Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczyny :) To była dziwna noc :P Nie mogłam spać wiec stwierdziłam 'a co popisze sobie' :D Godzina 11-00, a ja pełna życia i energii i ani mi się spać nie widzi :P Nie wiem co mi jest, powinnam już dawno przytulic się do kota i spać :P

Mi Luteina owszem pomogła, dostałam okres ale tak intensywny ze się bałam ze to krwotok! Później dostałam Exacyl i te okresy nie były już tak intensywne ale same nie chciały przyjść bez pomocy Luteiny. Dopiero tak jak pisałam HSG mnie chyba 'odetkało' :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia hej :) sie zaraz polozysz i wyspisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zanosi się na to żebym poszła spać :P Mam, nadzieje że to jednorazowy wyczyn, bo ja strasznie lubię sobie pospać :D

• Vesna Ekspertka

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie racje musze wyluzować bo zwariuje :/.
    Cierpliwość niestety nie jest moją mocną stroną :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytanie. Miała może któraś z was przepisane taki lek jak Cyclonamine? Jakies efekty po tym? Ja właśnie zażywam od 9-13 dnia cyklu :)

• Magic Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistia poszukaj wykresów dziewczyn z tym lekiem i zobaczysz efekty ;)

Mistia lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ;-* jak mija dzień ?
    No co do tych tabletek moich to właśnie nie wiem co robić już ... poczekam do weekendu , przemęcze się i później wezmę chyba , że sama @ przyjdzie . Ale jednak korci Mnie bo szybciej rozpocznę nowe staranka . :) eh ...

Vesna ojj w tych sprawach to chyba żadna z Nas nie jest cierpliwa i aż roznosi , żeby zatestować czy coś w tym stylu ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wgle cały dzień mam dzisiaj taki zrąbany , że dajcie spokój ... Całą noc nie spałam ... dopiero się położyłam o 7 rano jak mój miś wrócił z pracy , ogarnął sie i zjadł ... masakra .! Nie lubię nie spać całą noc ;-(
    Wstałam późno i musze się ogarniać na zakupy a taaaak mi sie nie chce .! Ratunku haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kajtka Przyjaciółka

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesna wrote:
    dzień dobry :)
    Landryneczko- przesłodki avatar :D
    Ja oczywiście mam doła, załączył mi się detektor ciąży i znowu się nakręcam jak stuknięta jakaś :/
    Chciałabym żeby się udało, bo kiepska jestem w chodzeniu po lekarzach :p nie cierpię tego

Trzymam mocno kciuki!! :)

Vesna lubi tę wiadomość

201510107452.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto :P ?

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, u mnie dziś średnio, pogoda fatalna, ciśnienie chyba spada i strasznie mnie wzdęło, nie jadłam nic ciężkiego, w ogóle niewiele jadłam, a brzuch mam jak... w 5 miesiącu ciąży. Poza tym myślałam, że po wczorajszym negatywnym teście trochę odpuszczę i nastawię się na kolejny cykl, a wcale tak nie jest i tylko czekam na kolejne testowanie.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robaczku hej :) Spokojnie czekaj co ma być to będzie . Powiem ci że lepiej się negatywnie nastawić i miło zaskoczyć niż rozczarować :)Ja dwa poprzednie cykle miałam mega wzdęcia i wielki brzuch a w ciąży nie jestem niestety . Musimy więcej mieć cierpliwości :)

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie rozmawiałam z koleżanką, że mowi się: cierpliwość jest cnotą. Ja widocznie nie jestem zbyt cnotliwa ;).

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z na by już chciała ujrzeć dwie kreseczki ale musimy czekać cierpliwie bo takie nastawianie nic nam nie da . Ja już staram się tak nie nastawiać wolę się potem zaskoczyć . A tak mówię sobie że @ przyjdzie i jak dotąd się sprawdza ale wtedy tak nie cierpię bo wiem że tak ma być . A jak kiedyś ujrzę dwie kreseczki to będę się wtedy tak cieszyć :) I płakać ale ze szczęście :)

Idę zrobić testa zobaczymy co dziś wyjdzie . :)

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bladzich jak nic :/ nie wiem co z tą owulką wczoraj była bardziej widoczna dziś blada ale już nie aż tak jak w 12dc

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wcześniej miałas owulke , sama nie wiem

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic dzikuje nie wpadłam na to :P

• Magic Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko ;) ja właśnie często zaglądam w wykresy :)

Mistia lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziewczynki!
    Dzisiaj kupiłam sobie kwas foliowy który od razu zażyłam ;) ,test ciążowy... ;P a na mieście ile babeczek widzę z brzuszkami troszeczkę zazdrość tyłek ściska... :( mam nadzieję że do końca miesiąca jeszcze się uda ;D
    POZDRAWIAM ;*

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Każda z na by już chciała ujrzeć dwie kreseczki ale musimy czekać cierpliwie bo takie nastawianie nic nam nie da . Ja już staram się tak nie nastawiać wolę się potem zaskoczyć . A tak mówię sobie że @ przyjdzie i jak dotąd się sprawdza ale wtedy tak nie cierpię bo wiem że tak ma być . A jak kiedyś ujrzę dwie kreseczki to będę się wtedy tak cieszyć :) I płakać ale ze szczęście :)

Idę zrobić testa zobaczymy co dziś wyjdzie . :)
    Landryneczko mam dokładnie to samo ^^ mówię @ na pewno będzie jak się nie spóźni to przyjdzie dzień wcześniej :p najlepiej to wcale o tym nie myśleć ;)

plemnik.gif
    20121110570117.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ