Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrozpaczonapragniedziecka wrote:ślub na początku czerwca.. no przygotowania pełną parą. już nie mogę się doczekać !
Zazdroszczę z chęcią jeszcze raz przezylabym swój ślub hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewka super wieści !! Kolejny krok żeby być bliżej celu
U mnie po owu za tydzień jakoś będę testować bo lutkę biorę. Więc czas oczekiwania najgorzej,że cyce mnie tak mocno bola i utrudniają życie... -
Mnie też strasznie cycki boli no masakra nie mogę się ich dotknąć. Ja dopiero testować mogę 2 tyg po transferze. Ale chyba nie odważne się robić testu z moczu tylko z krwi. Nie chcę doszukiwać się cienia który napewno się pojawi po takiej stymulacji hormonalnej. Także mnie też czeka czekanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrozpaczona bardzo mi przykro
Jeszcze nie wiem ile mamy zarodków, czekam na telefon z kliniki. Planowo transfer w poniedziałek. Na razie dochodzę do siebie po punkcji. Sam zabieg super i bez problemu ale wieczór po i noc u mnie była masakra. Zwijalam się z bólu. Teraz jest ok. A do poniedziałku całkiem wydobrzeje
Adele kiedy testujesz? -
Ewka to zdawaj nam relacje w pn ja akurat też napiszę w pn 12po czy wyszły dwie krechy chociaż wątpię... Mam piękne temp jak nigdy ale dziś 10dpo coś spadła i już ból na @