Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrozpaczonapragniedziecka wrote:No wlasnie ja tez czuje ze jest tam cos nie tak!! Dlatego bardzoo chce to sprawdzic.. najlepiej jak najszybciej.. ale póki co i dla mnie najdogodniejszy termin na położenie sie w szpotalu to styczen niestety...
Szybko zleci zobaczysz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrozpaczonapragniedziecka wrote:Ale dodatkowo umowilam sie do psychologa jutro mam pierwsza wizyte. Dlugo to odwlekalam, ale w koncu stwierdziłam ze potrzebuje kogos kto pomoze mi sie z tym wszystkim 'uporac'...
Myślę,że to dobra decyzja jeżeli potrzebujesz takiej pomocy na pewno nie zaszkodzi
Ewka współczuję znam ten ból...ale mimo tego próbujecie coś działać?
U mnie 10dc dni płodne są już więc coś tam działamy -
Adele coś tam próbujemy ale generalnie nie jest łatwo bo mąż ma lepsze i gorsze "momenty" z chorobą a ja też nie mogę wywierać na nim presji. Zresztą zaczynamy myśleć o in vitro bo androlog sugeruje że nasienie jest na tyle słabe że nie tylko ciężko będzie farmakologicznie je poprawić to z czasem może być tak że nie będzie się już w ogóle nadawać... także cały czas mamy pod górkę.... myśle że to wzjg i ciągły stan zapalny powoduje słabe nasienie ale niestety na to nic nie poradzimy. Zrobiliśmy badania genetyczne i czekamy na wyniki, okaże się co dalej.
A za Was trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
Zrozpaczonapragniedziecka wrote:Hmm a u mnie, biore duphaston na uregulowanie miesiączka, poki co owulacji nie obserwuję.. bo moj związek jest raczej w zawieszeniu, ze wzgledu na wyjazdy narzeczonego, a ja nie chce sie niepotrzebnie nakrecac
A co u Ciebie Ewka90?
Spokojnie na pewno owulacja się pojawi stres i nerwy nie są ani potrzebne ani pomocne więc dobrze mówisz że nie chcesz się niepotrzebnie nakręcać
U mnie nadal próbujemy wyciszyć jelita u męża. Właśnie kończy Metypred w tym tygodniu i nie wiem czy to właśnie przez niego nie ma tych ciągłych biegunek. A wy coś stosowałyście na zatrzymanie biegunek np. loperamid ? -
nick nieaktualnyNo ja nie moge sie wypowiadać na ten temat bo jako takich biegunek jeszcze nie miałam.. jedynie wczoraj w sumie tak nagle, ale wypilam mleko i mysle ze to moglo zadzialac na moja niekorzyść, ale to dodatkowo zbieralo mnie na wymioty, dzisiaj biegunki juz nie ma, ale na wymioty zbiera mnie caly czas, nie wiem czy nie zlapalam jakiejs grypy zoladkowej..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaly czas zastanawiam sie czy można miec celiakie i wzjg razem? Czytalam ze objawy przy rych dwoch chorobach sa bardzo podobne i mozna je pomylic... moze lakarz zbyt pochopnie podjal decyzje o stwierdzeniu wzjg tylko po badaniu kolonoskopowym.