Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylenka123321 wrote:bo ja się zastanawiam czy nie przycisnąć mojego gina o clo, jesli po tym inofolicu nic nie ruszy...za miesiac mam wizyte wiec zobaczymy czy rosną pecherzyki czy nie ...
Mi gin powiedziałą,że jak nie zajde z inofolikiem do 6 miesięcy to będe miała stymulacje i wtedy jej powiem o clo. Ale mam nadzieję,że wcześniej zaciąże a ty masz już objawy zażywania inofolicu ?? -
nick nieaktualnyEvell wrote:Ile się starałaś cykli ?chorowałaś na coś jak zaszłaś ?Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Niewiem juz ile cykli, ok 6-8, lekarz tylko mowil zeby sie starac i sie uda, potem zmadrzalam i zrobilam sobie badania hormonow- sama. I wyszlo ze niemam wcale progesteronu,i zapisal mi wtedy duphaston, i potem w 3 cyklu zaszlam, zmienilam lekarza , od poczatku cos bylo nie tak w ciazy, pierwsze byla cysta na 7cm ktora przeoczyl poprzedni lekarz, potem odkleilo sie lozystko i byl duzy krwiak, teraz lozysko nisko schodzace, prawie przodujace i cukrzyca ciazowa. No masakra. Zeby tylko dotrzymac jeszcze te 2 msc.
trzymam kciuki za rozwiązanie aby wszystko odbyło się zgodnie z planamiAniqa, Evell lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Mi gin powiedziałą,że jak nie zajde z inofolikiem do 6 miesięcy to będe miała stymulacje i wtedy jej powiem o clo. Ale mam nadzieję,że wcześniej zaciąże a ty masz już objawy zażywania inofolicu ??
-
nick nieaktualnyhaha mnie też własnie swędzi czesto brzuch i tak sie kuzwa zastanawiałąm od czego a tu masz rozwiązanie. no mnie jajniki bolą to fakt ale nie aż tak zeby sie skrecac zbólu a tak z innej beczki brał może ktos castagnus ? bo nie wiem czy brac jak mam prl w normie chciałąm tylko unormować tą głupia małpe (:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kupiłam dziś parowar zaraz będę robiła jakiś obiadek na parze
ewwiel lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny