Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hiacyntka wrote:dziewczyny cztery miesiące temu miałam umówioną wizytę w szpitalu u ginekologa, która wypadła na dziś lekarz zapytał się jak się czuję no więc nawijam mu że 17 dzień z rzędu bolą mnie piersi i w ogóle nie przestają że jestem ciągle zmęczona i zasypiam na stojąco czuję się jakbym miała podwyższoną temperaturę aczkolwiek jej nie mam...zbadał mi piersi(ręcznie) i powiedział że jeśli za 9 dni nie przestaną boleć mnie piersi i nie dostanę okresu to powinnam zrobić test ciążowy:D dobre nie??właśnie tego oczekiwałam od lekarza:D myślałam że pobierze mi krew a tu nic na kontrolne usg dopochwowe mam czekać 7 miesięcy no i to jest właśnie Irlandia nie wiem czego oczekiwałam od tego lekarza
Mam nadzieje ze objawy się utrzymają i będzie fasolka!! -
Dziewczyny,
a ja dziś odebrałam wynik z badania HSG i jest napisane, że:
"jajowody drożne i uwidoczniono prawidłową jamę macicy"
no i dlaczego mi nie idzie??
Miała któraś z Was to badanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 21:20
-
lolaP - tylko się cieszyć...
Ja na razie żadnych badań nie robię.
Zacznę w listopadzie jak się nie uda....
Na razie nadzieja... że nic nie trzeba..Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
hiacyntka wrote:dziewczyny cztery miesiące temu miałam umówioną wizytę w szpitalu u ginekologa, która wypadła na dziś lekarz zapytał się jak się czuję no więc nawijam mu że 17 dzień z rzędu bolą mnie piersi i w ogóle nie przestają że jestem ciągle zmęczona i zasypiam na stojąco czuję się jakbym miała podwyższoną temperaturę aczkolwiek jej nie mam...zbadał mi piersi(ręcznie) i powiedział że jeśli za 9 dni nie przestaną boleć mnie piersi i nie dostanę okresu to powinnam zrobić test ciążowy:D dobre nie??właśnie tego oczekiwałam od lekarza:D myślałam że pobierze mi krew a tu nic na kontrolne usg dopochwowe mam czekać 7 miesięcy no i to jest właśnie Irlandia nie wiem czego oczekiwałam od tego lekarzaSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Flexi wrote:IolaP - nie słuchaj intuicji. ona sie czasem myli.
dziewczyny ja tak z innej beczki - w poniedziałek mąż składa wniosek o dofinansowanie do założenia firmy. bardzo nas to stresuje bo od tego zalezy nasza przyszłość
Flexi, znam ten ból! Sama brałam i wciąż jestem na działalności, ale czasem dobrze czasem gorzej. Nie ma co sie stresować, będzie dobrze, kaska przyjdzie i zaczniecie działać -
nick nieaktualny
-
Czesc moje kochane
Co u was dobrego ? Ja tu ostatnio zadko zagladam bo ciagle tlko praca i praca a dodatkowo z mezem zastanawiamy sie czy nie wyjechac do Angli... wiecie lepsze zycie inne perspektywy.
Jestem 5 dni po @ zaczynamy nowy cyklto juz chyba hmm... nasz 10 ?
Od wczoraj mam jakies mdlosci rano i jest mi nie dobrze, czuje sie rano jakbym miala kaca a nic nie pijesmieszne. moze jakies wczesne objawy grypy? albo moze to po tym kleszczu ktorego mialam ostatnio? Nie mam czasu na lekarzy poki co
Ale napewno do konca roku sie przebadamy, przed wyjazdem trzeba
Buziaki :* znowu do pracy trzeba leciec... i to do 20.10 ! Masakra
Pozdrawiam kochane mojeRudziutka7 lubi tę wiadomość
-
Hejka! Dawno mnie nie było, wczoraj dopiero wróciłam z wygnania ;p. U mnie cykl chory, bezowulacyjny wg ovu, ja już nie wiem, co mam myśleć. Były lekarz mówił, że po Orgametrilu branym w zeszłym cyklu owulacja może być od razu po okresie, więc może była 9 dc? Nie wiem nic, test był liczony jako negatywny, jedynie lekka druga kreska.
nie zaznaczałam jeszcze wtedy tutaj, zresztą, bez różnicy, bo temperatura wszystko wyjaśnia. Wizytę u nowej ginekolożki mam dopiero w październiku, bo przyjmuje tylko w środy, a moja praca jest wyjazdowa i nie mogę sobie pozwolić na opuszczenie nawet jednego dnia we wrześniu. Także bardzo wątpię, że się wyrobię do końca 2014...
/Witam serdecznie nowe koleżanki oraz nadal trzymam kciuki za nas wszystkie! -
Hej dziewczyny jak tam z rana ? Ramie ostatnio boli chyba zle mi sie spalo. @ sie rozwija ten cykl bedzie tylko na sprawdzenie czy bedzie spadek temp. W polowie cyklu.
-
hiacynka ja tez mieszkam w Irlandii, jak masz dobrego GP to idz do niego i zrobi ci bete, tylko ze na wynik czeka sie 2 dni. Powodzenia1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Hej dziewczyny!
Co tutaj ostatnio tak burzliwe? Nie ważne jaki sposób, mamy wspólny cel, każda z nas musi znaleźć swój złoty środek.
Miałam wczoraj imprezkę, jak zwykle było zabawnie.
Położyłam się o 3 do łóżka, więc chyba nie powinnam traktować dzisiejszej temperatury jako prawidłowa.
Poza tym u mnie dalej szaro i buro za oknem, słoneczko zobaczę jak będę za tydzień w PLJuż się nie mogę doczekać.
Karolcia88, ja też parę dni po owulce, kiedy ma przyjść ta niedobra ciocia (@) ? Byź może razem będziemy czekać na ten dzień ( żeby się okazało, że nie przyszła)