X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
Odpowiedz

Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 marca 2018, 23:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele27 wrote:
    Ewka to zdawaj nam relacje w pn :P ja akurat też napiszę w pn 12po czy wyszły dwie krechy :P chociaż wątpię... Mam piękne temp jak nigdy ale dziś 10dpo coś spadła i już ból na @ :(


    Adele bądz w dobrej myśli, Ewka trzymam mocno kciuki !!

  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 19 marca 2018, 10:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka proszę dziś nam tu zdawać relację ! <3 <3 <3

    u mnie dzis negatyw ale temp skoczyla do gory nie kumam... odstawiam dzis lutke i zobacze jak jutro bedzie..

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 19 marca 2018, 20:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po transferze 2 zarodków :-) w sumie udało się uzyskać 3 zarodki. Trzeba odczekać 10 dni i zrobić test z krwi. Najgorsze teraz to czekanie więc muszę czymś zająć głowę :-)
    Adele dopóki nie ma @ jest nadzieja :-)

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 19 marca 2018, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam mocno kciuki za Was dwie ❤

  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 20 marca 2018, 06:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wzajemnie :-) w tym tygodniu masz wizytę w klinice tak?

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 20 marca 2018, 06:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka super !!! Trzymam kciuki kochana <3 <3

    Ja dziś idę na betę trzymajcie kciuki dziewczyny... Nie wierze,że się udało ale muszę spr bo jutro mam mieć osowana ósemkę... Dziś 13dpo temp dalej w górze a już luteiny wczoraj nie brałam..

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 06:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte mam 26 wczoraj bylam na wynikach hormonalnych fsh w normie niestety lh jest takie jakbym byla w fazie owulacyjnej a to faza folikularna.. sama niebwiek jak to zinterpretowac

  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele super trzymam najmocniej jak się da kciuki :-):-):-) daj znać od razu jak będziesz miała wyniki :-)
    Zrozpaczona najlepiej pokazać wyniki lekarzowi bo samemu można błędnie zinterpretować wyniki i niepotrzebnie się stresować. Trzymam kciuki za wizytę i też koniecznie daj znać po :-)

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 20 marca 2018, 07:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrozpaczona napisz jakie te wyniki Ci wyszły

    Ewka wynik jakos za 2h powinien byc... boje się,że to jednak przez to luteine dopochwowa mam taka temp.. ehh choć wczoraj jej specjalnie nie wzięłam myślałam,że temp będzie wtedy wiarygodna. Nie wiem ile ona się w organizmie utrzymuje...ost wziełam w nd na noc

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 20 marca 2018, 08:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie zależy od organizmu ile się utrzymuje. To teraz czekamy i trzymamy kciuki :-)

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 09:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badanie robilam 4dc
    Lh - 15,60 (normy to faza folikularna 2,4- 12.6, faza owulacyjna 14-95,6, faza lutealna 1- 11.5)
    Fsh 7,07 (normy faza folikularna 3,5-12,9)
    Tsh w normie.
    No i u mnie jak zwykle testosteron podwyzszony norma to 48 ja mam 50....

  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 20 marca 2018, 09:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrozpaczona stosunek lh/fsh masz 2 do tego podwyższony testosteron .. jak dla mnie to wskazuje na PCOS

    Mam wyniki bety - ujemna

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 10:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie i zero innych objawow... ehh brak mi juz sil

  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 20 marca 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wizycie na pewno lekarz zobaczy wyniki i coś poradzi ;) trzeba walczyć .. ja niedługo zacznę 27cs.. liczyłam na ten cykl i dupa ..nawet hsg nie pomoglo

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 20 marca 2018, 10:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adele bardzo mi przykro :-( może za szybko ta beta? Może miałaś później owulację?
    Zrozpaczona musisz skonsultować się z lekarzem, póki co nie martw się na zapas. U mojego męża też wyszły słabe wyniki hormonalne a lekarz powiedział że dla niego mieszczą się w normie. Do tego tragicznie wyniki nasienia i słowa pani z labo że z takim wynikiem jak u męża to tylko in vitro z obcym nasieniem. I teraz wiem żeby samemu nie interpretować wyników ani nie słuchać "zwykłych" lekarzy bo tylko specjalista wie co można w danej sytuacji zrobić. Tylko nie można się poddawać. Trzeba walczyć.

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 20 marca 2018, 10:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka owu na bank miałam 16dc temp po niej odrazu skoczyła. No muszę się podnieść i walczyć dalej choć sił już zaczyna brakować

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 20 marca 2018, 10:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas kochana co miesiąc przechodzi to samo więc doskonale znamy to okropne uczucie ale jakoś musimy znaleźć w sobie tę siłę by walczyć dalej... A zastanawiałaś się nad konsultacją ze specjalistą? Widzę że oboje z mężem jesteście zdrowi w sensie płodności więc może przyczyna jest gdzieś głębiej ukryta?

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • Adele27 Autorytet
    Postów: 5986 1511

    Wysłany: 20 marca 2018, 10:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka leczyłam się u specjalisty.. dziwił się,że z takimi wynikami nie jestem w ciąży. 3 cykle mnie stymulował i nic. Potem zalecił hsg ale to już nie robiłam u niego.. jajniki wyszły drożne i nie wiem co dalej.. chyba dam szanse tej luteinie jeszcze bo nie miałam na niej plamień a mam je co miesiąc

    Syn 10.2011 ♥️
    Starania od luty 2016
    25.07.19 - II kreski ♥️
    (wakacje+lametta :))

    mhsv2n0as8v3ms2c.png
  • Ewka90 Autorytet
    Postów: 1042 135

    Wysłany: 20 marca 2018, 11:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że luteina ci pomoże i niedługo się uda :-)

    3i49gu1r7dpjlown.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 20 marca 2018, 14:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moze i troche sie ciesze ze tak wyszlo, bo moze to da jakis jasny obraz temu dlaczego nie wychodzi. Moze jakies leki, cos co poprawi hormony i bede mogla cieszyc sie maluszkiem... ❤

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ