Dzieci rodzone w grudniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:To raczej niemiłe wymienianie po profilach. Z landryneczka akurat nie mam problemu, bo dziewczyna jedzie prawie kazdy temat z ktorym sie nie zgadza.
To nie było na poparcie teorii. Mam swoje doświadczenia i nie potrzebuję zew poparcia.
Odbiór tego co napisałam, świadczy już o poziomie Twojej inteligencji a nie mojej
Tak, Prozac, popijam go whiskey i biorę dwa buchy, wszystko po to, żeby wytrzymać na świecie z idiotami:)
To ostatnie wiele tłumaczy .
Mylisz się: poziom żartów zależy od tego, kto je opowiada - uważam, że źle świadczyłoby o mnie, gdybym się z Twojego śmiała i uważała go za przedni .
Twoje doświadczenia nie zmieniają odbioru i obserwacji ogółu (a już przedstawianie ich jako doświadczeń "większości" jest absurdem), a więc wprowadzają Ci błędną wizję rzeczywistości w Twój świat .
Jeśli uważasz, że twierdzenie, iż "małe istoty drą nerwy" jest grzeczniejsze niż wymienianie ich po nicku, to również jesteś w błędzie. Jest to równie niegrzeczne .Redhotka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:39
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:ja zjechałam co ty hahah
troll i tyle a poszłam sb bo dyskusja na poziomie 0 w tym momencie
Ale mnie to bawi - panna zaczyna od tego jak to prześladowane są dzieci z grudnia, później jedzie po ich matkach, żeby na końcu wycofać się (rzekomo) sypiąc czerstwe żarty, których Strasburger by się nie powstydził i jeszcze uważa, że ona ma rację w teoriach, w które nie wierzy i z których się wycofuje . Cyrk na kółkach .Blondik, Landryneczka, mana, Cigaretta, aneta91, Mona_M, Redhotka, Mega, rah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa urodziłam córkę 29 grudnia. Za 3 tygodnie będzie miała 3 latka. Jej babcia pracuje w przedszkolu, obecnie prowadzi 5-latki, obserwuję te dzieciaki i uważam, że moje dziecko jest mądrzejsze od niejednego z nich. Jestem nieskromna, ale taka jest prawda. Moje dziecko zna kolory, umie liczyć, rozróżnia figury geometryczne. Niektóre 5-latki tego nie potrafią i to jest straszne.
Nie data urodzenia warunkuje potencjał dziecka. Ale czynniki środowiskowe, czas poświęcany dziecku, czynniki genetyczne, kulturowe. Tym bardziej, że z każdym rokiem różnice się zacierają, niejednokrotnie dzieci młodsze idą szybciej do szkoły i radzą sobie lepiej niż starsze dzieci.
Bzdurą dla mnie jest przerywanie starań, aby wstrzelić się w termin. Nie wiadomo co nam pisane, być może byłby to szczęśliwy bezstresowy traf i poród odbyłby się w grudniu. A jak para zrezygnuje z seksu w lutym i wyjdą klocki w postaci licznych problemów, to wtedy będą się modlić, żeby było i w grudniu popołudniu.werni, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklara_bella wrote:Ja urodziłam córkę 29 grudnia.
mana, Natka88, klara_bella, Mona_M, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
klara_bella wrote:Ja urodziłam córkę 29 grudnia. Za 3 tygodnie będzie miała 3 latka. Jej babcia pracuje w przedszkolu, obecnie prowadzi 5-latki, obserwuję te dzieciaki i uważam, że moje dziecko jest mądrzejsze od niejednego z nich. Jestem nieskromna, ale taka jest prawda. Moje dziecko zna kolory, umie liczyć, rozróżnia figury geometryczne. Niektóre 5-latki tego nie potrafią i to jest straszne.
Nie data urodzenia warunkuje potencjał dziecka. Ale czynniki środowiskowe, czas poświęcany dziecku, czynniki genetyczne, kulturowe. Tym bardziej, że z każdym rokiem różnice się zacierają, niejednokrotnie dzieci młodsze idą szybciej do szkoły i radzą sobie lepiej niż starsze dzieci.
Bzdurą dla mnie jest przerywanie starań, aby wstrzelić się w termin. Nie wiadomo co nam pisane, być może byłby to szczęśliwy bezstresowy traf i poród odbyłby się w grudniu. A jak para zrezygnuje z seksu w lutym i wyjdą klocki w postaci licznych problemów, to wtedy będą się modlić, żeby było i w grudniu popołudniu.
Moja mama tez jest przedszkolanka i racja tu zalezy od rodzicow jak wychowuja swoje dzieci. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:39
-
Wchodzac w ten watek rano myslalam, ze nie bedzie cieszyl sie zainteresowaniem, a tu prosze, cyrk na kolkach:) I jaka poprawa humoru:)
Musze jeszcze brata uswiadomisc, ze jako dziecko urodzone w zimie powinien oddac w gimnazjum i szkole sredniej swoje tytuly olimpijczyka, bo jest na to za bardzo zacofany, urodzony nie w tym miesiacu i ogolnie glupimarnut, Landryneczka, mana, klara_bella, Mona_M, Redhotka, rybka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
"Lubię dwuznaczyć, to że wstawiłam tekst nie znaczy, że się z nim zgadzam. To jest choroba psychiczna." - popracuj nad rozbiorem logicznym zdań w języku polskim, taka dobra rada .
Nie, nie jestem wykształcona i nie wiem co to był XIX w - jestem córką ubogiej niewykształconej chłopki i w dodatku mam problemy z siatkówką uniemożliwiające naukę .
Arienna, Redhotka, agnes175, Mega lubią tę wiadomość
-
werni wrote:Opiekowałam się trzy letnim chłopcem który dużo potrafi. Kolory po angielsku tez wymieni.
Ja sie opiekowalam taka agentka urodzona w lisopadzie, teraz chodzi do grupy 4-latkow w przedszkolu, majac sama 3 i po angielsku liczy do 20 w przod i tyl, przedstawi sie, opowie co robi, a po polsku, to w ogole dziecko ponad przecietna. Ale w sumie mi sie pewnie wydaje, ze ona taka madra, bo nie powinna... A nie, ona TAKA JEST, bo poswiecalam jej ogrom uwagi wraz z jej rodzicami:)Redhotka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka, ależ on się cieszy niesłabnącym zainteresowaniem, bo dostarcza mnóstwa serdecznego śmiechu .
Jakim cudem bratanek osiąga jakieś wyniki w nauce ??? Chyba się pomylili wpisując mu datę urodzenia - MAJ, to musiał być MAJ !!!mana, Landryneczka, Redhotka, Mega lubią tę wiadomość