Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwina87 wrote:Jakis rok temu mialam tsh okolo 2.5 i moja ginekolog powiedziala że nic tylko starac sie, nie badać i nie marudzić.
Zwykly ginekolog nie zna sie na tarczyc. Najlepiej znalezc dobrego endo gina no i przebadac tez ft3 ft4Znowu.ta.kryska, Cynamonowaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Pewnie sie wtedy suplementuje. Te 2,8 to pierwsze tygodnie, potem musi rosnac.
-
nick nieaktualnySprawdzałam moje zeszło roczne wyniki i mój estradiol był wysoki na poziomie 140 ale ciągle w górnej granicy normy a progesteron do niego w 8dc 0.4
Wow już wiem skąd mieśniaki;-)
Tsh Malwina na bank do 1.5
Testosteron nie mam pojęcia ja przy normie 0.4-1.7
Mam 0.33 wynik dla kobiet w moim wieku
Progesteron w 21dc był w okolicy 40 dla normy do 16
Tylko tak patrzę na moja prolaktyne w 3 dc był a 16 dla normy 24
A 21dc była 28 dla normy 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Prolaktyna nie jest stala. Lubi skakac w zwiazku z roznymi rzeczami jak stres czy uwaga: jedzenie. Takze spokojnie. A u ciebie w sumie plamienia bywaja, wiec tez od tych skokow mozliwe. Poza tym tak swiezo po poronieniu taki koktajl molotowa moze sie jakis czas utrzymywac, nie ma co panikowac w twoim przypadku.
Wypluj to żadnych plamien przed poronieniem nie miałam! A kysz !!!
I nie chce mieć
Pewnie masz rację że u mnie jeszcze hormony swiruja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:A to niedor progesteronu
Lykam dupka i nic się nie dzieje, pozatym cykl do dupy cały, owu była nie była Endo do dupy też także nic tylko siąść i golabka opierdolic:-D -
nick nieaktualnyNiewiem czy ma sens iść zbadać progesteron biorąc duphaston?
Luteine mam też 50 mg pod język taka brałam na początku ciąży a duphaston to zaledwie 10mg
Słyszałam już wypowiedź pewnej lekarki że ona kompletnie luteinie nie ufa i jej nie przepisuje ... No ale co lekarz to inna praktykaZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Niewiem czy ma sens iść zbadać progesteron biorąc duphaston?
Luteine mam też 50 mg pod język taka brałam na początku ciąży a duphaston to zaledwie 10mg
Słyszałam już wypowiedź pewnej lekarki że ona kompletnie luteinie nie ufa i jej nie przepisuje ... No ale co lekarz to inna praktyka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny