Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno co do piersi to prawda no niestety u mnie po owulce ból piersi powróci więc mam tydzień spokoju .wogóle jestem cala obolała wtym mieisacu dobrze że ide jeszcze raz do gina za jaies 2 tygodnie niech mnie zobaczy bo cos mi sie nie podoba i juz nie mowie o tej torbielce jakiś inny ten okres zacząl mi się w 27 dniu cyklu do tego ciągle bolą mnie plecy jajniki podbrzusze cos jest nie tak mam takie kłucia wpodbrzuszu niewiadomo skąd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłasnie takich jakich nigdy wczesniej nie miałam dlatego mnie zastanawiają kłuje mnie porostu w jednym miejscu bol jest dośc silny miałam robione ostatnio badania krwi i wszytko ok zaczeło sie równo z mieisaczką wczesniej cisza spkój no nic zobacze po okresie jak nic nie minie będe dzwonić do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:41
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aż dziwne, ze tak sie dzieje. U mnie zawsze był jazz przez minimum 1 dzień - co chwile sie zmieniałam. Na ten cykl zostało mi niewiele tamponów i podpasek i jakoś nie zebrałam sie żeby dokupic na zapas ale chyba nie bedzie potrzebny dodatkowy zakup wykorzystam je do konca, jak zabraknie to wezme od mamy a w ramach strajku nie kupie kolejnych przez rok, bo i po co ?
samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymialam kiedys praktyki w waszej porkuraturze ale to dawno temu było ile masz lat samirka jak nie chcesz nie mów ale zastanawiam sie czy sie znamy z widzenia bo ja całe zycie wkatowicach mieszkam .nie zabardzo znam ludzi z witosa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:55
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:mialam mieszkac na witosa w nowych tbsach izunia89 tez jest z katowic mieszka 5 minut drogi ode mnie kurde ale ten świat mały
no mały oj mały
tak myślę teraz zaciążyć i tak się spotkać z brzuszkami ,już widzę jak się na nas gapią hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 21:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:mialam kiedys praktyki w waszej porkuraturze ale to dawno temu było ile masz lat samirka jak nie chcesz nie mów ale zastanawiam sie czy sie znamy z widzenia bo ja całe zycie wkatowicach mieszkam .nie za bardzo znam ludzi z Witosa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 22:01
-
nick nieaktualny