Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:skok jest kochana jeżeli 6 poprzednich temperatur jest na podobnym poziomie i nagle z najwyzszych dotychczas np mialas 36,4 36,5... to jeżeli nagle bd miała np 36,6 lub 36,7 to już jest skok.. przy drugiej tempce musi być już 0,2 stopnia różnicy nie bój się ja mam książkę od NPR w razie co pomogę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Nasturcja, pewnie ciężko było się przyzwyczaić do takiej różnicy czasu co ?
Dobranoc, Miłych Snów
Właśnie jakoś nie było ciężko.
Do Azji podróżowałam od 2011 roku. Zawsze po wylądowaniu byłam tak wyczerpana po długim locie, że padałam od razu do łóżka. Potem pobudka, coś do jedzenia i znowu spać. Budziłam się następnego dnia rano, czasu lokalnego, więc już potem normalnie funkcjonowałam według tego czasu. Jedyne tylko co mnie wkurza to to, że nie ma w Azji długich wieczorów jak w Polsce latem. Tutaj obojętnie jaki miesiąc, słońce zachodzi zawsze po 7 wieczorem. O 8 jest już ciemno. Ale za to o 4 rano już się wynurza zza chmur, żeby nam dać popalić cały dzień.
Ale właśnie najwięcej ludzi wychodzi z domu wieczorem, jak już ciemno. Wtedy też biegają w parku, idą na siłownię albo zakupy. Po prostu w dzień mało kto daje radę wytrzymać w skwarze.
samira, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Właśnie jakoś nie było ciężko.
Do Azji podróżowałam od 2011 roku. Zawsze po wylądowaniu byłam tak wyczerpana po długim locie, że padałam od razu do łóżka. Potem pobudka, coś do jedzenia i znowu spać. Budziłam się następnego dnia rano, czasu lokalnego, więc już potem normalnie funkcjonowałam według tego czasu. Jedyne tylko co mnie wkurza to to, że nie ma w Azji długich wieczorów jak w Polsce latem. Tutaj obojętnie jaki miesiąc, słońce zachodzi zawsze po 7 wieczorem. O 8 jest już ciemno. Ale za to o 4 rano już się wynurza zza chmur, żeby nam dać popalić cały dzień.
Ale właśnie najwięcej ludzi wychodzi z domu wieczorem, jak już ciemno. Wtedy też biegają w parku, idą na siłownię albo zakupy. Po prostu w dzień mało kto daje radę wytrzymać w skwarze.Lena87 lubi tę wiadomość
-
motyl1993 wrote:dziękuję! zazwyczaj mam wyznaczoną owulkę na 13 dc, czasem 14 dc więc pomagajcie proszę
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:czyli pewnie masz 28 dniowe cykle lub koło tego... w razie co są artykuły nawet co do śluzu itp jak rozróżnić mi bardzo pomogł, zawsze będe was nim męczyć ale serio jest dobry
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym chciała takie "upały" jak teraz w Polsce. 30 stopni to dla mnie niczym wiosna
A u nas, oprócz wysokich temperatur jeszcze dochodzi wilgotność powietrza. Nawet do 80-90%. Czyli człowiek się czuje jakby był w saunie. Moja mama by tu nie wytrzymała. Ona ma zawsze niskie ciśnienie i dla niej temperatura tak 19-20 stopni jest w sam raz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny