Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Ja dzis swój rozlozylam jak kreska wyszla 1 po srodky i obudowa zakryla.
Zrobilam bete wlasnie...KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhejka Wam!
dziś mam w pracy niezły zapieprz. Na zmianę dzwoni Pan Kaufmann i Pan Bisping z jakimś błahymi sprawami. Właśnie wróciłyśmy z koleżanką z obiadu, który zajął nam godzinę, bo taka była kolejka na stołówce.
@ Załamana, czekam na wynik nieceirpliwie!
@ Lago, też czekam na święta. Może uda się pierwszy raz, żeby odbyły się one w naszym mieszkanku dla rodziny mojej i męża- łącznie 11 osób. To będzie wyzwanie
Nova87, Znowu.ta.kryska, Lago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciłam, ale cieplutko! Normalnie jak wrzesień. Ja chcę całą zimę taką!
Wpadłam na pomysł, że kupię sobie ten żel Conceive plus, jest w jednej tylko aptece obecnie (sprawdziłam w internecie). Mój tok myślenia:mam długo piękny śluz, ale owulacja może być wtedy, gdy śluz już się kończy, więc wtedy zwiększę jego ilość żelemParsleyek, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Co tu dziś tak cichoooooo?
Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
MisiaABC wrote:Właśnie wróciłam, ale cieplutko! Normalnie jak wrzesień. Ja chcę całą zimę taką!
Wpadłam na pomysł, że kupię sobie ten żel Conceive plus, jest w jednej tylko aptece obecnie (sprawdziłam w internecie). Mój tok myślenia:mam długo piękny śluz, ale owulacja może być wtedy, gdy śluz już się kończy, więc wtedy zwiększę jego ilość żelem
Żelu używamy, bez efektów ciążowych ale za to jest poślizg29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:A dobre i to Będzie przynajmniej cały czas poślizg. Mnie denerwuje brak poślizgu, wtedy od razu chęci odchodzą.
Ja o dziwo nie mam z tym problemów. Może jestem za szeroka?
Ja właśnie lubię jak jest trochę tarcia, nie poślizguMisiaABC, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Ale zeby drugi dzien nikt za mna nie tesknil?! Bedzie foch Gigant, no bo jak to tak? Czuje sie niechciana i ignorowana!
Za kare napisze wam, ze po pracy zmienilam posciel, odkurzylam (recznie zmiotka, bo odkurzacz=i
ostry dyzur jak wiadomo), zrobilam pranie i bylam na dlugim spacerze z psem, coby mu baterie rozladowac i spokojnie w sieci posiedziec. A, jeszcze papierologie ogarnelam i ciuchy w szafie poukladalam.
No. Wstydzcie sie, jesli zrobilyscie dzis mniej
Widzę, że cały czas nie możesz się pogodzić z odejściem CynaonowejZnowu.ta.kryska, hipisiątko, Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Ja o dziwo nie mam z tym problemów. Może jestem za szeroka?
Ja właśnie lubię jak jest trochę tarcia, nie poślizgu
A ja myślę, że ja właśnie za wąska jestem, i tak było od początku
A tarcia nie znoszę, bo zaraz piecze, a potem jak się goi to swędzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Wyzwanie to bedzie pojechac ze szczeniakiem do tesciow na chrzciny bratanicy, a potem jeszcze do moich rodzicow, rowniez ze szczeniakiem. Nie wiem, na wscieklizne go chyba zaszczepie na wypadek blizszego spotkania z tesciowa
Nasz jeszcze nie był szczepiony, bo to strasznie idzie w stawy ta substancja podobno i czekamy do 8go miesiąca, chociaż szczeniak powinien był wcześniej zaszczepionyZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość