Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Ja obserwuję śluz, aczkolwiek mam też czasem z tym problem.
-
nick nieaktualnyJa wlasnie robilam test owu...kreseczka najbardziej widoczna ze wszystkich ale nie tak mocna jak druga...
Sluz to chyba dzis jak woda...i malo go...
Wczoraj i przedwczoraj uzylam conceive plus...moze przez to teraz nie moge określić sluzu i mam wrazenie ze mi wysuszyło....jajnik boli...brzuch tez...szczegolnie jak stoje to w srodku az mnie tqk ciągnie...nie wiem jak to opisac ..szyjka rozpylchniona i otwarta. -
Załamana85 wrote:Ja wlasnie robilam test owu...kreseczka najbardziej widoczna ze wszystkich ale nie tak mocna jak druga...
Sluz to chyba dzis jak woda...i malo go...
Wczoraj i przedwczoraj uzylam conceive plus...moze przez to teraz nie moge określić sluzu i mam wrazenie ze mi wysuszyło....jajnik boli...brzuch tez...szczegolnie jak stoje to w srodku az mnie tqk ciągnie...nie wiem jak to opisac ..szyjka rozpylchniona i otwarta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:łojoj tylko nie likier.....ja proponuję swojaczka weselnego ...
Ja wódki nie piję bo nigdy czyściocha nawet nie łyknęłam na sam zapach mnie wzdryga... łeee... ja słodka babka jestem wolę coś słodkiegoZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny