Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:ten wiek i rozwódka ? Spoko
co mąż noge stracił ?
Ten wiek i dziecko chcesz? Jeszcze jakies stereotypy? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:kłutnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem.nieważnie jak dobrze grasz , gołąb na koniec wywróci pionki nasra na szachownice i dumy będzie udawał, że wygrał
Dobranoc panna, niech Ci się idealny świat dalej roi.
A taka "wszechwiedza" jak wiesz - jest domeną ludzi, którzy zatrzymali się na etapie nastolatka, tylko dla nich świat jest "czarno-biały". Nie dorośli - po prostu.Mega lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:34
-
Bella93 wrote:Nie daja inteligencji, ale poszerzaja wiedze.
Mam taka sama nadziej, nie chcialabym byc obciazeniem dla spoleczenstwa.
Wady genetyczne, owszem da sie.
Nie pozwolilabym na urodzenie uposledzonego dziecka to nie sprawiedliwe wobec rodzica i malucha.
Nie mialam z tym problemu, niejedna taka osoba to uslyszala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 20:17
LaRa, Redhotka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli boga nie ma to jak wytłumaczysz Bella93:
- ciała zakonnic i zakonników nierozkładające się po kilkset lat pachnące kwiatami?
-jak wytłumaczysz stygmaty np ojca pio?
-co masz do powiedzenia na temat opętań przez szatana? np słynne niemki anneliese Michel?...z którym watykan nie dał rady?
ja tam świetoszka nie ejstem ale chciałabym wiedzieć co masz do powiedzenia na ten temat skoro śmiesz twierdzić , że boga nie ma...ja sie boje takich twierdzeń, 2 lata staram się o dziecko i wyczerpując już chyba wszystkie środki medyczne zaczynam tylko właśnie w Boga wierzyc:)
weź mi to wytłumacz co i jak? -
Proponuje zakończyć dyskusję, bo Bella ma tylko miejsce i publicznośc, gdzie może wypisywac te swoje brednie i szerzyć chore poglądy
Cigaretta, mana, Maczek, Arienna, kapturnica, gretka, marissith, rybka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Nie ma Boga, weź się obudź. Jaki SPRAWIEDLIWY Bóg pozwoliłby na takie cierpienie.
przyszła mama:), mana, rybka, Redhotka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
21 lat i rozwódka...dojrzała jesteś nie ma co, rodzina znalazła ci partnera i się na tobie poznał?
To co piszesz jest najzwyczajniej w świecie przykre i głupie. Tak się składa, że ja w wieku 7lat stałam się osobą niepełnosprawną przez faszerowanie antybiotykami,które później wycofano z rynku. Przez leki straciłam słuch w jednym uchu i to pewnie moja wina jako dziecka była tępa strzało! Niepełnosprawne dzieci nie są gorsze i zasługują w takim samym stopniu na wszystko jak te pełnosprawne.
A tak ci uświadomię, że sama też nie jesteś pełnosprawna z tym pcos, które i ja mam. W końcu twój organizm nie funkcjonuje normalnie jak powinien tylko jest zaburzony, więc może taka propozycja choć skoczymy razem z mostu ?
Obyś nigdy nie miała dziecka, bo później wychodzą takie "matki Madzi".
Już od dawna się mówi, że na psychiatrię i psychologię chodzą zazwyczaj osoby, które mają same ze sobą problem a ty go ewidentnie masz.przyszła mama:), mana, Pati Belgia, LaRa, Blondik, rybka, Redhotka, freya, livia30, kkisia, Sana, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie udzielałam się na forum już x czasu, tylko podczytuję, ale dziś chyba muszę się wtrącić.
Dziewczyny, KURWA MAĆ, to forum jest po to by się wspierać, a nie jedna drugiej udowadnia swoje racje i przekonania. NIKT dosłownie NIKT kto już ma wpojone jakieś swoje zdanie to go nie zmieni, i będzie w nie wierzył. Chyba, że naprawdę stanie się jakiś cud, ale to też kwestia człowieka czy w cuda wierzy. Przestańcie się w końcu linczować, bo czytając to mam wrażenie, że już dawno poleciały by kłaki z głów i paznokcie się połamały. Skoro jesteśmy inteligentne, to darujmy sobie ciężkie tematy które tylko nas różnią. Każdy ma swoje zdanie. A moim zdaniem: jeśli uważam inaczej niż "TY" to nie będę Cię kurwa obrażać bo dla mnie jesteś suką bez serca, a Ty pierdoloną katoliczką zapatrzoną w księdza, czy inną osobą. Masz inne zdanie? To sobie je miej. Ja mam swoje. Już każda powiedziała co myśli, to może pora się rozejść, bo chyba tylko pogarszamy swoje humory, podburzamy atmosferę. A po co to komu, na cholerę?!
Dla mnie każda z Was ma po trochu racji. Ale jeśli to komuś nie pasuje to PRZEMILCZCIE, kuźwa PRZEMILCZCIE!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Studiowalam, a nie mam magistra z psychiatrii
Do tej pory się nie udzielałam, ale teraz muszę jak widzę takie głupoty.
Psychiatrii się nie studiuje od zera!
Studiuje się normalnie medycynę przez 5 lat po czym dochodzi do rocznej specjalizacji czyli np. chirurgii, pediatrii czy psychiatrii właśnie!
Więc jak mogłaś niby studiować psychiatrię? Miałaś 15 lat jak poszłaś na Akademię Medyczną?Maczek, Misi@, Landryneczka, przyszła mama:), Arienna, LaRa, Natka88, werni, Blondik, marissith, Lena87, livia30, Mega, rah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, spokój Wydaje mi się, że wystarczy już... Stres nie sprzyja zaciążaniu
Ten wątek się zaczął rozrastać w tempie ekspresowym, a do niczego dobrego nie prowadzi. Chyba że któraś z Was czuje się lepiej, jak się trochę powkurwia czytając posty anonimowych bab w internecie i sama przy okazji wyżyje
-
zuzzi wrote:Dziewczyny, spokój Wydaje mi się, że wystarczy już... Stres nie sprzyja zaciążaniu
Ten wątek się zaczął rozrastać w tempie ekspresowym, a do niczego dobrego nie prowadzi. Chyba że któraś z Was czuje się lepiej, jak się trochę powkurwia czytając posty anonimowych bab w internecie i sama przy okazji wyżyje -
nick nieaktualny