Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:lena no kiedys juz mi pisałaś chyba rozmwaiłyśmy ja mam 2 domi drugi w laziskach ,ja tez uwielbiam pierogi ze szpinakiem sa pycha ale tez wole jak ktos je zrobi zawsze mi lepeij smakują
Możliwe też jest u Ciebie teraz taka ulewa ?
Bo u Mnie strasznie leje i się błyska .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:no lena u mnie się zaciągneło izaraz zacznie lać oby gradu nie było w tym roku moje autko juz ucierpiało w zeszłym roku
Nie no Gradu nie było, ale ulewa straszna
Ja dziś ogólnie unikam wychodzenia na dwór wczoraj z rana poleżałam na słoneczku mniej więcej od 10 do prawie 14 i jak nigdy spiekło Mnie na raczka Gdzie zawsze to jest brązowa opaleniznaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dokładnie, pierogi ze szpinakiem muszą mieć czosnek, bo inaczej chyba nie da się zjeść
Lubię też z jagodami, polane śmietanką z cukrem.
Dobranoc dziewczyny, ja już uciekam spać, bo u mnie już noc.
Nasturcja, pewnie ciężko było się przyzwyczaić do takiej różnicy czasu co ?
Dobranoc, Miłych Snów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 18:38
-
Rany pierogi z jagodami i śmietana no to ładnie narobiłaś mi smaka i co ja teraz zrobię??
A te ze szpinakiem muszę wypróbować. Pierogi lubię robić więc ok. A podobno u nas nikt nie robi lepszego ciasta ode mnie Tak się chwalę a coLena87 lubi tę wiadomość
-
Witajcie czerwcóweczki
Troszke poczytałam was wczoraj wieczorem ale nie udało mi sie dotrzec do konca i padlam spac, dzis bylismy na działce i dopiero teraz nadrobilam wszystkie zaległosci
Kurde teraz i mnie naszła ochota na jakieś pierogi. Ale zjadłabym z mięsem ale też takie własnej roboty bo jestem jakas "nienormalna" i nie jem niczego miesnego kupnego. Tzn mieso w kawałku jak gdzies jem to ok bo widze co jem ale zmielonego juz nie...
Poopalałam sie dzis troszke, chciałam bardziej ale oszczedziłam ciałko żeby jeszcze jutro poleżeć na słonku kiedys pięknie sie opalałam, tak szybko i na czekoladke a teraz to jakoś tak ni jak człowiek sie starzeje
A myślałam, ze @ da mi popalić a tu baaardzo spokojnie, jak nigdy. Dziś 3 dzień a czuje się jakby był 5. Pasuje mi to ale mam nadzieje ze nic sie nie dzieje skoro jest znacznie mniej obfita niz zazwczaj.
U mnie dopiero jakas godzinke temu zachmurzyło sie i powiało ale nie pada.
miłego wieczorusamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:masz racje, bede brala od 3 dnia po skok... pomozecie mi w razie czego z interpretacja? bo ja sie niezbyt orientuje w tym, kiedy mozna uznac "ze to jest skok" ;( pomozecie? :d
samira, motyl1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny