Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:Jestem na ogół osoba, która jest bardzo spokojna i moga potwierdzić to dziewczyny udzielające sie w tym wątku bo niektóre z nich mnie znają ale przesadziłas tekstem, ze masz gdzieś, ze komuś rodzą sie chore dzieci. Uważaj pannico, żeby Bóg Cię nie pokarał za te słowa!!!!!! Chyba mało wiesz o życiu. Jesteś totalnie wypłukana ze współczucia.... Jak smiesz wogole tak pisać????? Wiele bym Ci napisała ale szkoda mojej energii na taka płytka i egoistyczną osobie jaka jesteś ty!!!!!
rybka lubi tę wiadomość
-
Natka88 wrote:Spokojnie:) Szkoda nerwow na takie "rewelacje".
Kolezanka zapomniala o jednym fakcie, NIE MA takiego pakietu badan krwi, ktore wykażą wszystkie choroby, na ktore moze zachorowac dziecko. Sa to jedynie badania wykazujace PRAWDOPODOBIENSTWO i to nie wszystkich chorob. Takze zycze powodzenia w "sprawdzaniu" na wlasnej skorze.rybka, Sury lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Od spacerów są parki, lasy itp a nie chodniki przy ulicach.
rybka lubi tę wiadomość
-
Mega ale w domu też coś się może stać? Nie oglądałaś oszukać przeznaczenie?
daj jej spokój ..zawsze mnie uczono, że z chorych nie wolno się nabijać więc i Belli odpuszczę.. a każde jej teksty, które będą poniżej poziomu prażonej kukurydzy będę zgłaszać do admina
won z forum.. tym bardziej, że napisała, że się nie stara.. to tym bardziejmana, gretka, Mega, rybka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mega ale w domu też coś się może stać? Nie oglądałaś oszukać przeznaczenie?
daj jej spokój ..zawsze mnie uczono, że z chorych nie wolno się nabijać więc i Belli odpuszczę.. a każde jej teksty, które będą poniżej poziomu prażonej kukurydzy będę zgłaszać do admina
won z forum.. tym bardziej, że napisała, że się nie stara.. to tym bardziejrybka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:38
-
.
-
nick nieaktualnybuhahaha ciężką pracą????????????? na innych postach pisałaś belluniu, ze szukasz pracy, ze jej nie masz....patrząć na twój wiek 21 lat ciekawe kiedy zarobiłaś na porsche!? pisałaś , ze dorabiasz między stiudami:)
to musiałas dobrze doginać- wyginać...się na to porsche:):
rozbawiłaś mnie z rana:D:D:D:D:D:D:D nie mniej miłego dnia życze bo szanuje chorych i niepełnosprawnych w przeciwieństwie do Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 11:29
livia30, 25staraczka25, przedszkolanka:), rybka, caffe, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella a nie czujesz się przypadkiem jak wrzód na dupie ? Po co tu wracasz i wciskasz nam te puste historyjki ? Dziewczyno wyłącz internet i wracaj na oddział, jest 11:30 czas zażyć leki..
przyszła mama:), 25staraczka25, livia30, rybka, Morwa lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Dobranocek już nie emitują
Dlaczego macie taki problem z czytaniem ze zrozumieniem, jak jesteście inteligentne? To nie jest takie trudne. Tak, niestety w moim gimnazjum otworzyli klasę integracyjną, na szczęście nie musiałam się integrować z tymi ludźmi.
Nie zwiałam, ciekawe jakie masz o mnie wieści nie znając mnie:)
Zdania o tobie nie zmienimy a czytać ze zrozumieniem umiemy na pewno lepiej od Ciebie . Po tylu słowach "wyjdź" dałabym sobie spokój a ty wracasz i piszesz w ogóle nie wiem o czym idź się bawić do innej "piaskownicy" ta już zajętarybka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:39
-
Dziewczyno jak dla mnie to ty jesteś niezrównoważona psychicznie. To co Ty tu wypisujesz to jest jakaś tragedia. Raz piszesz, że szukasz pracy za chwile, że ciężka praca osiągnęłas ten swój poziom życia, a wiesz co myślę ? Albo żyjesz ze sponsoringu, albo jesteś rozpuszczona laską której tatuś wszystko kupuje.
Na razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 11:37
25staraczka25, przyszła mama:), rybka lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Żona wiedziała od początku i miałam okazję z nią rozmawiać. Pracuję, myślę, że nie siedzisz mi na ramieniu i nie wiesz co w życiu robie. A zarobiłam na Forexie, łatwe pieniądze. Nie muszę korzystać ze sponsoringu. Faceci w średnim wieku stanowczo są lepszym materiałem na ojca, niż małolaci, którzy ćpają, piją i wolą kolegów (z czym duża ilość dziewczyn ma tu problem).
Wiem i cieszę się, że nie mam takich problemów jak Wy.livia30, rybka, caffe, Sury lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny