Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewka super !!! Trzymam kciuki kochana
Ja dziś idę na betę trzymajcie kciuki dziewczyny... Nie wierze,że się udało ale muszę spr bo jutro mam mieć osowana ósemkę... Dziś 13dpo temp dalej w górze a już luteiny wczoraj nie brałam.. -
nick nieaktualny
-
Adele super trzymam najmocniej jak się da kciuki daj znać od razu jak będziesz miała wyniki
Zrozpaczona najlepiej pokazać wyniki lekarzowi bo samemu można błędnie zinterpretować wyniki i niepotrzebnie się stresować. Trzymam kciuki za wizytę i też koniecznie daj znać po -
Zrozpaczona napisz jakie te wyniki Ci wyszły
Ewka wynik jakos za 2h powinien byc... boje się,że to jednak przez to luteine dopochwowa mam taka temp.. ehh choć wczoraj jej specjalnie nie wzięłam myślałam,że temp będzie wtedy wiarygodna. Nie wiem ile ona się w organizmie utrzymuje...ost wziełam w nd na noc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele bardzo mi przykro może za szybko ta beta? Może miałaś później owulację?
Zrozpaczona musisz skonsultować się z lekarzem, póki co nie martw się na zapas. U mojego męża też wyszły słabe wyniki hormonalne a lekarz powiedział że dla niego mieszczą się w normie. Do tego tragicznie wyniki nasienia i słowa pani z labo że z takim wynikiem jak u męża to tylko in vitro z obcym nasieniem. I teraz wiem żeby samemu nie interpretować wyników ani nie słuchać "zwykłych" lekarzy bo tylko specjalista wie co można w danej sytuacji zrobić. Tylko nie można się poddawać. Trzeba walczyć. -
Każda z nas kochana co miesiąc przechodzi to samo więc doskonale znamy to okropne uczucie ale jakoś musimy znaleźć w sobie tę siłę by walczyć dalej... A zastanawiałaś się nad konsultacją ze specjalistą? Widzę że oboje z mężem jesteście zdrowi w sensie płodności więc może przyczyna jest gdzieś głębiej ukryta?
-
Ewka leczyłam się u specjalisty.. dziwił się,że z takimi wynikami nie jestem w ciąży. 3 cykle mnie stymulował i nic. Potem zalecił hsg ale to już nie robiłam u niego.. jajniki wyszły drożne i nie wiem co dalej.. chyba dam szanse tej luteinie jeszcze bo nie miałam na niej plamień a mam je co miesiąc
-
nick nieaktualny