Doświadczone 30stki i ich niekończące się starania......
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Uff laski ale mam zabiegany czas ostatnio. Zebrało się wszystko do kupy i nie mam na nic czasu.
Fabcia jak sytuacja?
Poziomko kiedy masz mieć zabieg na pilipa?
Nobis kciuki zaciśnięte 🍀
Pia za Ciebie równie kciukacze 🙂Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dziś cały dzień w pracy bd więc skrobne teraz co mam chwilę 🙂
Fabcia Ty silna babka jesteś poradzisz sobie 💪 a jak się wkurzysz albo raczej jak ktoś wkurzy to pocisniesz prosto z mostu i spokój.
Ja tymczasem korzystam z jakże pięknej pogody i niech trwa jak najdłużej 🌞🤗
Miłego dzionka wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 08:08
Pia88, fabcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFabcia ojoj nie zazdroszczę, wszystko do kupy się wzięło 😔 mam nadzieję że jednak dasz radę się z tego wymigać. Zdrówka dla Ciebie kochana 🤗
Ja jeszcze tydzień do @ ale pms już mi się załączył bo chodzę i ogarniam chatę i cycki boleć zaczęły ale niech szybko przyjdzie i po będzie, bo wizyta przede mną i ciekawe czy wszystko gra tam w środku.
A gdzie reszta lasek? Wyłazić i pisać co u Was 🙂fabcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fabcia skąd ja to znam. Mój zawsze jak przed wieczorem mówię że trzeba umyć naczynia to odpowiada że jutro to zrobi. Ale nie rozumiem jednego dlaczego kubków i talerzy nie jest w stanie schować do zmywarki od razu? A mnie wtedy coś trafia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 10:04
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka laski
Ja mam non stop zabiegany dni na dodatek dopadło mnie choróbsko.
Fabcia ja już lepiej nie mówię o parkowaniu i autach bo szlag mnie trafia z sąsiadami. Ciągle narzekają odkąd mamy samochód wiecznie im coś nie pasuje. Ba ostatnio nawet nasza sunia im zaczęła przeszkadzać. Boże jak ja już chcę się stąd wynieść...
Witaj Kusatyna opowiedz coś o sobiePia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny