Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Anet ja nie dostałam Clo jego nie można brać przy miesniakach
    Dostałam Aromek i tym samym jeszcze go nie biorę dopiero od następnego cyklu a przy wiesku mam tylko gluty więc raczej obstawiam na niego

A ja myślałam, ze Ty wcześniej brałaś clo, stąd tak skojarzyłam. Ale widać coś pomyliłam... sorka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet faktycznie parę lat temu brałam:-P
    :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Anet faktycznie parę lat temu brałam:-P
    :-)

To chyba pisałaś o tym i stąd tak skojarzyłam. Czyli jednak nie jestem taka głupia na jaką wyglądam :)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nie wyglądasz nawet na głupia i sobie wmawiasz:-P

Pisz co u Taty ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska zabilas już kogoś?
    A te pms to się nie powinno leczyć?

• JoGa Debiutantka

Wysłany: 12 października 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas Was czytam i trzymam za Was kciuki☺️

Dziś byłam z mężem u lekarza i dowiedziałam się, że mam "chłopa z jajami", 200mln w ejakulacie i 33mln w ml, chyba wie co mówi!
    Ja natomiast mam zbyt krótką fazę folikularną i to może być problemem.
    Wiecie może czy metformina jest w stanie wyregulować te anomalie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tata czuje się dobrze, dzięki, że pytasz. Jest w domu, bardzo zadowolony z operacji. Za 2 tyg będą wyniki badania histopatologicznego. Czyli musimy czekać i trochę się tym stresuję, ale staram się być dobrej myśli.

Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Anet ja nie dostałam Clo jego nie można brać przy miesniakach
    Dostałam Aromek i tym samym jeszcze go nie biorę dopiero od następnego cyklu a przy wiesku mam tylko gluty więc raczej obstawiam na niego[/QUOTE

Poważnie?Hmmm,ale u mnie ten cyrk z macicą i nadmiarem pęcherzyków był właśnie przy Aromku....

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Poważnie?Hmmm,ale u mnie ten cyrk z macicą i nadmiarem pęcherzyków był właśnie przy Aromku....

Misia, może przy Aromku też może dojść do przestymulowania. Ja akurat tylko clo brałam, więc w kwestii Aromka nie pomogę

MisiaABC lubi tę wiadomość

• Angela Be Koleżanka

Wysłany: 12 października 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a ja po pierwszej wizycie w klinice i mam mieszane uczucia, w sumie poszliśmy z badaniami które zrobiliśmy do tej pory i nie zrobił nam żadnych innych co od razu mnie zastanawia...
    Wg lekarza wszystko jest w jak najlepszym porządku(morfologia 3% i ruch 26% również, chyba tylko ja uważam że to nienajlepsze wyniki) W ogóle byłam w 10dc, pęcherzyk 26mm, czyli wracać do domu i serduszkować.
    Przepisał mi luteine i luttagen od 16dc i jednego i drugiego po 3 tabl dziennie, tylko tak w domu na spokojnie czytam internety i się zastanawiam to się w ogóle powinno brać razem?
    Przepisał też Dostinex na obniżenie prolaktyny, 1/4 tabl na tydzień.

Po wizycie nie wytrzymaliśmy ciśnienia oboje pokłóciliśmy się nie wiem w sumie o co, że w ogóle pojechaliśmy chyba.

A dziś ochłonełam podczytuje Was z Somersby i pizza w ręku, żadne tam owsianki ;)

Anet_86, MisiaABC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela lubię za Somersby :)

Trudno coś powiedzieć o tym lekarzu, ale jak maci wrażenie, że się nie przykłada, to nie ma sensu wiązać się z nim na dłużej. Musicie czuć, że coś się dzieje, idzieci do przodu, a nie stoicie w miejscu. O tych lekach w ogóle się nie wypowiem, bo pojęcia nie mam.

• Angela Be Koleżanka

Wysłany: 12 października 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym też wrócić, a nie mogę odnaleźć bo z taką zawrotną prędkością piszecie :P Do tego fajnego psa z długimi włosami, ktoś pisał... że to jego wymarzony, jaka to była rasa? Masz takiego małego szczeniaczka, on nie gubi włosów? :P

BTW w Rossmannie -55% na produkty do makijażu, obkupiłam się dzisiaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JoGa wrote:
    Cały czas Was czytam i trzymam za Was kciuki☺️

Dziś byłam z mężem u lekarza i dowiedziałam się, że mam "chłopa z jajami", 200mln w ejakulacie i 33mln w ml, chyba wie co mówi!
    Ja natomiast mam zbyt krótką fazę folikularną i to może być problemem.
    Wiecie może czy metformina jest w stanie wyregulować te anomalie?

Ja niestety pojęcia nie mam, więc w tym temacie nie pomogę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w sephorze dziś kupiłam żel pod prysznic,mydło w płynie o zapachu zielonej herbaty i masło do ciała mango.Ależ pachnę :-D

• Chrumka Znajoma

Wysłany: 12 października 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:57

Cud :) rośnij Kruszynko <3
    16ud9jcgdo0f3zy6.png
  • Chrumka Znajoma

Wysłany: 12 października 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:57

Cud :) rośnij Kruszynko <3
    16ud9jcgdo0f3zy6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Test ciazowy?! W 9dpo?! Z mega slabym nasieniem?! Weeezzz... :-P Lubie zarty, ale bez takich jaj mi tu :-P

Krysia mój miał 3mln plemmikow, i żywotności 30 % i bez morfologii ( było napisane - zbyt mała ilość plemmikow) i raz wystarczyło że @ nie przyszła więc bez takich mi tutaj :-P

MisiaABC, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jannes a Ty co? Widziałaś swój wykres? Nie żebym była wróżka ale nasikac na coś byś już mogła:-P
    Wygląda to bardzo obiecujaco ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wszystkim :)

Ja też już na nogach. Przesądna nie jestem dlatego też nie wierzę w pecha 13, cyfra jak cyfra równie dobrze każda inna mogłaby być uznawaną za pechową. Janess moja znajoma też urodziła się 13go i jeszcze grudnia wtedy kiedy wprowadzono stan wojenny. Wracając do piątku jak planujecie spędzić weekend? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess najlepiej winkiem ;) też mam zamiar zbadać proga i prl bo wyniki które mam to już dawno robione a przydałoby się sprawdzić jak jest w teraz.

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ