Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymałaMyszka wrote:Suuuuuuuuuuppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!! Zdrówka !!!! Odzywaj się !!!! Bo co ja zrobię bez Twoich gifów???
dziękuję i UWAGA! Nigdie się nie wybieram zostaję z wami nie podoba mi się ta fioletowa strona ;/ a gify będą
A ja z maluszkiem jem i jem i jem objawy dalej dokuczają...
Zdaję relacje z wieczora. mąż wrócił z pracy, jedliśy obiado-kolację, poszliśmy z Barim na spacer i zapytałam czy by się cieszył jak by tatusiem ostał, a on no tak i tak podpytywałam o kilka rzeczy, a w domu na stoliku w sypialni cekał na niego prezencik jak go otworzył to łezki się mu polały, przytulił mnie i powiedział to tera dbaj o nasego potworkaEvaa, Paulina_2603, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się, że Dżejzi zostaje z nami! Mam naprawdę wrażenie, że coś zaczęło się na naszym wątku zmieniać. Coraz więcej pozytywnych wieści Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.
Evaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:co to za leki? A robiliście badania nasienia?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzejzi, dopiero wczoraj zobaczyłam jak Wy długo staraliście się o maleństwo. Naprawdę się cieszę, że w końcu się Wam udało , należało się Wam to . I tak samo wszystkim tutaj starającym się kobietom życzę zielonego kropeczka na koniec cyklu, a kobietom, którym się udało -spokojnej ciąży
-
a ja jem i jem ...kupiłam na śniadanie bułeczki zjedliśmy razem, bo M. później jechał do pracy a ja na pogrzeb na 10. Po wszystkim pojechałam na zakupy, nie mogłam się oprzeć i kupiłam kalafior zrobię na obiadzik z kotlecikami mielonymi. Wcinam bułkę z boczusiem i pomidorkiem .... apetyt mam więc @ niedługo mnie nawiedzi...
-
Evaa wrote:albo 2 kreski zmiast okresu ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny