Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:zostałam mamusią beta 28,4
Suuuuuuuuuuppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!! Zdrówka !!!! Odzywaj się !!!! Bo co ja zrobię bez Twoich gifów???Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:57
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki. Jeszcze raz gratuluje Dzejzi!! Obyś Mnie tez zarazila. Jestem juz po wizycie u ginekologa i powiedział, że ciazy nie widzi, ale ednometrium mam 13mm. I że jak nie dostane @ to mam sie do niego zglosic, Dzis 23dc a 02.11.
mam dostac. Wiecie może cos o tym endometrium? Moglabym prosic o wiecej informacji?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Dzejzi!!!!!!!
Ja po wizycie u gina, stwierdzil ze przyczyna lezy po stronie meza al bedziemy spr, kazal mi zrobic prolaktyne i tsh, a mojemu mezowi przepisal lek na 3 mce ktory kosztuje 700 zl, szczeka mi opadla w aptece, masakra skad na to brac, wizyty po 150 zl, za tydzien mam monitoring, mowil ze jak sie nie uda w ciagu pol roku to podejdziemy do inseminacji. Przyjechalam i oczywiscie znowu ryczalam jak glupia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Butter wrote:Gratulacje Dzejzi!!!!!!!
Ja po wizycie u gina, stwierdzil ze przyczyna lezy po stronie meza al bedziemy spr, kazal mi zrobic prolaktyne i tsh, a mojemu mezowi przepisal lek na 3 mce ktory kosztuje 700 zl, szczeka mi opadla w aptece, masakra skad na to brac, wizyty po 150 zl, za tydzien mam monitoring, mowil ze jak sie nie uda w ciagu pol roku to podejdziemy do inseminacji. Przyjechalam i oczywiscie znowu ryczalam jak glupia.
co to za leki? A robiliście badania nasienia?