Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:betty boop oj Ty pieseczki obcinasz koty pewnie tez ja ma kota długowłosego byłam znia kiedys u fryzjera obok lecznicy żeby jej pazury poobcinał futerko rozczesałi skonczyło sie jak zwykle kot zacżął syczeć kobieta od obciniania sie przestraszyła jak ją zapieła w tą uprząsz do strzyżenia to moja kota 2 machcniecia apzurami i kobiecie leciała krew po rękach mój kot nie cierpi obcinania pazurków ani czesnia aao kapieli nie wspomne musiałam zabrac kota bo ona mi pow że nie potrafi sobie znia poradzić mój kot jest rasowy i ma strasznie cięzki charakter
Ja własnie kotów nie robie dlatego, że ich nie rozumiem i nie potrafie z nimi postepować. Sama kota nigdy nie mialam, opiekowałam sie tylko maluszkami sierotkami bo jestem jeszcze wolontaruszka w organizacji prozwierzecej. Moja wiedza na temat kotów jest taka, ze potrafie zmienic kuwetke i dać jesc i karmic malutkie buteleczką i tyle Ale strzygę jednego -tylko to maine coon- wiec jest prawie jak pies. pani go trzyma i jest grzeczniusi.
A ja wczoraj wieczorem zgrzeszyłam i wypilam prawie 2 pifka z sokiem. Wiem ze nie powinnam bo teraz taki okres ale cóz, wyszlam z koleznaką wieczorkiem, bylo super, jadlysmy pizze i do tego pifko. Potem spac nie moglam z przepełnienia Ale do @ juz nie wypije ani %.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Witam. Czy tylko ja już nie śpię? Wczoraj padła m o 19 więc dziś o 5.30 nawet budzik mnie nie musiał budzić na temperaturę szkoda ze piekna pogoda juz sie skonczyla- przynajmniej Tutaj. Pozdrawiam Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 07:30
Pola
Hania