X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Trzymam kciuki zatem i wytrwałości :)

<3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenka123321 wrote:
    bo ja się zastanawiam czy nie przycisnąć mojego gina o clo, jesli po tym inofolicu nic nie ruszy...za miesiac mam wizyte wiec zobaczymy czy rosną pecherzyki czy nie ...

Mi gin powiedziałą,że jak nie zajde z inofolikiem do 6 miesięcy to będe miała stymulacje i wtedy jej powiem o clo. Ale mam nadzieję,że wcześniej zaciąże a ty masz już objawy zażywania inofolicu ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Ile się starałaś cykli ?chorowałaś na coś jak zaszłaś ?Pozdrawiam
    Niewiem juz ile cykli, ok 6-8, lekarz tylko mowil zeby sie starac i sie uda, potem zmadrzalam i zrobilam sobie badania hormonow- sama. I wyszlo ze niemam wcale progesteronu,i zapisal mi wtedy duphaston, i potem w 3 cyklu zaszlam, zmienilam lekarza , od poczatku cos bylo nie tak w ciazy, pierwsze byla cysta na 7cm ktora przeoczyl poprzedni lekarz, potem odkleilo sie lozystko i byl duzy krwiak, teraz lozysko nisko schodzace, prawie przodujace i cukrzyca ciazowa. No masakra. Zeby tylko dotrzymac jeszcze te 2 msc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Niewiem juz ile cykli, ok 6-8, lekarz tylko mowil zeby sie starac i sie uda, potem zmadrzalam i zrobilam sobie badania hormonow- sama. I wyszlo ze niemam wcale progesteronu,i zapisal mi wtedy duphaston, i potem w 3 cyklu zaszlam, zmienilam lekarza , od poczatku cos bylo nie tak w ciazy, pierwsze byla cysta na 7cm ktora przeoczyl poprzedni lekarz, potem odkleilo sie lozystko i byl duzy krwiak, teraz lozysko nisko schodzace, prawie przodujace i cukrzyca ciazowa. No masakra. Zeby tylko dotrzymac jeszcze te 2 msc.

trzymam kciuki za rozwiązanie aby wszystko odbyło się zgodnie z planami :)

Aniqa, Evell lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Mi gin powiedziałą,że jak nie zajde z inofolikiem do 6 miesięcy to będe miała stymulacje i wtedy jej powiem o clo. Ale mam nadzieję,że wcześniej zaciąże a ty masz już objawy zażywania inofolicu ??
    wiesz coo ból jajników okropny,zgięta chodziłam wczoraj, a wieczorem tak mnie cos swędziało w brzuchu drapie sie i drapie ale to kurde od środka swędzi albo mi juz na łeb siada nie wiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha mnie też własnie swędzi czesto brzuch i tak sie kuzwa zastanawiałąm od czego a tu masz rozwiązanie. no mnie jajniki bolą to fakt ale nie aż tak zeby sie skrecac zbólu a tak z innej beczki brał może ktos castagnus ? bo nie wiem czy brac jak mam prl w normie chciałąm tylko unormować tą głupia małpe (:

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Dawno mnie tu nie było ale jakiś zakręcony tydzień się zaczął wiecznie coś..

Życzę miłego dnia i mocno trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Magic, Angelabd lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wiadomosci.onet.pl/nowa-bezpieczniejsza-odmiana-sztucznego-zaplodnienia-in-vitro/wr27k

• Basia1771 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie staraczki

dołączam do Was:) jestem pełna nadziei, że to będzie ten magiczny rok i się uda:)

Angelabd, Nona, Evell, martusia1986 lubią tę wiadomość

zi139jcghuedn61r.png
    Kolejna wizyta 24.03
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia1771 wrote:
    Witajcie staraczki

dołączam do Was:) jestem pełna nadziei, że to będzie ten magiczny rok i się uda:)

Witamy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:53

Angelabd lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co porabiacie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Kochana siedzę w pracy nic mi się nie chce, najlepiej to poszłabym spać ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelabd wrote:
    Ja Kochana siedzę w pracy nic mi się nie chce, najlepiej to poszłabym spać ;)

Ja mam urlop na dodatek dziś się pokłóciłam z małżem i troche mam zły hummor ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:53

• Basia1771 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie siedzę i odpoczywam:) Upał mnie dobija w mieszkaniu duchota jestem pod wrażeniem wiatraka, że jeszcze daje radę.

zi139jcghuedn61r.png
    Kolejna wizyta 24.03
  • la Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dziś parowar :) zaraz będę robiła jakiś obiadek na parze :)

ewwiel lubi tę wiadomość

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • Blue Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Ja sie nudzę w pracy ;-)
    ja też :)Jak była robota to narzekałam, że rady nie daję. teraz narzekam, ze nic się nie dzieje i nie mam co robić :)

"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho
    h4zpskjoz8adeo9y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Kupiłam dziś parowar :) zaraz będę robiła jakiś obiadek na parze :)

Smacznego co pysznego będziesz robić ?

la lubi tę wiadomość

• Basia1771 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się ostatnio zastanawiałam nad parowarem, bo siostra sobie kupiła. Nie dość, że sobie chwali to jeszcze muszę przyznać, że dzięki niemu ładnie schudła. Może też sobie kupię i będziemy przesyłać sobie przepisy ;)

zi139jcghuedn61r.png
    Kolejna wizyta 24.03
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ