Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, pozdrawiam z upalnej Chorwacji
Do mnie zawitala @. I to 3 dni przed terminem czyli w 25dc. Pewnie to sprawka prolaktyny.
zastanawiam sie czy nie pojsc do ginekologa prywatnie bo moze cos wiecej podziala niz ta u ktorej bylam..
Nie moge ostatnio patrzec na kobiety w ciazy bo od razu mi sie zbiera na placz
myslalam, ze teraz jak juz mierze temp i robie testy owu to pojdzie jak z platka a tu nic i wielkie rozczarowanie..Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 to normalne...ja odrazu jak ktoś ze znjaomych mi mówi, że się spodziewają dziecka odrazu zmieniam ton...i wracam do domu i płacz...czemu ja nie? czemu móje dziecko nie chciało się rozwijać? boli mnie kiedy słyszę, że komus mimo kilku podejść się udaje i nie muszą przeżywać tego co ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 19:54
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:Karolcia88 to normalne...ja odrazu jak ktoś ze znjaomych mi mówi, że się spodziewają dziecka odrazu zmieniam ton...i wracam do domu i płacz...czemu ja nie? czemu móje dziecko nie chciało się rozwijać? boli mnie kiedy słyszę, że komus mimo kilku podejść się udaje i nie muszą przeżywać tego co ja.
Ja mam tak samo :(moja znajoma niedawno urodziła,wpadła sobie za pierwszym razem,a ja się pytam gdzie tu sprawiedliwość ?? -
Dziewczyny ja 3 cykle wstecz przeszlam poronienie samoistne. Dwa dni lod rzad byly testy pozytywne a na kolejny dostalam krwotoku... niestety. Dzis jak o tym mysle, to zaluje ze widzialam te testy.
teraz jest trudniej i sie starac i nie .yslec i patrzec na ciezarne...
-
Nam sie tez teraz to staranie przesunie w czasie przez ta prl. Mam nadzieje ze jak pojde prywatnie to jakos mocniej zadziala i moze od razu cos przepisze zeby wspomoc organizm zebym w koncu zaszla
A najwiekszy zal do losu mam jak sie dowiaduje ze znowu ktoras ze znajomych albo z rodziny ktos wpadl. -
Hejka!
Ja dziś mam plamienia, już wiem co to oznacza. Jak zwykle punktualnie, nawet dnia nadziei.
Ja tak samo jak Wy, idę widzę kobietę w ciąży i od razu robi mi się smutno.
Za miesiąc jadę do PL w odwiedziny, wszyscy znowu będą pytać, a Wy nie planujecie dziecka? Jak ja to uwielbiam...
Zastanawiam się czy to czasem nie przez stresującą pracę, jak myślicie? -
Hej moje drogie,dawno mnie tu nie bylo...ja tez dzis dowiedzialam sie ze znajomi wpadli...teraz organizuja na szybko slub...ech to zycie...a my chcielismy po kolei,najpierw slub pozniej dziecko...ciekawe czy w ogole kiedykolwiek nam sie uda...gdzie jest sprawiedliwosc na tym swiecie???
-
Magik to ja malo co podwyzszone w porownaniu do Ciebie. Ja mam ledwo 33 a norma to 23.4 ale tyle wystarczylo zeby @ byla wczesniej..
Po urlopie mam zamiar zrobic prywatnie badanie z obciazeniem a pozniej wizyta u lekarza.. -
Muffinka1019 wrote:Za miesiąc jadę do PL w odwiedziny, wszyscy znowu będą pytać, a Wy nie planujecie dziecka? Jak ja to uwielbiam...
Zastanawiam się czy to czasem nie przez stresującą pracę, jak myślicie?
Ech. Mysle, ze stres ma ogromny wplyw a do tego stres staran comiesiecznych.
a co do rodzinki, to szkoda ze tak cisna.
Moja matka mnie tak pogania z rodzenstwem dla Igiego.
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam takie wrażenie od jakiegoś czasu , że po ulicach chodzą tylko kobiety w ciąży albo matki z dziećmi ... to takie przykre jest , że My czekamy i czekamy , robimy wszystko co się da a nadal nic nam nie wychodzi ;-((
Truskaffeczka, Mistia lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Hej Dziewczyny, pozdrawiam z upalnej Chorwacji
Do mnie zawitala @. I to 3 dni przed terminem czyli w 25dc. Pewnie to sprawka prolaktyny.
zastanawiam sie czy nie pojsc do ginekologa prywatnie bo moze cos wiecej podziala niz ta u ktorej bylam..
Nie moge ostatnio patrzec na kobiety w ciazy bo od razu mi sie zbiera na placz
myslalam, ze teraz jak juz mierze temp i robie testy owu to pojdzie jak z platka a tu nic i wielkie rozczarowanie.. -
ZakręconaOna wrote:Ja też mam takie wrażenie od jakiegoś czasu , że po ulicach chodzą tylko kobiety w ciąży albo matki z dziećmi ... to takie przykre jest , że My czekamy i czekamy , robimy wszystko co się da a nadal nic nam nie wychodzi ;-((
-
dla mnie widok ciezarnej albo kobiety z malenstwem to straszny ból ze az łzy same sie cisną ..., jestesmy po slubie 4 lata(bedzie we wrzesniu) chcielismy sobie wszystko poukladac, kupilismy mieszkanko, ja dostalam umowe na czas nieokreślony, a tu los płata nam figle, 6 cykli starań i nic:(