Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:33
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie jestem panną, nie używaj wobec mnie sformułowania, które już jest nieaktualne.
Użyłam zdania "w dzisiejszych czasach" hawking urodził się w pierwszej polowie XXw a einstein w XIX, wiec ich sie to jie tyczy.
Któż więc według Ciebie urodził się w "dzisiejszych czasach", żebym mogła Ci podać przykłady bardziej wartościowych od Ciebie jednostek?Landryneczka, Mega lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Bella93 wrote:Nie interesują mnie osoby, które nie potrafią zająć się same sobą i dzieckiem, które się w nich rozwija. Bóg mnie nie pokara, bo nie istnieje. O życiu wiem bardzo dużo, dużo wiedzy dały mi także studia. Jestem wypłukana ze współczucia dla osób, których nie znam i uważam, że wadliwe jednostki powinno się eliminować, ponieważ znam największy problem świata.
To był cytat o chorobach i matkach dzieci z grudnia, to nie były moje słowa, tylko wyniki amerykańskich badań.
"Dziecko powstaje inaczej"...what the fuck??? To nie było na serio. Wypadałoby przeczytać wszystko po kolei ze zrozumieniem.
Badanie dotyczy chorób genetycznych, ponieważ z krwii matki można stworzyć mapy chromosomów już kilka tygodni po zapłodnieniu. To są twarde dane a nie prawdopodobieństwo, jeśli potrzebujecie potwierdzenia badania przeprowadzaja np. w Konstancji w Niemczech.
Tak zasługuję na macierzyństwo, bo nie naraziłabym dziecka na cierpienie ze względu na jakąkolwiek niepełnosprawniość.
Jestem kobietą i korzystam z tego forum już jakiś czas. Nikogo nie prowokowałam. Odpowiedziałam tylko na pytanie.
Jakimi jesteście wspaniałymi ludźmi bez uprzedzeń.
2. Twierdzisz, ze ,, wadliwe jednostki powinno sie eliminować,, mam nadziej,może jak kiedys zachorujesz to ktoś lub coś Cię wyeliminuje. Życzę Cię tego, w co sama wierzysz.
3. Z krwi matki niestety nie wszystko da sie wyczytać. A i podejrzewać, ze nawet jesli kobieta, która nosi dziecko pod sercem i która jest osoba czujaca ( mam nadzieje, ze wiesz co to serce) nawet jeslimsie dowie, ze dziecko jest chore to go nie zabije w swym własnym łonie.
4. Jesli twierdzisz, ze nie narazilabys dziecka na jakakolwiek niepełnosprawność to stan naprzeciwko dziecka, które siedzi na wózku inwalidzkim i powiedz, ze nie powinnobylo sie urodzić. Ze w twoim idealnym świecie nie ma dla niego miejsca.
Jesteś potworem!!!!!!!
mana, LaRa, Reni, Redhotka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:To nie ma nic wspolnego z PCOS, zdrowa kobieta wciaga to samo powietrze i zachodzi w ciaze, a ta sama chemia podobnie zaburza jej hormony
-
nick nieaktualnynie czytałam wszystkiego landryneczko ..powiedzmy rzuciłam okiem
już mnie tu nie ma powiem jedną rzecz na rozluźnienie tej ogólnej spinki:
kłutnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem.nieważnie jak dobrze grasz , gołąb na koniec wywróci pionki nasra na szachownice i dumy będzie udawał, że wygrał
miłego wieczoru laski!!Lianna, Blondik, Pati Belgia, mana, Morwa, Isia93, Natka88, Marta8880, Dorka1979, kapturnica, gretka, Paulina_2603, Reni, Redhotka, kkisia, Mega, rah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:ten wiek i rozwódka ? Spoko
co mąż noge stracił ?Landryneczka, Lianna, Pati Belgia, mana, Mona_M, Natka88, Redhotka, livia30, kkisia, Mega, rah lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34
-
OvuFriend