X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dzieci rodzone w grudniu
Odpowiedz

Dzieci rodzone w grudniu

Oceń ten wątek:
  • OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:33

Landryneczka lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Nie jestem panną, nie używaj wobec mnie sformułowania, które już jest nieaktualne.
    Użyłam zdania "w dzisiejszych czasach" hawking urodził się w pierwszej polowie XXw a einstein w XIX, wiec ich sie to jie tyczy.
    Nie tytułuję Cię "waćpanną" (XIXx) a "panną" co odpowiada Twojemu stanowi cywilnemu, czyż nie :D? Skoro taka wykształcona jesteś, powinnaś pojmowac różnicę :/.
    Któż więc według Ciebie urodził się w "dzisiejszych czasach", żebym mogła Ci podać przykłady bardziej wartościowych od Ciebie jednostek?

Landryneczka, Mega lubią tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoo boże co tu sie dzieje!!:):) jak nie kijem to pałką:):)

luzujcie dziewuszki bo wam wszystkie jajeczka na raz popekają w jajnikach i dopiero będzie polka:):)

Landryneczka, Bella93, mana, Isia93, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Jest cos takiego jak bio jedzenie wiesz?
    I właśnie o tym piszę. Takie jedzenie też nic Ci nie da przy PCOS, bo niezbędną do zaburzenia hormonów dawkę chemii przyjmujesz z powietrzem :).

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:37

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Nie interesują mnie osoby, które nie potrafią zająć się same sobą i dzieckiem, które się w nich rozwija. Bóg mnie nie pokara, bo nie istnieje. O życiu wiem bardzo dużo, dużo wiedzy dały mi także studia. Jestem wypłukana ze współczucia dla osób, których nie znam i uważam, że wadliwe jednostki powinno się eliminować, ponieważ znam największy problem świata.

To był cytat o chorobach i matkach dzieci z grudnia, to nie były moje słowa, tylko wyniki amerykańskich badań.

"Dziecko powstaje inaczej"...what the fuck??? To nie było na serio. Wypadałoby przeczytać wszystko po kolei ze zrozumieniem.

Badanie dotyczy chorób genetycznych, ponieważ z krwii matki można stworzyć mapy chromosomów już kilka tygodni po zapłodnieniu. To są twarde dane a nie prawdopodobieństwo, jeśli potrzebujecie potwierdzenia badania przeprowadzaja np. w Konstancji w Niemczech.

Tak zasługuję na macierzyństwo, bo nie naraziłabym dziecka na cierpienie ze względu na jakąkolwiek niepełnosprawniość.

Jestem kobietą i korzystam z tego forum już jakiś czas. Nikogo nie prowokowałam. Odpowiedziałam tylko na pytanie.

Jakimi jesteście wspaniałymi ludźmi bez uprzedzeń.
    1. Studia inteligencji nie dają. Z nią sie trzeba urodzić.
    2. Twierdzisz, ze ,, wadliwe jednostki powinno sie eliminować,, mam nadziej,może jak kiedys zachorujesz to ktoś lub coś Cię wyeliminuje. Życzę Cię tego, w co sama wierzysz.
    3. Z krwi matki niestety nie wszystko da sie wyczytać. A i podejrzewać, ze nawet jesli kobieta, która nosi dziecko pod sercem i która jest osoba czujaca ( mam nadzieje, ze wiesz co to serce) nawet jeslimsie dowie, ze dziecko jest chore to go nie zabije w swym własnym łonie.
    4. Jesli twierdzisz, ze nie narazilabys dziecka na jakakolwiek niepełnosprawność to stan naprzeciwko dziecka, które siedzi na wózku inwalidzkim i powiedz, ze nie powinnobylo sie urodzić. Ze w twoim idealnym świecie nie ma dla niego miejsca.

Jesteś potworem!!!!!!!

mana, LaRa, Reni, Redhotka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Nie, nie jestem panną.
    Te wartościowe nie są niepełnosprawne
    Nie ściemniaj, niedawno pisałaś o "partnerze" a nie "mężu".
    Jakie znowu wartości nie są niepełnosprawne O.o???

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Ludzie panikuja i zamiast reagowac siedza jak te cioty
    Ale gadasz głupoty! Masz zareagować na coś co dzieje się w ułamku sekundy, zanim zobaczysz co się dzieje???

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    To nie ma nic wspolnego z PCOS, zdrowa kobieta wciaga to samo powietrze i zachodzi w ciaze, a ta sama chemia podobnie zaburza jej hormony
    Wiesz, osobie zdrowej nie szkodzi to, co chorej - to jak z alergią. Zjem orzechy i nic mi nie jest, ale moja koleżanka leży na IOIMie. Z PCOS tak samo - jest wynikiem zaburzeń hormonalnych, co z kolei wynika z zanieczyszczeń środowiska. I ja mogę sobie oddychać skażonym powietrzem, które na moje hormony nie ma wpływu - ale na osobę z PCOS: tak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie czytałam wszystkiego landryneczko ..powiedzmy rzuciłam okiem :)

już mnie tu nie ma powiem jedną rzecz na rozluźnienie tej ogólnej spinki:

kłutnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem.nieważnie jak dobrze grasz , gołąb na koniec wywróci pionki nasra na szachownice i dumy będzie udawał, że wygrał:):)

miłego wieczoru laski!!:):)

Lianna, Blondik, Pati Belgia, mana, Morwa, Isia93, Natka88, Marta8880, Dorka1979, kapturnica, gretka, Paulina_2603, Reni, Redhotka, kkisia, Mega, rah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ten wiek i rozwódka ? Spoko
    co mąż noge stracił ?
    W takim wieku jest również po psychiatrii :D. A gada jak gimnazjalistka :).

Landryneczka, Lianna, Pati Belgia, mana, Mona_M, Natka88, Redhotka, livia30, kkisia, Mega, rah lubią tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Fatim, Pati Belgia, mana lubią tę wiadomość

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ