Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny To była dziwna noc Nie mogłam spać wiec stwierdziłam 'a co popisze sobie' Godzina 11-00, a ja pełna życia i energii i ani mi się spać nie widzi Nie wiem co mi jest, powinnam już dawno przytulic się do kota i spać
Mi Luteina owszem pomogła, dostałam okres ale tak intensywny ze się bałam ze to krwotok! Później dostałam Exacyl i te okresy nie były już tak intensywne ale same nie chciały przyjść bez pomocy Luteiny. Dopiero tak jak pisałam HSG mnie chyba 'odetkało' -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry ;-* jak mija dzień ?
No co do tych tabletek moich to właśnie nie wiem co robić już ... poczekam do weekendu , przemęcze się i później wezmę chyba , że sama @ przyjdzie . Ale jednak korci Mnie bo szybciej rozpocznę nowe staranka . eh ...
Vesna ojj w tych sprawach to chyba żadna z Nas nie jest cierpliwa i aż roznosi , żeby zatestować czy coś w tym stylu -
Ja to wgle cały dzień mam dzisiaj taki zrąbany , że dajcie spokój ... Całą noc nie spałam ... dopiero się położyłam o 7 rano jak mój miś wrócił z pracy , ogarnął sie i zjadł ... masakra .! Nie lubię nie spać całą noc ;-(
Wstałam późno i musze się ogarniać na zakupy a taaaak mi sie nie chce .! Ratunku haha -
Vesna wrote:dzień dobry
Landryneczko- przesłodki avatar
Ja oczywiście mam doła, załączył mi się detektor ciąży i znowu się nakręcam jak stuknięta jakaś
Chciałabym żeby się udało, bo kiepska jestem w chodzeniu po lekarzach :p nie cierpię tego
Trzymam mocno kciuki!!Vesna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, u mnie dziś średnio, pogoda fatalna, ciśnienie chyba spada i strasznie mnie wzdęło, nie jadłam nic ciężkiego, w ogóle niewiele jadłam, a brzuch mam jak... w 5 miesiącu ciąży. Poza tym myślałam, że po wczorajszym negatywnym teście trochę odpuszczę i nastawię się na kolejny cykl, a wcale tak nie jest i tylko czekam na kolejne testowanie.
-
nick nieaktualnyRobaczku hej Spokojnie czekaj co ma być to będzie . Powiem ci że lepiej się negatywnie nastawić i miło zaskoczyć niż rozczarować :)Ja dwa poprzednie cykle miałam mega wzdęcia i wielki brzuch a w ciąży nie jestem niestety . Musimy więcej mieć cierpliwości
-
nick nieaktualnyKażda z na by już chciała ujrzeć dwie kreseczki ale musimy czekać cierpliwie bo takie nastawianie nic nam nie da . Ja już staram się tak nie nastawiać wolę się potem zaskoczyć . A tak mówię sobie że @ przyjdzie i jak dotąd się sprawdza ale wtedy tak nie cierpię bo wiem że tak ma być . A jak kiedyś ujrzę dwie kreseczki to będę się wtedy tak cieszyć I płakać ale ze szczęście
Idę zrobić testa zobaczymy co dziś wyjdzie .Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Każda z na by już chciała ujrzeć dwie kreseczki ale musimy czekać cierpliwie bo takie nastawianie nic nam nie da . Ja już staram się tak nie nastawiać wolę się potem zaskoczyć . A tak mówię sobie że @ przyjdzie i jak dotąd się sprawdza ale wtedy tak nie cierpię bo wiem że tak ma być . A jak kiedyś ujrzę dwie kreseczki to będę się wtedy tak cieszyć I płakać ale ze szczęście
Idę zrobić testa zobaczymy co dziś wyjdzie .