Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mojego męża w rodzinie prawie wszyscy sa urodzeni w zimie, październik listopad, grudzień i styczeń. .. jakoś nie widzę, żeby ktoś się źle rozwijał Od szwagierki syn 11 grudnia konczy 3 latka, chodzi do przedszkola i nadąża z programem, nikt się z niego nie śmieje i jest małym mądrym rozrabiaka.
Dla mnie to kiedy urodze nie ma najmniejszego znaczenia, nawet wydaje mi się, że grudniowy czas jest bardziej magiczny, niezależnie kiedy urodzi się dziecko dla mnie będzie największym szczęściem
Paulina_2603, Redhotka, Mega lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Ja mam gdzieś, że komuś rodzi się chore dziecko, wystarczy badanie krwii, matki podczas ciąży, żeby temu zapobiec.
I tak, w kwestii porównania kobieta ma prawo głosu dopiero jak urodzi więcej niż jedno dziecko. Ciężko byłoby porównywać ciąże będąc tylko w jednej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 17:56
Cigaretta, Flexi, werni, mana, Landryneczka, Kaśka, Mona_M, LaRa, gretka, marissith, freya, Redhotka, Lena87, agnes175, Sana, inezka, Mega, rah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Bella na to musze napisać jesteś po prostu pierdolnieta i to zdrowo. I niech mnie blokują i robią inne cuda ale nie mogę znieść takiej głupoty. Szerzenie debilnych "ciekawostek" z dupy, nie umiem przejść obok spokojnie obok dyskusji o jednym gdzie w trakcie ludzie sa przez Cieboe objeżdżani i to równo.
Piszesz takie bzdury ze aż oczy bola i szkoda, ze to zostanie w necie. Jeszcze niech to ktos wykorzysta dalej to będzie więcej takich głupich jak Ty...
Bóg Dziecko w brzuchu umieszcza? Skąd Ty jesteś? e średniowiecza? Dziecko powstaje zgola inaczej.. I może fakt podczas orgazmu kobieta może wykrzykiwać "o boże" ale to raczej przeciętny facet i pdzecietna kobieta "unieszczaja" dziecko w brzuchu.
No kur.. Nie mogę. Jestem w ciąż i takie emocje nie są mi wskazane...
A nie sorry ja sie nie znam. Bo mam za malo dzieci.
Arienna, LaRa, gretka, rybka, Lena87, livia30, Mega, rah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Jestem na ogół osoba, która jest bardzo spokojna i maga potwierdzić to dziewczyny udzielające sie w tym wątku bo niektóre zich mnie znają ale przesadziłas tekstem, ze masz gdzieś, ze komuś rodzą sie chore dzieci. Uważaj pannico, żeby Bóg Cię nie pokarał za te słowa!!!!!! Chyba mało wiesz i życiu. Jesteś totalnie wypłukaniu ze współczucia.... Jak smiesz wogole tak pisać????? Wiele bym Ci napisała ale szkoda mojej energii na taka płytka i egoistyczną osobie jaka jesteś ty!!!!!
A zabawę zostaw tym, których to nie rusza .Pati Belgia, mana lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Jestem na ogół osoba, która jest bardzo spokojna i maga potwierdzić to dziewczyny udzielające sie w tym wątku bo niektóre zich mnie znają ale przesadziłas tekstem, ze masz gdzieś, ze komuś rodzą sie chore dzieci. Uważaj pannico, żeby Bóg Cię nie pokarał za te słowa!!!!!! Chyba mało wiesz i życiu. Jesteś totalnie wypłukaniu ze współczucia.... Jak smiesz wogole tak pisać????? Wiele bym Ci napisała ale szkoda mojej energii na taka płytka i egoistyczną osobie jaka jesteś ty!!!!!
Spokojnie:) Szkoda nerwow na takie "rewelacje".
Kolezanka zapomniala o jednym fakcie, NIE MA takiego pakietu badan krwi, ktore wykażą wszystkie choroby, na ktore moze zachorowac dziecko. Sa to jedynie badania wykazujace PRAWDOPODOBIENSTWO i to nie wszystkich chorob. Takze zycze powodzenia w "sprawdzaniu" na wlasnej skorze.Pati Belgia, Lianna, Mega lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Pati, w ciąży się nie wolno denerwować a to jest zwykły troll przecież! Ty leż, leki aplikuj i o prezentach myśl!
A zabawę zostaw tym, których to nie rusza .LaRa lubi tę wiadomość
-
I jeszcze dodam, z uśmiechem oczywiście, bo stres szkodzi każdemu...
Pracuję z dziećmi będącymi w wieku, kiedy rzeczywiście potrafią być szczególnie okrutne. Tyle że to wyszydzanie, dokuczanie... nie dotyczy jakiejś konkretnej cechy (tuszy, karnacji, umiejętności), ma zupełnie inne podłoże. Bo jak inaczej wytłumaczyć chociażby fakt, że w danej klasie są cztery pulchniejsze osoby, ale tylko jedną się wyzywa od grubasów? Przykłady można by mnożyć.
Ale po co? Skoro ewidentnie nie o obiektywny obraz świata chodzi autorce tych ciekawych wypowiedzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 18:02
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:No nie wytrzymałam.... Jak przeczytałam, ze ma gdzieś chore dzieci.... Czy to jest osoba, która zasługuje na macierzyństwo???
Mega lubi tę wiadomość
-
Tez się wzburzylam jak to przeczytalam. Nie mieć w ogóle wrażliwości na chore dzieci? Co to za kobieta która nie ma współczucia dla takiego dziecka.
rybka, Mega lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Pati, Kochanie, skąd pewność, że ta osoba jest w ogóle kobietą a nie sfrustrowanym nastoletnim koniobijcą? Wiesz? Nie wiesz. Więc spokojnie. Trolle są nastawione na to, że mają ruszyć żyłę, mają sprowokować człowieka, żywią się emocjami które wywołują. Im bardziej kontrowersyjnie, tym lepiej. Ale ten troll jest po prostu głupi, nie ma tu nic kontrowersyjnego.
-
Dziewczyny, sprawa nie warta nerwów. Ktoś, kto jest przekonany, iż nie będzie miał problemów z zajściem w ciążę pomimo już istniejącego kłopotu i w dodatku tak arogancko podchodzący do cudzej niedoli... Chyba sam już sobie zadbał o swoją odpłatę od losu (czy czegokolwiek, w co kto wierzy).
Pati Belgia, mana, Mega lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Wszystkie moje posty są czystą prowokacją.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:43
-
nick nieaktualnyBella - aż tak ciężko przyjąć Ci nasze zdanie na Twój temat? Tylko dlatego, że jest inne niż Twoje ? Ależ jesteś wspaniałym człowiekiem bez uprzedzeń.
I jakim mądrym i słownym, już stronę temu mówiłaś, że idziesz .Natka88, Mega lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyAle wracasz do wątku jak do bolącego zęba, pomimo że już się żegnałaś. Ba! Nawet uniosłaś się i powołałaś na "mądrość" w pożegnaniu . Twoje uprzedzenia mnie nie interesują, ale to co napisałaś świadczy o Tobie - a więc wyłania się obraz osoby mało sensownej, niezdolnej do dyskusji i przytaczania argumentów, próbującej nieudolnie prowokować ale nie przytaczającej żadnych kontrowersyjnych tez, do których jest przekonana i których potrafi bronić. Słowem: miałkość. Ale pocieszna.
Lianna, Natka88, Mona_M, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Ciężko nie. Bawi mnie Wasza opinia. Mam uprzedzenia i to dużo. Jestem rasistką, nie toleruje niepełnosprawnych, otyłych i niezbyt inteligentnych ludzi.
Wiem co pisałam, ale nie pozwolę, żeby ktoś mnie obrażał.
Nie pozwalasz, żeby ktoś Ciebie obrażał, a sama innych obrażasz. Już samo to, że napisałaś wyżej, że nie tolerujesz niepełnosprawnych, otyłych itp. Współczuję Twojej Mamie, że ma taką córkę jak TyLena Z., Mona_M, Sana, rah lubią tę wiadomość