Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:01

ewwiel lubi tę wiadomość

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry wrote:
    Dopisuję się do listy.
    Witamy :-)

Bluberry lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    haha mnie też własnie swędzi czesto brzuch i tak sie kuzwa zastanawiałąm od czego a tu masz rozwiązanie. no mnie jajniki bolą to fakt ale nie aż tak zeby sie skrecac zbólu a tak z innej beczki brał może ktos castagnus ? bo nie wiem czy brac jak mam prl w normie chciałąm tylko unormować tą głupia małpe (:
    bralam na unormowanie. Wydluzyly mi cykl do 52 dni nawet. Ale co kobieta to inaczej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la wrote:
    Ja się tu udzielam, choć pewnie, też skończę w temacie zajdę w ciąże do końca 2015 :) ale ja tam czarno widzenie mam włączone ostatnio.
    moze bedzie niespodzianka :)

• Marteczka91 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski od jutra zaczynam mierzyć tempkę.
    czy mogę mierzyć pod pachą? w buzi? czy koniecznie w pochwie?

<3 <3 <3 <3 <3 <3 cykl starań
    DZIĘKUJĘ CI BOŻE ! CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :)
    3ee5cb8b01a61e51d1f581c9f5dc089b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będziemy rodzić kwiecień-październik, wszystkie po kolei :) hehe

Maniuś, ewwiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marteczka91 wrote:
    Laski od jutra zaczynam mierzyć tempkę.
    czy mogę mierzyć pod pachą? w buzi? czy koniecznie w pochwie?
    W buzi albo dowcipnie - polecam dowcipnie, bardziej miarodajne

• la Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi być w naturalnym otworze ciała, czyli oralnie, waginalnie lub analnie. Waginalnie najwygodniej i jest najbardziej miarodajna.

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mogę i ja sie dołaczyć?

ewwiel lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i życzę miłego dzionka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    mogę i ja sie dołaczyć?
    /witaj :) fajnie,że nas już jest dużo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i ja się na to piszę ;))

ewwiel lubi tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :) nadzieja umiera ostatnia :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to żeby nie było napisze cos o sobie.. staramy się dopiero 2 cykle ale mam silne postanowienie do końca roku zaciążyć :)

już wykryłam że mam niski progesteron i 11 dniową faze lutealna a więc na pograniczu. biorę wit prenatalne "falvit mama" ale póki co nie ma poprawy.
    z pomocą i radą koleżanki będe brac ziółka, pomogły mojej przyjaciółce która miała miec in vitro :) a teraz jest w drugiej ciąży, mimo że lekarze jej mówili że nie zaciąży...

Angelabd lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    to żeby nie było napisze cos o sobie.. staramy się dopiero 2 cykle ale mam silne postanowienie do końca roku zaciążyć :)

już wykryłam że mam niski progesteron i 11 dniową faze lutealna a więc na pograniczu. biorę wit prenatalne "falvit mama" ale póki co nie ma poprawy.
    z pomocą i radą koleżanki będe brac ziółka, pomogły mojej przyjaciółce która miała miec in vitro :) a teraz jest w drugiej ciąży, mimo że lekarze jej mówili że nie zaciąży...
    Witaj :-) a które ziółka stosowała koleżanka? Ja teraz pije ziolka o.Sroki na II fazę cyklu. A w I fazie pilam mieszankę nr 3 o. Sroki.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie to ziółka?;) kochana dwa cykle to malutko, my już od roku się staramy :) byłam w ciąży, ale obumarła. Ja właśnie za tydzień będę badać progesteron, choć moja gin uważa, że progesteron nie był powodem mojej straty. Ale dla świętego spokoju pójde i odrazu chlamydię zbadam :) ja też biorę falvit, bo od niej nie tyję :( przytyłam od pregny plus 4 kg :( a w ciąży 2 i tak mam już 6 plus na wadze :(

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    jakie to ziółka?;) kochana dwa cykle to malutko, my już od roku się staramy :) byłam w ciąży, ale obumarła. Ja właśnie za tydzień będę badać progesteron, choć moja gin uważa, że progesteron nie był powodem mojej straty. Ale dla świętego spokoju pójde i odrazu chlamydię zbadam :) ja też biorę falvit, bo od niej nie tyję :( przytyłam od pregny plus 4 kg :( a w ciąży 2 i tak mam już 6 plus na wadze :(
    Przykro mi. Nie wyobrażam sobie stracić ciąży. Teraz przez to przechodzi moja przyjaciółka... My staramy się od maja 2013...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel no nikomu tego nie zyczę, ale jedno mnie pociesza...że serduszko nie biło.. poprostu się nie rozwijał i nie cierpiał. Wiem, że w niebie jest mu poprostu lepiej :) nie martw się, my staramy się od lipca 2013 :) ale na dziecko jestem gotowa od 5 lat :D i teraz wiem, że moje życzenia i marzenia sie spełnią :)

ewwiel lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • rah Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę, ile się tutaj dzieje :) w "kupie" siła;) Jak jest nas juz tyle, to tylko potwierdza ze nadzieja umiera ostatnia i są tu same pozytywne dziewczynki :) oby tak dalej! Nie poddajemy się, tylko z radością bierzemy na klatę każdy kolejny dzien i kolejny cykl. Do końca roku jeszcze daleko, takze mamy duuuuuuuze szanse :)

Angelabd, aszka, ewwiel lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczny tu ktoraś pisała o tym hinczyku co leczy jakimiś kulkami ziołowymi można coś więcej na ten temat napisać i z jakiej miejscowosci on pochodzi ?? Pozdrawiam

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ