X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Julita Ty to wg zatestuj :-)

Może jutro, ale to zbędne - cykl bezowulacyjny z monitoringu :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj tam, nie takie cuda - dziwy juz tu widzialam i czytalam :-)

julita, samira lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie sloneczko :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    skok jest kochana jeżeli 6 poprzednich temperatur jest na podobnym poziomie i nagle z najwyzszych dotychczas np mialas 36,4 36,5... to jeżeli nagle bd miała np 36,6 lub 36,7 to już jest skok.. przy drugiej tempce musi być już 0,2 stopnia różnicy :) nie bój się ja mam książkę od NPR w razie co pomogę :D
    dziękuję! :) zazwyczaj mam wyznaczoną owulkę na 13 dc, czasem 14 dc :) więc pomagajcie proszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    julita poserduszkuj, u mnie przed sama @ zazwyczaj działało ;) Choć nie wiem czy to norma czy tylko ja tak mam :P
    u mnie jest tak samo, wystarczy seksik wieczorem, i @ jest rano ;)

julita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo w końcu was nadrobiłam :) u mnie piękne słoneczko, cieplutko :) na 12 lecę do kościoła, a na 14 jadę do komisji wyborczych, bo będę pracować :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Musi tak być Mizzelka! :)

chodzi Ci o te nasze czerwcowe ciązowe znaki? :)
    tak tak :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Nasturcja, pewnie ciężko było się przyzwyczaić do takiej różnicy czasu co ?
    Dobranoc, Miłych Snów ;)

Właśnie jakoś nie było ciężko. ;)
    Do Azji podróżowałam od 2011 roku. Zawsze po wylądowaniu byłam tak wyczerpana po długim locie, że padałam od razu do łóżka. Potem pobudka, coś do jedzenia i znowu spać. Budziłam się następnego dnia rano, czasu lokalnego, więc już potem normalnie funkcjonowałam według tego czasu. Jedyne tylko co mnie wkurza to to, że nie ma w Azji długich wieczorów jak w Polsce latem. Tutaj obojętnie jaki miesiąc, słońce zachodzi zawsze po 7 wieczorem. O 8 jest już ciemno. Ale za to o 4 rano już się wynurza zza chmur, żeby nam dać popalić cały dzień.
    Ale właśnie najwięcej ludzi wychodzi z domu wieczorem, jak już ciemno. Wtedy też biegają w parku, idą na siłownię albo zakupy. Po prostu w dzień mało kto daje radę wytrzymać w skwarze.

samira, Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inezka, katiś, - jak tam wasze przeczucia ? Będzie zielony kropek? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Właśnie jakoś nie było ciężko. ;)
    Do Azji podróżowałam od 2011 roku. Zawsze po wylądowaniu byłam tak wyczerpana po długim locie, że padałam od razu do łóżka. Potem pobudka, coś do jedzenia i znowu spać. Budziłam się następnego dnia rano, czasu lokalnego, więc już potem normalnie funkcjonowałam według tego czasu. Jedyne tylko co mnie wkurza to to, że nie ma w Azji długich wieczorów jak w Polsce latem. Tutaj obojętnie jaki miesiąc, słońce zachodzi zawsze po 7 wieczorem. O 8 jest już ciemno. Ale za to o 4 rano już się wynurza zza chmur, żeby nam dać popalić cały dzień.
    Ale właśnie najwięcej ludzi wychodzi z domu wieczorem, jak już ciemno. Wtedy też biegają w parku, idą na siłownię albo zakupy. Po prostu w dzień mało kto daje radę wytrzymać w skwarze.
    ja mimo wszystko zazdroszczę, bo uwielbiam ciepłe kraje, upały, wodę... Mogłabym żyć w takim klimacie :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motyl1993 wrote:
    dziękuję! :) zazwyczaj mam wyznaczoną owulkę na 13 dc, czasem 14 dc :) więc pomagajcie proszę :)
    czyli pewnie masz 28 dniowe cykle lub koło tego... w razie co są artykuły nawet co do śluzu itp jak rozróżnić :) mi bardzo pomogł, zawsze będe was nim męczyć ale serio jest dobry :D

• julita Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ajj tam, nie takie cuda - dziwy juz tu widzialam i czytalam :-)

Racja :D

mizzelka lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Polsce ledwo z tym słońcem daję radę a co dopiero w Azji... o matuchno :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    czyli pewnie masz 28 dniowe cykle lub koło tego... w razie co są artykuły nawet co do śluzu itp jak rozróżnić :) mi bardzo pomogł, zawsze będe was nim męczyć ale serio jest dobry :D
    tak, dokładnie 28 dni cykle. Rzadko zdarza się, że jest krótszy. Bardzo rzadko. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała takie "upały" jak teraz w Polsce. 30 stopni to dla mnie niczym wiosna :D :D
    A u nas, oprócz wysokich temperatur jeszcze dochodzi wilgotność powietrza. Nawet do 80-90%. Czyli człowiek się czuje jakby był w saunie. Moja mama by tu nie wytrzymała. Ona ma zawsze niskie ciśnienie i dla niej temperatura tak 19-20 stopni jest w sam raz.

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    tak tak :D
    Mizellko tutaj masz brzuszki i przyzwyczajaj sie do ich widoku :)
    http://yoursmiles.org/t-mama.php?page=1

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jak mam zacząć obserwować szyjkę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Ja też już nie śpię :) słońce pięknie świeci za oknem.

Kurcze no, czekam na @ a jej brak, chce zacząć wkońcu nowy cykl, szkoda że nie ma domowych sposobów na przyśpieszenie @

dobry sex :D

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Coraz bliżej do naszego testowania. Jak nastroje?

Zrobiłyście mi smaka na pierogi. :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie, seks przed @ i po chwili przyjdzie. Albo poskacz sobie trochę, pozginaj się. Małpiszon czasami lubi sobie wolno płynąć i nie zdaje sobie sprawy jak bardzo wkurza kobiety.

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ