Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dzieci rodzone w grudniu
Odpowiedz

Dzieci rodzone w grudniu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Nie pozwalasz, żeby ktoś Ciebie obrażał, a sama innych obrażasz. Już samo to, że napisałaś wyżej, że nie tolerujesz niepełnosprawnych, otyłych itp. Współczuję Twojej Mamie, że ma taką córkę jak Ty
    A już nie wyobrażam sobie sytuacji, w której dziewczę (jej matka albo dziecko) straci ręce w wypadku! Albo w wyniku leków stosowanych przy PCOS przytyje 30kg! Tylko z mostu skoczyć - albo zepchnąć, jeśli dotyczy osoby najbliższej :/. A kiedy córka przyprowadzi do domu chłopaka ze śniadą cerą należy ją wykląć i wydziedziczyć.
    Oto wspaniały człowiek bez uprzedzeń - tadam :D!

Redhotka, Sana lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

Blondik, Natka88, Fatim, Morwa, Mona_M, Arienna, LaRa, Sigma, Kotowa, Dorka1979, kapturnica, marissith, freya, Redhotka, livia30, Malenq, zielarka lubią tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:30

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:31

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella skąd ty się wzięłąs;) ja pierdziele;) to bedzie mój ulubiony wątek;)

Landryneczka, marnut, Lianna, Natka88, Pati Belgia, Mona_M, Arienna, LaRa, gretka, Ewa99, marissith, mimimka, zielarka, rah lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    mam uprzedzenia i się do nich przyznaję, próbujecie mnie za nie karcić, a same je macie.
    Ja nie karcę - ja przedstawiam naturalną konsekwencję Twoich wynurzeń :). O ile rzeczywiście jesteś tak twarda i "punkt widzenia" nie zmieni Ci się w zależności od "punktu siedzenia" :D.
    No powiedz, co zrobisz swojej dumnej z Ciebie mamie, kiedy w wyniku wypadku stanie się jednostką do eliminacji?

Landryneczka, Blondik, mana, Pati Belgia, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Tak masz rację, jeśli skutkiem miałaby być wojna i miałyby umrzeć wybitne i cenne jednostki.
    No nie mów, jakie cenne jednostki? Toż to wrzody na dupie społeczeństwa Niemieckiego były! Było to wyjaśnione w książce i poparte takimi teoriami i wywodami, że jaśniej się chyba nie da! Przy okazji eksterminowało się też niepełnosprawnych intelektualnie i chorych psychicznie, o więźniach nie mówiąc - zagrażali czystości rasy!

Redhotka lubi tę wiadomość

• Lena Z. Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam i postanowilam ze nie bede sie wdawac w dyskusje ale tego już dosyć!

po słowach "wadliwe jednostki powinno się eliminować" nie wytrzymałam!

super takie coś czytać, fajnie ze tak myślisz więc powiem tak: taka osoba jak Ty czyli BEZ SERCA jest wadliwą jednostką i niepełnosprawną na umyśle. To kiedy eliminacja? W jaki sposób twoim zdaniem takie wadliwe jednostki jak ty powinno się eliminować?

(nie)serdecznie (nie) pozdrawiam!

werni, rybka, Sana, Mega lubią tę wiadomość

Jestem w 13tym tygodniu ciąży :)
    dziecko-dziewczynka.gif
  • OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Nie ma leków do stosowania przy PCOS

Wybacz, niezbyt precyzyjnie się wyraziłam - jeśli będziesz starała się zajść w ciążę przy PCOS (wtedy całe multum leków będziesz musiała brać).

Lianna lubi tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Uznam ją za jednostkę do eliminacji. Przecież jej nie zabiję. Będę szanowała ją mniej, jak każdą taka osobę i każde dziecko, które w fundacji "tvn nie jestes sam" chce zostac strazakiem, a nie umie sie normalnie poruszac. To chore, dawac nadzieje takiej osobie
    W takim razie jesteś psychopatką tudzież socjopatką. Nie traktuj tego jak obrazę, bo to po prostu diagnoza. Poczytaj sobie. To taka osoba, która nie jest zdolna do wykrzesania z siebie uczuć wyższych względem innych. Traktuje ich przedmiotowo i użytkowo.
    To choroba/kalectwo (?). Może powinnaś zastanowić się nad eliminacją, żeby tego dalej nie szerzyć?

Pati Belgia, Blondik, Mona_M, marissith, Redhotka, livia30, Sana, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Nie jestem bez serca, potrafię kochać odpowiednie osoby.
    I uważać je za osobniki do eliminacji, jeśli im się coś przytrafi O.o? bardzo interesowna to "miłość" :/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Albo po prostu zmienić dietę i styl życia bo to mest odpowiedzialne za hormony:)
    I myślisz, że to wystarczy? A czemu tak wiele kobiet w "dawnych czasach" kiedy jedzenie było zdrowsze a życie spokojniejsze - jednak dzieci doczekać się nie mogły :)?

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Flexi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu potrzebny jest psychiatra. Bella znam świetnego i mogę podac numer.

Ewa99, rybka, Mega lubią tę wiadomość

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ