Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:32
-
OvuFriend
-
.
-
.
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Badania potwierdzaja, ze tak. Wątpię, że wszystkie chorowały na PCOS. Mogły mieć wadliwie zbudowaną macice, endometrioze, cukrzyce i wiele wiele innych.
Bo ja wiem, że dieta może pomóc, ale niestety - sprawy nie załatwi. Żyjemy w tak skażonym środowisku, że niemożliwością jest pozbyć się toksyn z organizmu - choćby dlatego, że dostarczasz ich sobie z każdym wdechem.Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Moje dziecko-ja je wychowam i nie nie bedzie jadlo tego co bedzie chcialo, to nazywa sie rozpuszczaniem potomstwa.
Landryneczka, Pati Belgia, livia30, Mega lubią tę wiadomość
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:33
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Ja uważam nie uważam żydów za gorszych, mają biała skóre.
Także od bzdurnych uprzedzeń tylko krok do kolejnych i ani się obejrzysz, aż ktoś zakrzyknie "eliminować tych urodzonych w maju, bo to jednostki wadliwe i szkodliwe społecznie". Rozumiesz analogię, czy dalej nie pojmujesz o czym pisałam?kapturnica, gretka, Redhotka, Mega lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Samochód? Będąc kierowcą, dobrym kierowcą, cieżko ulec wypadkowi.
Natka88, Pati Belgia, kapturnica, Redhotka, livia30, kkisia, Sana, mimimka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Mogło być nie oznacza, że było. Nie wierzę przypuszczeniom.
To mówisz o PCOS czy zanieczyszczeniu środowiska, zdecyduj się. -
OvuFriend