Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:42
-
nick nieaktualnyDagn wrote:Ja wysłałam prośbę o usunięcie tematu w całości.
Nie wiem, jak Wy, ale uważam, że na porządnym, wspierającym się (z zasady) forum nie ma miejsca na temat, w którym wszyscy się wzajemnie obrażają
Cholernie przykro się to czyta. I nie wiem, czy gorzej wywody Belli o eliminacji jednostek wadliwych czy reszta użytkowniczek wyzywająca od dzi**k, posądzająca o prostytucję itd. Że o tekstach "weź leki" nie wspomnę - osobie, która akurat ma problem natury psychicznej bardzo źle to się czyta i nijak nie zachęca do pisania o sobie w jakimkolwiek wątku.
Cóż, może twórcy strony się przychylą i się skończą przepychanki. Adwent mamy, czas skupienia, wyciszenia przed Świętami; takie flejmy nie pomagają.
Również zgłosiłam wątek do admina ale jak widać usuwa posty a wątku nie z resztą to nic nie da bo bella będzie prowokować dalej, choć liczę na to że braknie jej argumentówrybka lubi tę wiadomość
-
Dagn wrote:Ja wysłałam prośbę o usunięcie tematu w całości.
Nie wiem, jak Wy, ale uważam, że na porządnym, wspierającym się (z zasady) forum nie ma miejsca na temat, w którym wszyscy się wzajemnie obrażają
Ja też zgłosiłam. Prosiłam, żeby nie karmić trolla, ale szczerze mówiąc nie wiem już która nim jest...
truskavvkowa, Lianna lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:42
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:43
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 08:53
przyszła mama:), Blondik, mana, livia30, Buziulka, rybka, kapturnica, Mega, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Żona wiedziała od początku i miałam okazję z nią rozmawiać. Pracuję, myślę, że nie siedzisz mi na ramieniu i nie wiesz co w życiu robie. A zarobiłam na Forexie, łatwe pieniądze. Nie muszę korzystać ze sponsoringu. Faceci w średnim wieku stanowczo są lepszym materiałem na ojca, niż małolaci, którzy ćpają, piją i wolą kolegów (z czym duża ilość dziewczyn ma tu problem).
Bella93 wrote:Wiem i cieszę się, że nie mam takich problemów jak Wy.
Dziecko drogie, jakich problemów? Większość z nas na forum to szczęśliwe mężatki i matki wspaniałych dzieci.
Ty z kolei jestes na usługi starszego pana, Petera. Wróć! Piotra! Przeciez nie będę nazywać Polaka jakimś Peterem Anyways, Piotrek wyrzuca cie z domu jak tylko mu sie znudzisz a potem dzwoni po ciebie jak mu sie zachce..."masażu" i zadowolona małolata leci jak na skrzydłach. Ty to dopiero masz życie! Współczuję.livia30, przyszła mama:), rybka, Evaa, kapturnica, mana, Ewa99, Mega lubią tę wiadomość
-