Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Uda się i napewno będziesz mogła cieszyć się potomstwem najważniejsze to znaleźć dobrego specjalistę i choć wiem że to nie łatwe ale lepiej jest gdy nie liczy się nieudanych cykli bo ta liczba tylko straszy, nic dobrego nie wnosi. Ja też od dawna już nie zapisuje się na comiesięczne testowanie tu na forum bo tylko frustracja narastała. Pamiętam że jak zaczynałam z ovufriend to te dziewczyny zdążyły już urodzić a ja nadal nie jestem w ciąży. Ale nie zmienie tego. Mam nadzieję głęboką że wszystkie doświadczymy smaku macierzyństwa
-
No niestety.. co szkodziło lekarzowi mi przepisać zwykła luteinę ? Przecież to nic szczególnego i odrazu przy planieniach powinien to zaproponować.. a tam... Może tym razem się uda .. to będzie juz 3 cykl po hsg
Ale będą emocje u ciebie za tydzien a jak mąż na to wszystko? Przejmuje się ? -
nick nieaktualny
-
Wzięłam zwolnienie. I bardzo dobrze zrobiłam bo były dni gdzie fizycznie nie dałabym rady iść np. po punkcji miałam takie zawroty głowy po znieczuleniu i ból brzucha że nie byłam w stanie normalnie funkcjonować. Po transferze też zalecane jest maksymalne ograniczenie stresu i aktywności fizycznej. Myślę że taką drogę jak się przejdzie to chyba nie ma co narażać się niepowodzenie z powodu pracy. Jeśli się nie uda to przynajmniej nie będę mogła sobie zarzucić że sama sobie zaszkodziłam czymś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie ma głupich pytań kochana my zawsze razem wchodzimy na wizytę do lekarza w klinice. Pierwsza nasza wizyta była przeznaczona dla męża u androloga i lekarz od razu nas razem zaprosił. Badanie było wykonane za parawanem także nie było najmniejszego problemu kolejne wizyty były u ginekologa i też mąż zawsze ze mną wchodzi, jest rozmowa, potem ja idę się przygotować do badania i odbywa się ono w pokoiku obok. My zawsze razem wolimy być u lekarza bo wiadomo razem raźniej, więcej można zapamiętać i dopytać bo co dwie głowy to nie jedna z tego co widziałam większość par też wchodzi razem