Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:kurczę , w dwa miesiące i Porshe? Niezły sponsoring, tylko kto tyle zapłacił
No co Ty na Forexie zarobiła o ile w ogóle na pojęcie czym jest Forex...25staraczka25, livia30, XxMoniaXx, przedszkolanka:), przyszła mama:), rybka lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Buagam Laski, nie karmcie trolla, dzięki Wam natłucze sobie postów i z eksperta przejdzie na autorytet przez co użytkowniczki, które nie znają tego wątku, będą przekonane, że jej porady są coś warte. I jeszcze jakaś będzie skłonna w nie uwierzyć.
Spuśćmy na ten wątek zasłonę milczenia, pokażmy, że jesteśmy dorosłe. Babcia Zwei Kresken prosi.
Natka88, Ania_84, 25staraczka25, XxMoniaXx, Lianna, LaRa, Mona_M, Redhotka, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:40
-
zwei_kresken wrote:Buagam Laski, nie karmcie trolla, dzięki Wam natłucze sobie postów i z eksperta przejdzie na autorytet przez co użytkowniczki, które nie znają tego wątku, będą przekonane, że jej porady są coś warte. I jeszcze jakaś będzie skłonna w nie uwierzyć.
Spuśćmy na ten wątek zasłonę milczenia, pokażmy, że jesteśmy dorosłe. Babcia Zwei Kresken prosi.
Stop klatka ..nie pisze -
tu jest potrzebny jakiś wybitny specjalista, z tak ciężkim przypadkiem jeszcze się nie spotkałam.
ciekawe czy ona rzeczywiście wierzy w te wszystkie bzdury, które wypisuje o sobie...rybka lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
.
-
.
-
nick nieaktualnya mnie na żale wzięło...myslę, że się pogubiło dziewczę, ma 21 lat napatoczył się jakiś Peter z kryzysem wieku średniego na jakieś potupajce....wziął wykorzystał ...i jest albo z doskoku kochaneczką albo rzeczywiście rozbiła komuś dom ..ale nie wydaje mi się
pisała, ze rozmawiała z żoną Petera...ja nie jeden rozwód widziałam nikt z nikim nie dyskutuje i na pewno nie byłe żony z nowymi jebadełkami męża:)
a tak naprawdę uważam, że wszystko to wymyśliła ...bo patrząc, ze peter jest 16 lat starszy ma zonę do czegoś na pewno doszedł, może i do tego porsche, którym ją wozi nie rzuciłby wszystkiego dla Belluni...żona zostawiłaby go w gaciach po rozwodzie, bo baby sa zdolne a faceci wygodni i nie rzucają starych żon i zdobytego majatku dla podlotka:)
a obiecałam fatim, że trola karmic nie będę...ale ja jestem niesłowna;/livia30, 25staraczka25, Sylwia87, Reni, rybka, kapturnica, Sury lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie odpuszczą, mają za dużo czasu i za mało problemów z zajściem w ciążę.
Ania_84, D., livia30, przyszła mama:), Sylwia87, rybka, gigsa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:41
-
"Jedną z przyczyn mitomanii mogą być dziedziczne (wrodzone) skłonności psychopatyczne, inną przebyte bądź toczące się choroby mózgu, chęć zwrócenia na swoja osobę uwagi innych osób a także trudne bądź traumatyczne dzieciństwo. Mitomania często dotyka osoby o usposobieniu histerycznym, rozchwiane emocjonalnie oraz o zmiennym nastoju.
Kłamstwo, którym kieruje się mitoman ma za zadanie pokazać go i jego życie w jak najlepszym świetle, ukryć otaczające go problemy, stworzyć przyjazną i bezpieczną rzeczywistość oraz przyszłość. Zdarza się jednak, iż mitoman swym kłamstwem ma za zadanie skrzywdzić i upokorzyć inną osobę, zniszczyć jej dobre imię i reputację.
Zdemaskowanie mitomana (poprzez weryfikacje tego co opowiada) nie wpływa na zmianę jego zachowania, napędza go jedynie do wymyślania kolejnych historii i przygód z nim w roli głównej. Bardzo często mitoman po takim incydencie odcina się od osób z którymi utrzymywał kontakt i szuka nowych odbiorców."
Także Dziewczynki - olejcie dziewczę chociaż nie powiem - rozrywkę zapewnia nam przedniąprzedszkolanka:), 25staraczka25, XxMoniaXx, Sylwia87, przyszła mama:), kapturnica, Morwa, Blondik, caffe, Mona_M, gigsa, Redhotka, Sury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Nie jesteś niesłowna. Za dużo wiesz o życiu innych. Wiesz co się wydażyło w ich małżeństwie, choć sądzę, że tylko oni wiedzą wszystko, wiesz jak się poznaliśmy, czy miałam okazję spotkać jego byłą już żonę, gdzie pracuję, ile zarabiam, czy on ma kryzys i ile on zarabia. Wiesz czy to ona była w porządku. A może bóg objawił się pod Twoją postacią? Naprawdę gratuluję tej wszechwiedzy.
przedszkolanka:), XxMoniaXx, Sylwia87, przyszła mama:), rybka, caffe, gigsa, Sury lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:41
-
Bella93 wrote:Nie jesteś niesłowna. Za dużo wiesz o życiu innych. Wiesz co się wydażyło w ich małżeństwie, choć sądzę, że tylko oni wiedzą wszystko, wiesz jak się poznaliśmy, czy miałam okazję spotkać jego byłą już żonę, gdzie pracuję, ile zarabiam, czy on ma kryzys i ile on zarabia. Wiesz czy to ona była w porządku. A może bóg objawił się pod Twoją postacią? Naprawdę gratuluję tej wszechwiedzy.
Bella, wiemy jak się poznaliście. Pisałaś w jednym z wątków, że Twój Peter zgarnął Cię z ulicy
a w Boga przecież nie wierzysz, wiec po co go w to mieszasz?przyszła mama:), rybka, Sury lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r.