Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:41
-
.
-
.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:42
-
Bella93 wrote:Sama to wymyśliłaś? Łatwo przychodzi Ci dopasowanie treści do czegoś co Ci się WYDAJE odzwierciedleniem.
Nie, nie sama - chociaż chciałabym
http://www.psychiatria.pl/porada/czym-jest-mitomania/3692.html
Wiele jest w internecie na ten temat a skoro studiowałaś psychiatrię to też ten temat powinien być dla Ciebie znanyXxMoniaXx, 25staraczka25, przyszła mama:), Redhotka, Sury lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:42
-
OvuFriend
-
te panna zdecyduj się wreszcie, bo cos ci się zeznania rozjeżdżają
Bella93 wrote:Wysłany: 25 października, 11:32
Pracuje w firmie oferujacej innym firmom uslugi marketingowe. W 6/8 miesiecy jak sie postaram powinnam awansowac na stanowisko menedzera i moc otworzyc swoje biuro.
25staraczka25, livia30, Cigaretta, przyszła mama:), rybka, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Wysłany: 6 grudnia, 10:04
Bella wrote:Podpisał wkońcu pozew rozwodowy,
podsumowując:
a) nie zgadza się wykształcenie, co Belli wytknęłyśmy i co zignorowała,
b) wytknęłyście braki logiki w jej rozumowaniu i jej wycofywanie się z wcześniejszych słów, co zignorowała
c) nie zgadzają się informacje o pracy, sposobie zarobkowania i stanie majątkowym, na co usilnie stara się znaleźć wytłumaczenie przeczące jej poprzednim wpisom,
d) nie zgadzają się informacje dotyczące jej starań-nie starań, co również ignoruje lub wymyśla mało wiarygodne bajki,
e) niezrażona niczym kontynuuje te swoje pożałowania godne wywody, nie czuje się w najmniejszym stopniu głupio z tytułu złapania jej na niejednym kłamstwie - po prostu opowiada nowe.
czy ktoś ma jeszcze wątpliwości, że przypadek jak ulał pasuje do definicji MITOMANII podawanej przez livię?D., livia30, przyszła mama:), Ania_84, rybka, rah, Sury lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Bo Wy wierzycie, a Ty jesteś dobrym przykładem, że tak jak on wiesz wszystko.
Od mojej wiary wara! ja się na jej temat nie wypowiadałam w przeciwieństwie do Ciebie!
Wszystkiego nie wiem, przytaczam to co napisałaś w innym wątkurybka lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualnyStaraczka rzeczywiście padłam z Twoich memów:) haha ubawiłam sie po pachy:) jak Tą całą bellą taki grudniowy psikus nam się wkradł w ovifrienda w postaci jebniętej gówniary:)
marionetka podsumowanie jest 100% trafne:)
staraczka dawaj jeszcze coś śmiesznego:)!!
25staraczka25, rybka, Morwa lubią tę wiadomość
-
OvuFriend