Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek
Witam się z samego rana z kawka
Wczoraj zabiegany dzień, nie pochwalilam się więc już pisze
Rano byłam na pazurkach potem odrazu ruszyliśmy w sklep po drodze zahaczylismy o komis i ku naszemu zdziwieniu jedzie do niego autko na które czekałam
Facet wszystko wytłumaczył, spisalismy wstępna umowę, do 2 tyg podpisujemy właściwą juuupi!
Oprócz tego wymienilismy wszystkie ledy w domu, kupiliśmy nowe dywany ( w kuchni np
To standard na zimę żeby mi ciepło w nóżki było) i zarabista tapetę do kuchni - dziś będzie mały remoncik;-)
Dziewczyny mam pytanie zbliżają się urodziny mojego malza , od dawna planuje zakup zegarku za którym on się rozgląda równie długo tyle że mu kasy szkoda .... patrzal po lombardach ale podobnego nie było
I mam taki dylemat kupić czy nie, co mi buczał nie będzie że on nie kupował bp drogi a ja to zrobiłam, teraz jeszcze to auto opony nowe zamówił felgi zamówił i cholera ni co robić wiem też że ciągle mówił o tym zegarku ze jego już taki zuzyty...
Załamana strasznie mi przykro ...
Miłego dniaKarolina2787, Nova87, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Witam laski z rana. Ja sie zbieram do pracy a taaak mi sie nie chce.
Chce zbadac w tym miesiacu proga ale 7dpo wypada mi w sobote i nie mam jak badania zrobic. Moge w piatek? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Załamana możliwe że za wcześnie jeszcze te testy bo widze temperatura nadal rośnie:)
Pozatym mam mega afte na policzku i mega boli. Mam tak co jakis czas...czuje ze jestem przemeczona i moj organizm niedomaga.
Wczoraj wzielam skieroeanie ns TSH i t4 i morfologie zwyklą...ale poczekam az to bolące gowienko mi zniknie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Dzieńdoberek!
U mnie przez noc nic się nie wydarzyło
Co do pazurków, to robiłam sobie tydzień temu hybrydę + pyłek. I nie mam pojęcia dlaczego mam odpryski pyłku. Lakier pod spodem jest idealny a pyłek odłazi. Co prawda widzę to tylko ja, ale mnie wkurza bo nie wiem co zrobiłam źle. Dałam normalnie bazę, 2 warstwy lakieru, top (no wipe), pyłek i top (zwykły). Macie jakieś rady?
Ona, a ile kosztuje ten zegarek?
Ja mojemu po ślubie kupiłam zegarek który chciał. Doszłam do wniosku że i tak i tak go kupi, a jakby nie patrzeć, mimo że mamy oddzielne konta, to kasa i tak jest wspólna. A on cieszył się jak dziecko.
Rozumiem że kryzys już zażegnany, więc czemu miałabyś nie zrobić mu przyjemności?
Ja na zegarek wydałam 600zł. To jest raczej średnia - niska półka cenowa jak na zegarki ale w budżecie domowym może trochę namieszać. Myślę że Ty zastanawiasz się nad droższym zegarkiem. Mówiłaś że specjalnych problemów z kasą nie macie, więc nad czym tak na prawdę się zastanawiasz?