Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Nie pozwalasz, żeby ktoś Ciebie obrażał, a sama innych obrażasz. Już samo to, że napisałaś wyżej, że nie tolerujesz niepełnosprawnych, otyłych itp. Współczuję Twojej Mamie, że ma taką córkę jak Ty
Oto wspaniały człowiek bez uprzedzeń - tadam !Redhotka, Sana lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriendWiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.
Blondik, Natka88, Fatim, Morwa, Mona_M, Arienna, LaRa, Sigma, Kotowa, Dorka1979, kapturnica, marissith, freya, Redhotka, livia30, Malenq, zielarka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:30
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:31
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:mam uprzedzenia i się do nich przyznaję, próbujecie mnie za nie karcić, a same je macie.
No powiedz, co zrobisz swojej dumnej z Ciebie mamie, kiedy w wyniku wypadku stanie się jednostką do eliminacji?Landryneczka, Blondik, mana, Pati Belgia, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Tak masz rację, jeśli skutkiem miałaby być wojna i miałyby umrzeć wybitne i cenne jednostki.
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Czytałam i postanowilam ze nie bede sie wdawac w dyskusje ale tego już dosyć!
po słowach "wadliwe jednostki powinno się eliminować" nie wytrzymałam!
super takie coś czytać, fajnie ze tak myślisz więc powiem tak: taka osoba jak Ty czyli BEZ SERCA jest wadliwą jednostką i niepełnosprawną na umyśle. To kiedy eliminacja? W jaki sposób twoim zdaniem takie wadliwe jednostki jak ty powinno się eliminować?
(nie)serdecznie (nie) pozdrawiam!werni, rybka, Sana, Mega lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
.
-
.
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Uznam ją za jednostkę do eliminacji. Przecież jej nie zabiję. Będę szanowała ją mniej, jak każdą taka osobę i każde dziecko, które w fundacji "tvn nie jestes sam" chce zostac strazakiem, a nie umie sie normalnie poruszac. To chore, dawac nadzieje takiej osobie
To choroba/kalectwo (?). Może powinnaś zastanowić się nad eliminacją, żeby tego dalej nie szerzyć?Pati Belgia, Blondik, Mona_M, marissith, Redhotka, livia30, Sana, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Albo po prostu zmienić dietę i styl życia bo to mest odpowiedzialne za hormony:)
-
OvuFriend
-
.