Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Butter dokładnie tak. Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka, która urodziła córcie pod koniec marca, mówiła jak jest jej ciężko, mało sypia, mąż w pracy jako kierowca, więc rzadko bywa w domu, na nie ma ochoty, siedzi z małą w domu, wychodzi tylko po zakupy, na spacer, niby jej się nudzi, a tak naprawdę nie ma w co rąk włożyć. Mała ciągle "gada", płacze, marudzi, mało śpi... itd. itp... a ja jej mówię, że ciągle w wyrku leżę, lenia mam, nic mi się nie chce, wychodzę z pieskiem na spacerki, śpię do 5:30-mierzę temp., a potem albo idę dalej spać albo oglądam tv, idę do pracy, wracam z pracy... takie to wszystko puste... gotować mi się raz chce, raz mi się nie chce... wczoraj ciacho upiekłam, bo nie wiedziałam już co robić z wolnym czasem po 2 godzinnym spacerze po lesie. Ani nie ma się do kogo odezwać, ani przytulić, ani wkurzyć się nie ma na kogo... eh do D... to wszystko
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:
Wariatka!!!!!! Kiedy masz mieć @ planowo????? Gratulacje !!!!!!! Też tam widzę II bladzioszka ale jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:gratulacjeDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyAle już mnie dzisiejszy dzień pracy zmeczyl... obiad zjadlam i jedyne na co mam ochotę to drzemka a dziś zostaje dłużej w pracy wiec nie wiem jak dam rade... jeszcze później jade odebrac wyniki badań krwi i moczu na które mi ginka dala skierowanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny