Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja zrobiłam dziś test, jeszcze jest widoczny cień cienia więc utrzymuje się jeszcze hcg po zastrzyku a już 9dni po. Jutro już nic nie powinno być widać bo dzisiaj się trzeba doooobrze wspatrzeć żeby zobaczyć ten cień cienia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42193a80ff91f9fa.html -
Dziewczęta, czy ktoś wie ile nas tu jest. Tu na Ovu. wszystkich z jednym marzeniem? Na forum co chwile wpisy w różnych tematach, dziś leżę w łóżku i czytam, mężuś obok ogląda siatkówkę Polska-USA. A tu cały czas ruch, i tyle ciepłych słów. Pozdrawiam i ściskam wszystkie przyszłe mamy.
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:a ja zrobiłam dziś test, jeszcze jest widoczny cień cienia więc utrzymuje się jeszcze hcg po zastrzyku a już 9dni po. Jutro już nic nie powinno być widać bo dzisiaj się trzeba doooobrze wspatrzeć żeby zobaczyć ten cień cienia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/42193a80ff91f9fa.html
ale się stresuje tymi badaniami grrr
pół nocy wczoraj myślałam o nich i o dzidzi szok . Mam nadzieję że usnę dziś szybko -
Landryneczko przestań sie tak przejmować , będziesz się przejmować dopiero wtedy jak badania wyjdą nie dobre .! Wyluzuj troche kochana , Ja już to przechodziłam , miliony badań i stres a to nie jest wcale potrzebne Ci w tym momencie .
Qska na bank jest nas mnóstwo ;o
Sylwusia100 Witaj . Mnie osobiście dzisiaj dzień minął tak , praca , sprzatanko , pranko , wyprawienie misia do pracy , pogadanie z Mamą na skype troszkę i teraz film i forum ) taki o to był dzień Zakręconej ;p
Anja_KB jasne , że możesz do Nas dołączyć ;*
My też w to wierzymy i dlatego to miejsce jest również stworzone dla Ciebie )
Evaa dołączaj , im nas więcej tym lepiej więcej mordek które się wspierają a to przydatne jest A no Werni kochana jestem w końcu jestem ehehe -
Karolcia testuj w 14dpo, a najlepiej zrób wtedy betę, bo po zastrzyku jest różnie, to nie jest sztywne 10 dni.
Plus dupka można brać nawet cały cykl, on nie blokuje owulacji i nie podwyższa temperatury ciała, blokuję ją luteina
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nieśmiało dołączam, bo wbrew życiu wierze że jeszcze w tym roku się uda... mam już 2 aniołki a o dzidzię staram się od lipca zeszłego roguAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Hej Dziewczynki, jaka u Was pogoda? u mnie deszczowo
zrobiłam rano teściora i oto wynik http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df6be81808f6121b.html
jak dla mnie negatyw, chociaż jak patrzyłam w galerii to niektóre dziewczyny dodawały jako pozytywne. Ale mój to chyba jeszcze zafałszowany przez zastrzyk.
a Wy jak uważacie? Zastrzyk był w poniedziałek więc 10 dni temu -
Landryneczko, będzie dobrze, nie ma co się martwić! to tylko małe ukłucie a wyniki będą dobre! mocno w to wierzę!
La, wiesz chodzi o to, że jak zobaczę + na teście ciążowym to mam brać dupka 3x1 plus zastrzyki z clexanu.
A jak nie odstawię dupka to @ przyjdzie normalnie czy ją blokuje? Bo jak blokuje to znowu źle bo na 22 września jestem umówiona na sprawdzenie drożności jajowodów, więc jak nie odstawię dupka w piątek @ się przesunie, a lekarz powiedział, żebym przyszła na badanie po @ jak już przestanę plamić. -
nick nieaktualny
-
Hej ja tez zaczynam dzionek od kawki , w trojmiescie deszcz... az sie nie chce z lozka wychodzic ale jakos sie przemoglam. Dzis mam wolne wiec obiadek trzeba zrobic i sprzatnac dom.
Co polecacie na czwartkowy obiad?
Tempka mi spadla ale moze to dobry znak, okaze sie niedlugo poki co trzymam kciuki za siebie i za was moje kochane