Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell ja nie pomogę
Ale tak jest, nadzieja umiera ostatnia a wiara czyni cuda, ja wierzę, że już będzie tylko lepiej. Wciąż mieliśmy pod górkę, ale to dlatego,abyśmy teraz staneli na szczycie i doznali ogromnego szczęścia ja modlę się codziennie do św. Dominika aby wyjadnał dla mnie cud macierzyństwaewwiel lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyrah wrote:No proszę, ile się tutaj dzieje w "kupie" siła;) Jak jest nas juz tyle, to tylko potwierdza ze nadzieja umiera ostatnia i są tu same pozytywne dziewczynki oby tak dalej! Nie poddajemy się, tylko z radością bierzemy na klatę każdy kolejny dzien i kolejny cykl. Do końca roku jeszcze daleko, takze mamy duuuuuuuze szanse
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dla osób zainteresowanym jedzeniem z pary dziś u mnie indyk w marynacie z bazylii i papryczek chilli, a do tego marchewki i brokuły. Pychotka
Znając siebie pewnie nie wytrzymam i za jakieś trzy dni zatestuję, temperaturę dziś z rana z ciekawości zmierzyłam i piękne 36,79 więc przynajmniej to jest ładne.Angelabd, Nona lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Magic wrote:Evell ja nie pomogę
Ale tak jest, nadzieja umiera ostatnia a wiara czyni cuda, ja wierzę, że już będzie tylko lepiej. Wciąż mieliśmy pod górkę, ale to dlatego,abyśmy teraz staneli na szczycie i doznali ogromnego szczęścia ja modlę się codziennie do św. Dominika aby wyjadnał dla mnie cud macierzyństwaMagic lubi tę wiadomość
-
brała zioła Ojca Klimuszki na 1 i 2 fazę cyklu. dodatkowo brała castagnus, w połowie cyklu piła guajazyl (2 butelki na 4 dni - czas okołoowulacyjny), aa i od początku cyklu cały czas acard plus olej z wiesiołka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:54
ewwiel lubi tę wiadomość
-
la wrote:Dzień dobry, dla osób zainteresowanym jedzeniem z pary dziś u mnie indyk w marynacie z bazylii i papryczek chilli, a do tego marchewki i brokuły. Pychotka
Znając siebie pewnie nie wytrzymam i za jakieś trzy dni zatestuję, temperaturę dziś z rana z ciekawości zmierzyłam i piękne 36,79 więc przynajmniej to jest ładne. -
zosia-ktosia wrote:brała zioła Ojca Klimuszki na 1 i 2 fazę cyklu. dodatkowo brała castagnus, w połowie cyklu piła guajazyl (2 butelki na 4 dni - czas okołoowulacyjny), aa i od początku cyklu cały czas acard plus olej z wiesiołka.
-
Ewwiel indyka kroisz w cienkie plastry dodajesz do miseczki garść posiekanej świeżej bazylii, suszone papryczki chilli (teraz mają je w lidlu, takie mini, mini papryczki, ale ostre jak diabli) też je ciachasz, dodajesz odrobinę oliwy z oliwek żeby wszystko lepiej się połączyło i wstawiasz do lodówki na jakąś godzinę. Marchewki w tym czasie czyścisz i kroisz w słupki i układasz na talerz, który będzie po środku. Brokuł czyścisz i rozbierasz na różyczki, kładziesz na trzeci talerz. Po godzinie wyjmujesz indyka i układasz na najniższym poziomie, nad nim marchew nastawiasz minutnik na 25 minut i zostawiasz. Talerz z brokułami wkładasz na samą górę na jakieś 15 minut przed końcem. Wszystko razem pięknie dochodzi, potem można doprawić jeszcze solą, nie robię tego wcześnie, bo w domu staramy się unikać soli.
Angelabd, ewwiel lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:jakie to ziółka? kochana dwa cykle to malutko, my już od roku się staramy byłam w ciąży, ale obumarła. Ja właśnie za tydzień będę badać progesteron, choć moja gin uważa, że progesteron nie był powodem mojej straty. Ale dla świętego spokoju pójde i odrazu chlamydię zbadam ja też biorę falvit, bo od niej nie tyję przytyłam od pregny plus 4 kg a w ciąży 2 i tak mam już 6 plus na wadze
-
nick nieaktualny
-
Amy moim zdaniem 2,25 jest ok. Wiem, że dziewczyny mówią aby było bliskie 1, ale wszystkiego mieć nie można Moja endo uważa, że graniczna norma dla staraczek to do 2,5. Ja mam teraz 2,37 i dostałam oficjalne pozwolenie na zaciążenie, a startowałam z tsh 28.
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue wrote:Amy moim zdaniem 2,25 jest ok. Wiem, że dziewczyny mówią aby było bliskie 1, ale wszystkiego mieć nie można Moja endo uważa, że graniczna norma dla staraczek to do 2,5. Ja mam teraz 2,37 i dostałam oficjalne pozwolenie na zaciążenie, a startowałam z tsh 28.
Jem teraz jod i pewnie też już spadło troszkę - mam taką nadzieję -
nick nieaktualnyAmy wrote:też tak wyczytałam że norma 2.5 ale ja byłam u endo bo miałam wynik 3.11 i to było już za dużo i po 3 tygodniach robiłam znów tsh i spadło do 2.25
Jem teraz jod i pewnie też już spadło troszkę - mam taką nadzieję
Mi wystarczył inofolic i pięknie mi spadło a miałąm 3.050 teraz mam 0.924 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny