Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Anet ja nie dostałam Clo jego nie można brać przy miesniakach
Dostałam Aromek i tym samym jeszcze go nie biorę dopiero od następnego cyklu a przy wiesku mam tylko gluty więc raczej obstawiam na niego
A ja myślałam, ze Ty wcześniej brałaś clo, stąd tak skojarzyłam. Ale widać coś pomyliłam... sorka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cały czas Was czytam i trzymam za Was kciuki☺️
Dziś byłam z mężem u lekarza i dowiedziałam się, że mam "chłopa z jajami", 200mln w ejakulacie i 33mln w ml, chyba wie co mówi!
Ja natomiast mam zbyt krótką fazę folikularną i to może być problemem.
Wiecie może czy metformina jest w stanie wyregulować te anomalie? -
nick nieaktualnyTata czuje się dobrze, dzięki, że pytasz. Jest w domu, bardzo zadowolony z operacji. Za 2 tyg będą wyniki badania histopatologicznego. Czyli musimy czekać i trochę się tym stresuję, ale staram się być dobrej myśli.
Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Anet ja nie dostałam Clo jego nie można brać przy miesniakach
Dostałam Aromek i tym samym jeszcze go nie biorę dopiero od następnego cyklu a przy wiesku mam tylko gluty więc raczej obstawiam na niego[/QUOTE
Poważnie?Hmmm,ale u mnie ten cyrk z macicą i nadmiarem pęcherzyków był właśnie przy Aromku.... -
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Poważnie?Hmmm,ale u mnie ten cyrk z macicą i nadmiarem pęcherzyków był właśnie przy Aromku....
Misia, może przy Aromku też może dojść do przestymulowania. Ja akurat tylko clo brałam, więc w kwestii Aromka nie pomogęMisiaABC lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, a ja po pierwszej wizycie w klinice i mam mieszane uczucia, w sumie poszliśmy z badaniami które zrobiliśmy do tej pory i nie zrobił nam żadnych innych co od razu mnie zastanawia...
Wg lekarza wszystko jest w jak najlepszym porządku(morfologia 3% i ruch 26% również, chyba tylko ja uważam że to nienajlepsze wyniki) W ogóle byłam w 10dc, pęcherzyk 26mm, czyli wracać do domu i serduszkować.
Przepisał mi luteine i luttagen od 16dc i jednego i drugiego po 3 tabl dziennie, tylko tak w domu na spokojnie czytam internety i się zastanawiam to się w ogóle powinno brać razem?
Przepisał też Dostinex na obniżenie prolaktyny, 1/4 tabl na tydzień.
Po wizycie nie wytrzymaliśmy ciśnienia oboje pokłóciliśmy się nie wiem w sumie o co, że w ogóle pojechaliśmy chyba.
A dziś ochłonełam podczytuje Was z Somersby i pizza w ręku, żadne tam owsiankiAnet_86, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela lubię za Somersby
Trudno coś powiedzieć o tym lekarzu, ale jak maci wrażenie, że się nie przykłada, to nie ma sensu wiązać się z nim na dłużej. Musicie czuć, że coś się dzieje, idzieci do przodu, a nie stoicie w miejscu. O tych lekach w ogóle się nie wypowiem, bo pojęcia nie mam. -
Chciałabym też wrócić, a nie mogę odnaleźć bo z taką zawrotną prędkością piszecie Do tego fajnego psa z długimi włosami, ktoś pisał... że to jego wymarzony, jaka to była rasa? Masz takiego małego szczeniaczka, on nie gubi włosów?
BTW w Rossmannie -55% na produkty do makijażu, obkupiłam się dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:50
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoGa wrote:Cały czas Was czytam i trzymam za Was kciuki☺️
Dziś byłam z mężem u lekarza i dowiedziałam się, że mam "chłopa z jajami", 200mln w ejakulacie i 33mln w ml, chyba wie co mówi!
Ja natomiast mam zbyt krótką fazę folikularną i to może być problemem.
Wiecie może czy metformina jest w stanie wyregulować te anomalie?
Ja niestety pojęcia nie mam, więc w tym temacie nie pomogę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Test ciazowy?! W 9dpo?! Z mega slabym nasieniem?! Weeezzz... Lubie zarty, ale bez takich jaj mi tu
Krysia mój miał 3mln plemmikow, i żywotności 30 % i bez morfologii ( było napisane - zbyt mała ilość plemmikow) i raz wystarczyło że @ nie przyszła więc bez takich mi tutajMisiaABC, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry wszystkim
Ja też już na nogach. Przesądna nie jestem dlatego też nie wierzę w pecha 13, cyfra jak cyfra równie dobrze każda inna mogłaby być uznawaną za pechową. Janess moja znajoma też urodziła się 13go i jeszcze grudnia wtedy kiedy wprowadzono stan wojenny. Wracając do piątku jak planujecie spędzić weekend?Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny