Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Julita Ty to wg zatestuj :-)

Może jutro, ale to zbędne - cykl bezowulacyjny z monitoringu :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajj tam, nie takie cuda - dziwy juz tu widzialam i czytalam :-)

julita, samira lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie sloneczko :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    skok jest kochana jeżeli 6 poprzednich temperatur jest na podobnym poziomie i nagle z najwyzszych dotychczas np mialas 36,4 36,5... to jeżeli nagle bd miała np 36,6 lub 36,7 to już jest skok.. przy drugiej tempce musi być już 0,2 stopnia różnicy :) nie bój się ja mam książkę od NPR w razie co pomogę :D
    dziękuję! :) zazwyczaj mam wyznaczoną owulkę na 13 dc, czasem 14 dc :) więc pomagajcie proszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty Boop wrote:
    julita poserduszkuj, u mnie przed sama @ zazwyczaj działało ;) Choć nie wiem czy to norma czy tylko ja tak mam :P
    u mnie jest tak samo, wystarczy seksik wieczorem, i @ jest rano ;)

julita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo w końcu was nadrobiłam :) u mnie piękne słoneczko, cieplutko :) na 12 lecę do kościoła, a na 14 jadę do komisji wyborczych, bo będę pracować :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Musi tak być Mizzelka! :)

chodzi Ci o te nasze czerwcowe ciązowe znaki? :)
    tak tak :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Nasturcja, pewnie ciężko było się przyzwyczaić do takiej różnicy czasu co ?
    Dobranoc, Miłych Snów ;)

Właśnie jakoś nie było ciężko. ;)
    Do Azji podróżowałam od 2011 roku. Zawsze po wylądowaniu byłam tak wyczerpana po długim locie, że padałam od razu do łóżka. Potem pobudka, coś do jedzenia i znowu spać. Budziłam się następnego dnia rano, czasu lokalnego, więc już potem normalnie funkcjonowałam według tego czasu. Jedyne tylko co mnie wkurza to to, że nie ma w Azji długich wieczorów jak w Polsce latem. Tutaj obojętnie jaki miesiąc, słońce zachodzi zawsze po 7 wieczorem. O 8 jest już ciemno. Ale za to o 4 rano już się wynurza zza chmur, żeby nam dać popalić cały dzień.
    Ale właśnie najwięcej ludzi wychodzi z domu wieczorem, jak już ciemno. Wtedy też biegają w parku, idą na siłownię albo zakupy. Po prostu w dzień mało kto daje radę wytrzymać w skwarze.

samira, Lena87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inezka, katiś, - jak tam wasze przeczucia ? Będzie zielony kropek? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Właśnie jakoś nie było ciężko. ;)
    Do Azji podróżowałam od 2011 roku. Zawsze po wylądowaniu byłam tak wyczerpana po długim locie, że padałam od razu do łóżka. Potem pobudka, coś do jedzenia i znowu spać. Budziłam się następnego dnia rano, czasu lokalnego, więc już potem normalnie funkcjonowałam według tego czasu. Jedyne tylko co mnie wkurza to to, że nie ma w Azji długich wieczorów jak w Polsce latem. Tutaj obojętnie jaki miesiąc, słońce zachodzi zawsze po 7 wieczorem. O 8 jest już ciemno. Ale za to o 4 rano już się wynurza zza chmur, żeby nam dać popalić cały dzień.
    Ale właśnie najwięcej ludzi wychodzi z domu wieczorem, jak już ciemno. Wtedy też biegają w parku, idą na siłownię albo zakupy. Po prostu w dzień mało kto daje radę wytrzymać w skwarze.
    ja mimo wszystko zazdroszczę, bo uwielbiam ciepłe kraje, upały, wodę... Mogłabym żyć w takim klimacie :)

Lena87 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motyl1993 wrote:
    dziękuję! :) zazwyczaj mam wyznaczoną owulkę na 13 dc, czasem 14 dc :) więc pomagajcie proszę :)
    czyli pewnie masz 28 dniowe cykle lub koło tego... w razie co są artykuły nawet co do śluzu itp jak rozróżnić :) mi bardzo pomogł, zawsze będe was nim męczyć ale serio jest dobry :D

• julita Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Ajj tam, nie takie cuda - dziwy juz tu widzialam i czytalam :-)

Racja :D

mizzelka lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Polsce ledwo z tym słońcem daję radę a co dopiero w Azji... o matuchno :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    czyli pewnie masz 28 dniowe cykle lub koło tego... w razie co są artykuły nawet co do śluzu itp jak rozróżnić :) mi bardzo pomogł, zawsze będe was nim męczyć ale serio jest dobry :D
    tak, dokładnie 28 dni cykle. Rzadko zdarza się, że jest krótszy. Bardzo rzadko. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała takie "upały" jak teraz w Polsce. 30 stopni to dla mnie niczym wiosna :D :D
    A u nas, oprócz wysokich temperatur jeszcze dochodzi wilgotność powietrza. Nawet do 80-90%. Czyli człowiek się czuje jakby był w saunie. Moja mama by tu nie wytrzymała. Ona ma zawsze niskie ciśnienie i dla niej temperatura tak 19-20 stopni jest w sam raz.

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    tak tak :D
    Mizellko tutaj masz brzuszki i przyzwyczajaj sie do ich widoku :)
    http://yoursmiles.org/t-mama.php?page=1

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jak mam zacząć obserwować szyjkę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    Ja też już nie śpię :) słońce pięknie świeci za oknem.

Kurcze no, czekam na @ a jej brak, chce zacząć wkońcu nowy cykl, szkoda że nie ma domowych sposobów na przyśpieszenie @

dobry sex :D

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Coraz bliżej do naszego testowania. Jak nastroje?

Zrobiłyście mi smaka na pierogi. :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie, seks przed @ i po chwili przyjdzie. Albo poskacz sobie trochę, pozginaj się. Małpiszon czasami lubi sobie wolno płynąć i nie zdaje sobie sprawy jak bardzo wkurza kobiety.

‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ