Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina_2603 wrote:Ale wczoraj zaliczyłam przypał!!!
Poszliśmy z mężem trochę pobiegać. Niedaleko domu mamy fajny las z jeziorkiem Biegniemy sobie ładnie i mówię do mojego, że jakieś dziwne oczy czuję... Po chwili jakieś dziwne palenie w przełyku. Myślę sobie, że to pewnie od zmęczenia. Po jakiejś chwili zaczęły mnie swędzieć dłonie, później stopy. Czułam jakby mi się paliły!! Zaczęłam ciężko oddychać, czułam jakbym miała za małą dziurę do oddychania!! No nic biegniemy dalej... Palce u rąk miałam już ja banie, ale po prostu tak czasami mam. Powieki miałam tak ciężkie, że nie miałam siły ich podnosić. Pytam męża czy jestem spuchnięta, a ten mi na to, że zobaczę w domu. Jak stanęłam przed lustrem, przeżyłam szok!! Cała twarz spuchnięte, a oczy to tak jakby mnie ktoś porządnie zlał, tylko bez siniaków. Szybki prysznic w nadziei, że pomoże... A tu dupa!! Jeszcze gorzej!! Całe ciało czerwone i swędzące Jakbym miała jakąś pokrzywkę... Szybka akcja w aptece... Wapno i leki alergiczne... Niby wczoraj swędzenie ustało, ale pozostały oczy Niestety dalej są spuchnięte i bolą Skóra też zaczyna swędzieć Coś mnie mega uczuliło A miałam jechać w niedzielę na grzyby... -
Rudziutka gratuluję pęchola Dajcie dzisiaj czadu
Do lekarza rzeczywiście muszę się udać, bo tak jak piszesz, to nie przelewki
Chciałabym, żeby ta opuchlizna z oczu już zeszła, bo straszny dyskomfort czuję... Niby jest lepiej niż wczoraj, ale mimo wszystko są opuchnięte -
nick nieaktualnyFlexi wrote:Trochę Cię to dotknęło no Kochana... wiesz rejestrujesz się zatem na stronie nie nie wiesz po co ona jest?
poczytaj...
Czym jest OvuFriend?
OvuFriend jest to portal, który został stworzony z myślą o kobietach (parach) starających się o dziecko. Głównym jego celem jest pomoc kobietom w zajściu w ciążę, zarówno tym co dopiero zaczęły starania, jak i tym które starają się już od jakiegoś czasu.
Kobiety planujące dziecko znajdą tutaj wszystko co może im pomóc w szybkim zajściu w ciążę. Dowiedzą się czy współżyją w odpowiednim czasie, czy ich cykle miesiączkowe są prawidłowe i jaka jest ich szansa na zajście w ciążę w danym cyklu. Zrozumieją lepiej swoją sytuację poprzez analizę wyników własnych i tysiąca innych kobiet starających się o dziecko. Dodatkowo w społeczności OvuFriend będą miały wiele możliwości interakcji z kobietami, które podobnie jak one, planują dziecko.
Każda kobieta jest inna, dlatego OvuFriend nie działa na zasadzie zwykłego, powszechnie dostępnego kalkulatora dni płodnych. OvuFriend wykorzystuje innowacyjny algorytm, który analizuje wprowadzane przez kobietę informacje, porównuje je z cyklami tysiąca innych kobiet starających się o dziecko i wyznacza dni, w których prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest najwyższe.
OvuFriend to miejsce wolne od jakiejkolwiek ideologii, otwarte dla kobiet niezależnie od wieku i czasu starania się o dziecko.
Dowiedz się więcej ogladając Przewodnik po OvuFriend lub od razu zarejestruj się w OvuFriend.
ja nie chce nikogo urazić tylko piszę jak jest wg załozyciela portalu
nie udzielałam się tutaj tylko na fioletowej stronie bo znalazłam to jak już byłam w ciąży po poronieniu cofneli mnie tutaj. Z resztą nie ważne dziękuję za wyjaśnienie po co jest za strona
nie wiem która tutaj zarządza lista ale proszę o wypisanie mnie
-
nick nieaktualnyTak ja to rozumiem jednak tytuł tego tematu mówi ze jest tu każda która chce do końca roku zajść w ciążę a nie która się obserwuje codziennie trzeba też wziąć pod uwagę ze za tu osoby które dopiero będą zaczynały obserwować swoje ciało albo chcą się nauczyć jak to robić właśnie z tego forum
-
nick nieaktualnyej spokój ! nie ma obrażania się . Każdy ma prawo do własnego zdania
Portal jest dla obserwujących fakt ale jeżeli ktos się nie obserwuje to czemu komus zarzuca że to jest stresujące to ja tego nie rozumiem każdy się tu rejestrował po ty by się obserwować po ty aby zajść szybciej w ciąże lub po to by w nią nie zajść to jest NPR właśnie a kto nie zna zasad NPR to nie wiem co tu robi . Jest wiele dziewczyn które się nie starają a obserwują czyli jednak nie jest to aż tak stresujące . I nikt mi nie powie że obserwacja jest bardziej stresująca od wmawiania sobie tego że jest się w ciąży . BO ja osobiscie jestem spokojniejsza gdy widze jaka mam temp i gdy widze ze jest spadek to wiem że @ bedzie i jestem na to przygotowana a bez obserwacji bylabym caly cykl w niepewności . Ot tyle ode mnie i nie obrażać się bo każdy mówi co ma do powiedzeia więc spokoj dziewczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja juz po owu, czekam z niecierpliwoscia chociaz cos czuje w moczu ze sie nie udalo, ale testowac i tak musze zeby wiedziec czy odstawic duphaston. Ale tez mi sie szykuje mily weekend, maz ma zawsze najwieksza ochote wtedy co nie trzeba i po owulacji to by chcial 3xdziennie
a jutro jade z siostra do Bukowiny wiec mila rozrywka -
Cranberry wrote:Szykuje się miły weekend komuś
Trzymamy kciuki za ŻOŁNIERZYKI
A tak po za tym Cześć wam! u mnie pogoda SUPER ! jutro z mężem jedziemy do znajomych na ognicho więc pewnie zawitam wieczorem lub po północy
W poprzednich tematach czytałam o trollach,to coś strasznego! nie wiedziałam że wchodzą tutaj takie kombinatorki które za wszelką cenę chcą usłyszeć gratulacji na temat innego dziecka ze zdjęcia? a może po prostu straciła któraś rozum bo dowiedziała się że jest bezpłodna... Sama nie wiem Bo normalny człowiek tego by nie zrobił :d i szczególnie na takim portalu -
nick nieaktualnydziewczyny cztery miesiące temu miałam umówioną wizytę w szpitalu u ginekologa, która wypadła na dziś lekarz zapytał się jak się czuję no więc nawijam mu że 17 dzień z rzędu bolą mnie piersi i w ogóle nie przestają że jestem ciągle zmęczona i zasypiam na stojąco czuję się jakbym miała podwyższoną temperaturę aczkolwiek jej nie mam...zbadał mi piersi(ręcznie) i powiedział że jeśli za 9 dni nie przestaną boleć mnie piersi i nie dostanę okresu to powinnam zrobić test ciążowy:D dobre nie??właśnie tego oczekiwałam od lekarza:D myślałam że pobierze mi krew a tu nic na kontrolne usg dopochwowe mam czekać 7 miesięcy no i to jest właśnie Irlandia nie wiem czego oczekiwałam od tego lekarza
Truskaffeczka, lilirose lubią tę wiadomość
-
hiacyntka wrote:dziewczyny cztery miesiące temu miałam umówioną wizytę w szpitalu u ginekologa, która wypadła na dziś lekarz zapytał się jak się czuję no więc nawijam mu że 17 dzień z rzędu bolą mnie piersi i w ogóle nie przestają że jestem ciągle zmęczona i zasypiam na stojąco czuję się jakbym miała podwyższoną temperaturę aczkolwiek jej nie mam...zbadał mi piersi(ręcznie) i powiedział że jeśli za 9 dni nie przestaną boleć mnie piersi i nie dostanę okresu to powinnam zrobić test ciążowy:D dobre nie??właśnie tego oczekiwałam od lekarza:D myślałam że pobierze mi krew a tu nic na kontrolne usg dopochwowe mam czekać 7 miesięcy no i to jest właśnie Irlandia nie wiem czego oczekiwałam od tego lekarza