Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistia wrote:O matko dziewczyny ale się w nocy rozpisałyście Juz wszystko nadrobiłam, jestem w temacie Przede wszystkim wielgachny ukłon w stronę waszą i waszych partnerów, aż miło się czyta Fajne jest to, że nie staracie się na siłę bawić w dom tylko liczycie się z konsekwencjami rodzicielstwa, z trudami życia codziennego Ja wam szczerze powiem, że ja w waszym wieku to miałam fiu-bździu w głowie Mieszkałam u rodziców, studiowałam, wiec właściwie nic mnie nie obchodziło poza nauka i imprezami Jacyś tam faceci byli ale nie interesowały mnie stałe związki. Miałam jeden cel skończyć studia bo inaczej rodzice chyba by mnie wydziedziczyli jak bym jako jedyna w rodzinie skończyła bez wyższego wykształcenia Moi rodzice sa cudowni ale maja dobra fazę na temat nauki Na V roku poznałam moje szczęście i bach ciąża. Lekka panika była ale to już końcówka studiów była wiec szybko przeszło Będąc w 2 mies broniłam magisterkę Mój sie obronił miesiąc wcześniej Niestety straciliśmy maleńkie i teraz staramy się znów ale narazie nic z tego
Haha no kochana młodzi ale odpowiedzialni hehe
Gratuluje wszystkim nowym przyszłym Mamuśka
i czekamy na kolejne nowości ;-p
Troszkę podłamana jestem bo owulacji brak u mnie w tym cyklu tak jak w poprzednich ;-( Mam nadzieje , że ten mój następny cykl z CLO bedzie bardziej skuteczny i przede wszystkim , że bedzie owulka .
I tak wgle Dzień Dobry Wam . Ale miałam dzisiaj dzień zawalony , zakupy , robieie obiadu , sprzatanie , i znów cholender musze isc bo zapomniałam kupić sobię jedzenia konkretnego a przeciez Ja na tej diecie jestem i został dla mnie kefir tylko w lodówce hahaha więc ide .;-p -
Gratuluje nowym mamusiom i trzymam za Was wszystkie kciuki &&&
U mnie nic nowego w sumie,zadzwonie moze jutro umowic sie do Polskiego gina niech on jeszcze sprawdzi czy oby na pewno wszystko ze mna ok,bo juz pomalu trace nadzieje...wiem ze z takimi wynikami mojego meza mozemy nigdy naturalnie nie zajsc w ciaze,ale chce posluchac jeszcze opini innego lekarza,co,do moich wynikow...a noz moze u mnie tez nie jest tak wszystko perfekt...chce zrobic wszystko co w mojej mocy...
Pozdrawiam -
Macola, gratuluje fasolki
U mnie dziś @ rozhulała się na dobre, ale są i dobre wieści.
Odebrałam wyniki od lekarza i wszystkie są w normie.
Jeszcze tylko mąż został.
Słyszałyście coś o tej kuracji Femifertil?
Jakieś tabletki wspomagające, zastanawiam się nad kupnem. Na stronie piszą, że sporo dziewczyn zaszło po stosowaniu, ale nie wiem czy to nie ściema.
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:Cześć moje kochane ;*
Dziewczynki mierzyłam dzisiaj tempkę i mam 36,9 prawie 37 ! może jest cień nadziei że mnie się też w tym miesiącu uda cóż poczekam do @ i zobaczymy chociaż liczę na II nawet niewyraźne krechy
P.s GRATULUJĘ TYM CO SIĘ UDAŁOTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie powinnam dzisiaj dostać okres ale zamiast tego mam plamienie od trzech dni. Jak zrobiłam test to wyszła bardzo delikatna 2kreska nie wiem co o tym myśleć
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
Truskaffeczka wrote:Cześć moje kochane ;*
Dziewczynki mierzyłam dzisiaj tempkę i mam 36,9 prawie 37 ! może jest cień nadziei że mnie się też w tym miesiącu uda cóż poczekam do @ i zobaczymy chociaż liczę na II nawet niewyraźne krechy
P.s GRATULUJĘ TYM CO SIĘ UDAŁO
Trzymam kciuki !!! Mocno mocno!!!
Nie testowałaś jeszcze? -
Ulka84 wrote:Dziewczyny mam pytanie powinnam dzisiaj dostać okres ale zamiast tego mam plamienie od trzech dni. Jak zrobiłam test to wyszła bardzo delikatna 2kreska nie wiem co o tym myśleć
A jaki miałaś test? O jakiej czułosci? Najlepiej idź zrób jutro betę albo chociaż zrób test o czułości 10
-
Ulka, piwkiem się nie przejmuj! A tym bardziej delikatnym plamieniem, bo to może być oznaka, że zarodek się zagnieżdża. A w ogóle, to koleżanka miała taki numer, że przez 5 miesięcy w ciąży normalnie miała okres. A więc to może być nasza kolejna fasola!
Truskaffeczka, trzymam kciuki!
Dziewczyny, może dobra passa się zaczęła, co? :*Cranberry, ZakręconaOna, Ulka84, Truskaffeczka, Vesna lubią tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Ulka, piwkiem się nie przejmuj! A tym bardziej delikatnym plamieniem, bo to może być oznaka, że zarodek się zagnieżdża. A w ogóle, to koleżanka miała taki numer, że przez 5 miesięcy w ciąży normalnie miała okres. A więc to może być nasza kolejna fasola!
Truskaffeczka, trzymam kciuki!
Dziewczyny, może dobra passa się zaczęła, co? :*
Oby , oby
-
Oglądam właśnie film z Hugh Lauriem i Joely Richardson "Maybe Baby". No na początku (dalej jeszcze nie dotarłam) wszystkie przemyślenia i zachowania są takie dla mnie typowe...
-
Ulka84 po pierwsze beta rozwieje wątpliwości po drugie piwkiem nie zaszkodziłaś jeszcze - zarodek na początku pobieraa z ciałka żółtego potem po około 2-3 tygodniach od zapłodnienia pobiera z matki po trzecie czasem testy wariują więc odczekaj dwa dni [ beta przyrasta co 24 godziny ] i zrób kolejny jeśli na betę nie pójdziesz
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny