Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo jestem pospalam trochę, spocilam się jak swinia, czuje jakbym miała całe gardło zdrachane:-/
Ciężko Was nadrobić
Co do psychologa ja " swoją " znalazłam w necie no opinie dobre
Zadzwoniłam brak wolnych terminów- przekierowala do innej
No i w sumie nie rozmawiałam z nią
Ale ona słuchala mnie, zadawala wyrywkowe pytania trochę też jakby naciskala jedyne co mi pomogło to to że wyryczalam się za wszystkie czasy
Nie mam siły dziś na nic , najgorsze jest to że ja jestem bezgoraczkowiec nigdy gorączki nie miałam ale wszystkie jej objawy już tak
Lago gdzieś tu jesteś napisz mi jaki probiotyk bierzesz do tabsow muszę kupić bo ostatnio coś często mnie zgaga łapie, a i trochę tych witamin się nazbierało no i też pisałaś że przy oslonowkach lepiej się wchłania więc skorzystam
Witajcie Nowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Ona zdrówka życzę!!!
Dziękuję
Wolę być normalna niż taka nie do życia:-/
Idę zrobić sobie mleko
Wogole to przywiezlismy z Chorwacji ponoć zajebisty miód ta cholera jest taka gorzka że pić się tego nie da no ale ze niby naturalny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ona29 wrote:Lago gdzieś tu jesteś napisz mi jaki probiotyk bierzesz do tabsow muszę kupić bo ostatnio coś często mnie zgaga łapie, a i trochę tych witamin się nazbierało no i też pisałaś że przy oslonowkach lepiej się wchłania więc skorzystam
Witajcie Nowe
Probiotyki to ja tylko naturalne jem. Ogorki, kapusta kiszona, zakwas z burakow, kefir wodny, moze tez byc mleczny ale najlepiej ze sklepu eko i niepasteryzowany a juz wogole fantastycznie jak znajdziesz z koziego mleka. Mozna tez pic kambuche....generalnie wszystko co fermentowane -
nick nieaktualnyHej ho ja też dopiero w domu masakryczny korek był i wracałam godzinę, nie licząc spóźnionego o pół godziny autobusu. Jeszcze ta pogoda cały dzień pada i pada. Masakra jakaś.
Co do seriali to ja tylko rodzinkę pl czasem luknę a tak to nie lubię innych.
Ona to może dopiero się @ rozkręca, oczyści się wszystko ładnie i będzie git -
nick nieaktualnyLago wrote:U mnie dzis slonecznie, ale caly poprzedni tydzien padal deszcz. Kupuje kalosze i bede w nich chodzic......mam dosc przemoknietych butow
Zazdroszczę pogody a kalosze dobra rzecz mam ale oczywiście dziś nie założyłam i żałuję bo jak doszłam to już chlap, ciap w butach grrr...Lago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hipisiątko wrote:Zostawić was na cały dzień to mi czytania narobicie na cały wieczór. Ja dopiero do domu po pracy dojechałam. Pogoda masakra. Zwykle max 25 minut dziś prawie godzinę.
Tak kiedys sie zastanawialam czemu jak pada deszcze to w sekunde robia sie korki.....nawet jak tylko lekko kropi.
Kurcze a moj stary dzis dostal jakiegos dziwnego powera.....najpierw poszedl do sklepu po chleb na sniadanie i wrocil z moimi ulubionymi kwiatami. Teraz piecze mi ciastka a wieczorem bedzie przygotowywal kolacje....Boze, zeby juz mu tak zostalo i zeby czesciej mial takie jazdyKarolina2787, Ona29, hipisiątko, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie odnosnie luteiny i dupka. Przyjmuje sie je od owulacji przez kilka dni. A co jesli nie ma mozliwosci potwierdzic ze owulacja jest w danym dniu?