X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co do piersi to prawda no niestety u mnie po owulce ból piersi powróci więc mam tydzień spokoju .wogóle jestem cala obolała wtym mieisacu dobrze że ide jeszcze raz do gina za jaies 2 tygodnie niech mnie zobaczy bo cos mi sie nie podoba i juz nie mowie o tej torbielce jakiś inny ten okres zacząl mi się w 27 dniu cyklu do tego ciągle bolą mnie plecy jajniki podbrzusze cos jest nie tak mam takie kłucia wpodbrzuszu niewiadomo skąd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:27

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi tak być Mizzelka! :)

chodzi Ci o te nasze czerwcowe ciązowe znaki? :)

mizzelka lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 24 maja 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    no co do piersi to prawda no niestety u mnie po owulce ból piersi powróci wiex mam tydzień spokoju
    Witaj w klubie :(

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam az mi sie skonczy okres jak mi objawy dziwne nie przejda zadzwonie do gina niech mnie przyjmie wczesniej dzisiaj musialam ibuprom w nocy zjesc bo mnie ból obudził cholercia co znowu mnie zaatakowało

Wysłany: 24 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde to ja nie mam co narzekać na moje bóle bo wziełam po jednej tabletce rano i dopiero wieczorem przestawała działac ale lekko tylko czułam podbrzusze.
    Dziwne tzn jakie? Masz na myśli te silne bóle brzucha?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie takich jakich nigdy wczesniej nie miałam dlatego mnie zastanawiają kłuje mnie porostu w jednym miejscu bol jest dośc silny miałam robione ostatnio badania krwi i wszytko ok zaczeło sie równo z mieisaczką wczesniej cisza spkój no nic zobacze po okresie jak nic nie minie będe dzwonić do gina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:41

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    samira i lena87 skad jesteście ? piszecie ze z amiedza mieszkacie hmm
    kochana _KATOWICE :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:48

Wysłany: 24 maja 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to rzeczywiscie jesli ból wraz z @ nie przejdzie to biegnij do lekarza. Może to nic złego i sie uspokoisz a jeśli cos sie dzieje to szybciutko zaczniesz leczyc aby nie stracic cyklu :) trzymam kciuki aby ból minął :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katowice samira askąd dokładnie ahahahaah kochana ja brynów koło obi mieszkam

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    to znak <3 :P
    kwiatuszku ja też mam taką @,dziś 4dc a tu ledwo widoczne plamienia,i cała @ tez skąpa

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    katowice samira askąd dokładnie ahahahaah kochana ja brynów koło obi mieszkam

rzut beretem :P
    ja cię w mordę jeża,osiedle Witosa :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwaituszku mam nadzieje ze to nic groznego jestem po ciezkiej operacji 7 mieisecy temu wiec gin napewni pwie ze ma przyjsć

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam mieszkac na witosa w nowych tbsach izunia89 tez jest zkatowic mieszka 5 minut drogi odemnie kurde ale ten swiat mały

samira lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 maja 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż dziwne, ze tak sie dzieje. U mnie zawsze był jazz przez minimum 1 dzień - co chwile sie zmieniałam. Na ten cykl zostało mi niewiele tamponów i podpasek i jakoś nie zebrałam sie żeby dokupic na zapas ale chyba nie bedzie potrzebny dodatkowy zakup :D wykorzystam je do konca, jak zabraknie to wezme od mamy a w ramach strajku nie kupie kolejnych przez rok, bo i po co ? :P

samira, mizzelka lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam kiedys praktyki w waszej porkuraturze ale to dawno temu było ile masz lat samirka jak nie chcesz nie mów ale zastanawiam sie czy sie znamy z widzenia bo ja całe zycie wkatowicach mieszkam .nie zabardzo znam ludzi z witosa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:55

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    mialam mieszkac na witosa w nowych tbsach izunia89 tez jest z katowic mieszka 5 minut drogi ode mnie kurde ale ten świat mały

no mały oj mały :)

tak myślę teraz zaciążyć i tak się spotkać z brzuszkami ,już widzę jak się na nas gapią hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawiatuszku ja mam jeszcze parę podpasek ,może ze 3szt i to wsio :P

Wysłany: 24 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kawiatuszku ja mam jeszcze parę podpasek ,może ze 3szt i to wsio :P
    musi tyle wystarczyć a na tym towarze nie zarobią szybko na nas :)

samira, mizzelka lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia * wrote:
    mialam kiedys praktyki w waszej porkuraturze ale to dawno temu było ile masz lat samirka jak nie chcesz nie mów ale zastanawiam sie czy sie znamy z widzenia bo ja całe zycie wkatowicach mieszkam .nie za bardzo znam ludzi z Witosa
    oj dużo, 39 stuknęło w kwietniu ,a ty ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 22:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33 stukneło w kwietniu też :)))) dokładnie 27 kwietnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 22:07

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ