Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:39
-
nick nieaktualny
-
[.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:39
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie miałam pracy dwa miesiące temu, dużo się zmienilło od tamtego czasu. Jeśli klikanie w pole "sprzedaj" "kup" na ekranie wymaga wygibasów, to ja nie wiem jak korzystasz z komputera:)
a ja znam takie przysłowie winny się tłumaczy...po co piszesz ile nie miałas pracy? guwno mnie to obchodzi, jestes chora , nienawidzę takich ludzi bez kszty pokoryi godności jak Ty:)
a może Ty mi powiesz jak ja korzystam z komputera w sierpniu się urodziłam na bank masz diagnoze dla mnie:)D., rybka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Myślisz?
Raczej. -
przyszła mama:) wrote:a ja znam takie przysłowie winny się tłumaczy...po co piszesz ile nie miałas pracy? guwno mnie to obchodzi, jestes chora , nienawidzę takich ludzi bez kszty pokoryi godności jak Ty:)
a może Ty mi powiesz jak ja korzystam z komputera w sierpniu się urodziłam na bank masz diagnoze dla mnie:) -
nick nieaktualny
-
w dwa miesiące zarobiłaś na Forexie tyle, że stać Cię na Porsche? Nie bądź śmieszna... Wcześniej pisałaś, że nie masz pracy, dorabiasz między studiami... jak na biedną studentkę musiałaś mieć naprawdę sporo kasy na początek, skoro w dwa miesiące zarobiłaś na taki samochód:D
przyszła mama:), 25staraczka25, rybka, Mona_M lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Widzę, że będziesz oceniać kolejną osobą, której nie znasz. A tak bronisz swojej tolerancji wobec innych ludzi.
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-