Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Nie odpuszczą, mają za dużo czasu i za mało problemów z zajściem w ciążę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 13:51
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama:) wrote:rybka spoko kochana:) dziś ciągniemy z niej tzw łacha:)....
-
Po drugie z tego co wiem to watek dla starajacych sie no nie a bella sie niestara tak czy sie stara??hihui pewnie sama juz niewie..aaa ja niewychowana sie z wami nieprzywitalam czesc kochane widze ze watek grudniowych dzieci nieumiera super tylko szkoda ze ktos taki jak ona psuje humorki..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po co ta dyskusja? Nie szkoda Wam czasu na rozmowę z taką osobą, która tylko nabija sobie posty?
Ja znam wiele osób zarówno urodzonych jak i poczętych w grudniu i wszystkie są zdrowe. Mam koleżankę urodzoną w grudniu z rozszczepem kręgosłupa i prowadzi własny biznes. Dla mnie jest jak najbardziej osoba zdrową, bo się nie ogranicza i użala nad sobą.
Na niektóre choroby nie mamy po prostu wpływu np. choroby genetyczne, chociaż możemy je wcześniej wykryć i w części zapobiec ich rozwijaniu.
Dziewczyny nie chcę być uszczypliwa, ale piszcie posty na temat zamiast uszczypliwe posty, bo to forum traci na jakości.
Niestety takie posty odpychają mnie i pewnie wiele osób od udzielania się tutaj na forum
Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyJa wysłałam prośbę o usunięcie tematu w całości.
Nie wiem, jak Wy, ale uważam, że na porządnym, wspierającym się (z zasady) forum nie ma miejsca na temat, w którym wszyscy się wzajemnie obrażają
Cholernie przykro się to czyta. I nie wiem, czy gorzej wywody Belli o eliminacji jednostek wadliwych czy reszta użytkowniczek wyzywająca od dzi**k, posądzająca o prostytucję itd. Że o tekstach "weź leki" nie wspomnę - osobie, która akurat ma problem natury psychicznej bardzo źle to się czyta i nijak nie zachęca do pisania o sobie w jakimkolwiek wątku.
Cóż, może twórcy strony się przychylą i się skończą przepychanki. Adwent mamy, czas skupienia, wyciszenia przed Świętami; takie flejmy nie pomagają.Sigma, Lianna, momo1009, zwei_kresken, Mona_M, Another, Natka88, Sury lubią tę wiadomość