Czy są tu jakieś staraczki chorujące na wzjg? Lub inną chorobę jelit?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi pobrał wymaz w 36 tyg więc zdążyłam ogólnie u mnie w szpitalu się o niego pytali. Pewnie jak się nie ma to po prostu podają antybiotyk tak jak piszesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 22:59
-
Zrobię prywatnie dla swojego spokoju. Wyników z krwi i moczu już nie będę mieć świeżych no ale co zrobić. Jakoś trzeba się przystosować do nowej rzeczywistości. Ale szczerze to juz bym chciała być po wszystkim bo boję się że będzie tylko coraz gorzej.
-
Ewka90 wrote:Zrobię prywatnie dla swojego spokoju. Wyników z krwi i moczu już nie będę mieć świeżych no ale co zrobić. Jakoś trzeba się przystosować do nowej rzeczywistości. Ale szczerze to juz bym chciała być po wszystkim bo boję się że będzie tylko coraz gorzej.
musisz wierzyć, że jednak do czasu Twojego porodu to sie uspokoi troche. nie moesz sie stresować bo to też nie służy ani Tobie ani dziecku!! Myśl tylko o tych dobrych chwilach, o tym jak bedzie jak już malutka bedzie z Wami!! A ta andemia w końcu musi sie kiedyś uspokoić i znów będzie można normalnie żyć26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
A po burzy zawsze wychodzi słońce....
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
2.01.2020 - urodziła sie nasza córeczka 💕♥️ -
Magdaaaalenka wrote:musisz wierzyć, że jednak do czasu Twojego porodu to sie uspokoi troche. nie moesz sie stresować bo to też nie służy ani Tobie ani dziecku!! Myśl tylko o tych dobrych chwilach, o tym jak bedzie jak już malutka bedzie z Wami!! A ta andemia w końcu musi sie kiedyś uspokoić i znów będzie można normalnie żyć
Dzięki kochana za pocieszenie dobrze napewno do tego czasu nie będzie ale wiem że muszę dać radę i tyle. Mam tylko nadzieję że jak najszybciej skończy się to wszystko i będzie można normalnie funkcjonować -
Magdalenka napisz mi jak się czułaś kilka dni po CC ? Miałaś jakieś objawy ze strony brzucha, żołądka,krzyża, pleców itp ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 22:11
-
Adele27 wrote:Magdalenka napisz mi jak się czułaś kilka dni po CC ? Miałaś jakieś objawy ze strony brzucha, żołądka,krzyża, pleców itp ?
Jeśli chodzi o plecy to wiem ze bola niektore dziewczyny od tego znieczulenia..26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Dziewczyny wczoraj miałam nagłe CC bo dostałam mocne krwawienie i tym sposobem nasza mała księżniczka jest na świecie
Ale siebciesze!!! Gratulacje!!!Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Czuje się w miarę, blizna boli ale chodzę ile się da żeby jakoś funkcjonować później. Mała niecałe 2,5 kg pospieszyła się troszkę za szybko na ten świat
To w którym tygodniu urodzilas? Ja urodzilam w 37+6tc i mala ważyła 3050g jak daliście jej na imie?26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Ewka90 wrote:Dziękuję a u Was wszystko w porządku?
Tak tfu tfu zeby nie zapeszac niestety musialam odstawic mala od piersi.. Powoli stracilam pokarm a do tego malw jest chyba alergiczka na bialko mleka krowiego bo odkad jest na sztucznym to zupelnoe inne dziecko chociaz dlugo nie moglam sie pogodzic z odstawieniem nysle nawet ze otarlam sie o lekka depresje przez to no ale pomalu sie pogodzilam, a mala i tak 3 miesiace byla na piersi26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
Magdaaaalenka wrote:Tak tfu tfu zeby nie zapeszac niestety musialam odstawic mala od piersi.. Powoli stracilam pokarm a do tego malw jest chyba alergiczka na bialko mleka krowiego bo odkad jest na sztucznym to zupelnoe inne dziecko chociaz dlugo nie moglam sie pogodzic z odstawieniem nysle nawet ze otarlam sie o lekka depresje przez to no ale pomalu sie pogodzilam, a mala i tak 3 miesiace byla na piersi
No właśnie nie zawsze mamy wpływ na wszystko choć wiadomo że w teorii łatwo się mówi a w praktyce ciężko czasem pewne rzeczy przyjąć. Ja co 3h odciągam mleko i zanoszę położnym, karmią ją butelką i też nie wiem czy potem zechce pierś. Eh najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe to damy radę ze wszystkim. -
Dokladnie tak jak mowisz. Ważne żeby te nasze malenstwa byly zdrowe!! 🤞🤞✊✊
Ewka90 lubi tę wiadomość
26lat
Pcos, wzjg
2 iui - nieudane...
Nie tracimy nadziei...
mamy ❄️❄️❄️❄️
27.04 picis jednego ❄️
O kurcze Ewka! Wchodzę a tu takie info!!!!
Gratulacje kochana !!!🥰🥰🥰 Czy z mala wszystko jest ok ?? Długo będziecie w szpitalu ?
Czyli wszytskie miałyśmy CC nieźle.. 🙂