Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell wrote:haha mnie też własnie swędzi czesto brzuch i tak sie kuzwa zastanawiałąm od czego a tu masz rozwiązanie. no mnie jajniki bolą to fakt ale nie aż tak zeby sie skrecac zbólu a tak z innej beczki brał może ktos castagnus ? bo nie wiem czy brac jak mam prl w normie chciałąm tylko unormować tą głupia małpe (:
-
nick nieaktualny
-
Laski od jutra zaczynam mierzyć tempkę.
czy mogę mierzyć pod pachą? w buzi? czy koniecznie w pochwie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musi być w naturalnym otworze ciała, czyli oralnie, waginalnie lub analnie. Waginalnie najwygodniej i jest najbardziej miarodajna.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to żeby nie było napisze cos o sobie.. staramy się dopiero 2 cykle ale mam silne postanowienie do końca roku zaciążyć
już wykryłam że mam niski progesteron i 11 dniową faze lutealna a więc na pograniczu. biorę wit prenatalne "falvit mama" ale póki co nie ma poprawy.
z pomocą i radą koleżanki będe brac ziółka, pomogły mojej przyjaciółce która miała miec in vitro a teraz jest w drugiej ciąży, mimo że lekarze jej mówili że nie zaciąży...Angelabd lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:to żeby nie było napisze cos o sobie.. staramy się dopiero 2 cykle ale mam silne postanowienie do końca roku zaciążyć
już wykryłam że mam niski progesteron i 11 dniową faze lutealna a więc na pograniczu. biorę wit prenatalne "falvit mama" ale póki co nie ma poprawy.
z pomocą i radą koleżanki będe brac ziółka, pomogły mojej przyjaciółce która miała miec in vitro a teraz jest w drugiej ciąży, mimo że lekarze jej mówili że nie zaciąży... -
jakie to ziółka? kochana dwa cykle to malutko, my już od roku się staramy byłam w ciąży, ale obumarła. Ja właśnie za tydzień będę badać progesteron, choć moja gin uważa, że progesteron nie był powodem mojej straty. Ale dla świętego spokoju pójde i odrazu chlamydię zbadam ja też biorę falvit, bo od niej nie tyję przytyłam od pregny plus 4 kg a w ciąży 2 i tak mam już 6 plus na wadzeLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:jakie to ziółka? kochana dwa cykle to malutko, my już od roku się staramy byłam w ciąży, ale obumarła. Ja właśnie za tydzień będę badać progesteron, choć moja gin uważa, że progesteron nie był powodem mojej straty. Ale dla świętego spokoju pójde i odrazu chlamydię zbadam ja też biorę falvit, bo od niej nie tyję przytyłam od pregny plus 4 kg a w ciąży 2 i tak mam już 6 plus na wadze
-
ewwiel no nikomu tego nie zyczę, ale jedno mnie pociesza...że serduszko nie biło.. poprostu się nie rozwijał i nie cierpiał. Wiem, że w niebie jest mu poprostu lepiej nie martw się, my staramy się od lipca 2013 ale na dziecko jestem gotowa od 5 lat i teraz wiem, że moje życzenia i marzenia sie spełnią
ewwiel lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No proszę, ile się tutaj dzieje w "kupie" siła;) Jak jest nas juz tyle, to tylko potwierdza ze nadzieja umiera ostatnia i są tu same pozytywne dziewczynki oby tak dalej! Nie poddajemy się, tylko z radością bierzemy na klatę każdy kolejny dzien i kolejny cykl. Do końca roku jeszcze daleko, takze mamy duuuuuuuze szanse
Angelabd, aszka, ewwiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny