Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwka90 wrote:W czwartek po pracy idę na betę. Nie robię wcześniej testu z moczu. Za dużo hormonów biorę i wyjdzie jeszcze jakiś cień a beta nie potwierdzi się to załamie się totalnie...
Ewka mam bardzo dobre przeczucia co do twojego wyniku !!! Trzymam kciuki ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja juz po lekarzu. Jestem mile zoskoczona!!! Mysle ze zmiana lekarza toto dobra decyzja. Kazal odstawic mi duphaston zeby zobaczyc jak rzeczywiscie wyglada u mnie ovulacja bo moze ona nie wystepowac tak normalnie w 14 dniu tylko pozniej, a ja biorac duphaston od 16 dnia moge ja blokowac. Dlatego duphastonu wCi tym cyklu nie biore, 3 kwietnia jade do niego znowu. Jego slowa naprawfe daly mi sily ' mysle ze Pani pomoge i nie bedzie problemu' ehh nabralam mocy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 22:55
-
nick nieaktualny
-
Zobaczysz będzie dobrze myśl pozytywnie a napewno się uda normalnie się czuje, trochę brzuch boli, trochę senna jestem ale te objawy mam co miesiąc przed okresem więc nie czuję różnicy żadnej póki co. Czekanie jest najgorsze ale nie pozostaje nic innego
-
Zrozpaczona super,że lekarz Ci podpasowal dupka bierze się najlepiej 3 dpo dlatego warto mierzyć temp. No to zobaczysz jak będzie bez niego. Kolejna wizyta na podgląd owu ?
Ewka trzymam baaaaardzo mocno kciuki za Ciebie !! A właściwie za Was -
nick nieaktualnyPrzede wszystkim dobre nastawienie i tak jak piszesz pozytywne myslenie. Naprawde myślę ze wszystko bedzie dobrze z twojej strony ze zdrowiem i ginekologicznie wszystko jest ok. Wiec to jest na pewno 'zloty strzal' i bedziesz miala piekne swieta bozego narodzenia, i dobrym krokiem we trojke wejdziecie w nowy rok !!! ❤
-
Dziewczyny jesteście cudowne dziękuję za życzliwość i wsparcie dobro zawsze wraca i jestem pewna że niedługo wszystkim nam się uda
Zrozpaczona miałam 2 zarodki przetransferowane ( matko jakie trudne słowo ) więc możemy być w poczwórnym pakiecie na święta na co oczywiście nie będę narzekać ale poczekajmy czy się udało bo boje się nawet zapeszać
Adele a co u Ciebie? Jak się masz ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny