Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dzieci rodzone w grudniu
Odpowiedz

Dzieci rodzone w grudniu

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie się przestraszyła :)

marnut, mana, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    A założycielka po pierwszym poście zniknęła jak kamfora...
    Jak ją Landrynka na "dzień dobry" zjechała to co się dziwisz :D? A może to kolejny temat-prowokacja, ale mnie on bawi :D.

Landryneczka, mana, momo1009 lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisała to co myśli :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    To raczej niemiłe wymienianie po profilach. Z landryneczka akurat nie mam problemu, bo dziewczyna jedzie prawie kazdy temat z ktorym sie nie zgadza.

To nie było na poparcie teorii. Mam swoje doświadczenia i nie potrzebuję zew poparcia.

Odbiór tego co napisałam, świadczy już o poziomie Twojej inteligencji a nie mojej

Tak, Prozac, popijam go whiskey i biorę dwa buchy, wszystko po to, żeby wytrzymać na świecie z idiotami:)

To ostatnie wiele tłumaczy :D.

Mylisz się: poziom żartów zależy od tego, kto je opowiada - uważam, że źle świadczyłoby o mnie, gdybym się z Twojego śmiała i uważała go za przedni :/.

Twoje doświadczenia nie zmieniają odbioru i obserwacji ogółu (a już przedstawianie ich jako doświadczeń "większości" jest absurdem), a więc wprowadzają Ci błędną wizję rzeczywistości w Twój świat :).

Jeśli uważasz, że twierdzenie, iż "małe istoty drą nerwy" jest grzeczniejsze niż wymienianie ich po nicku, to również jesteś w błędzie. Jest to równie niegrzeczne :).

Redhotka lubi tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:39

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ja zjechałam :P co ty hahah :D
    troll i tyle :D a poszłam sb bo dyskusja na poziomie 0 w tym momencie :P
    Jak to mówią "dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie - po pewnym czasie zauważasz, że świni się to podoba" :D.
    Ale mnie to bawi - panna zaczyna od tego jak to prześladowane są dzieci z grudnia, później jedzie po ich matkach, żeby na końcu wycofać się (rzekomo) sypiąc czerstwe żarty, których Strasburger by się nie powstydził i jeszcze uważa, że ona ma rację w teoriach, w które nie wierzy i z których się wycofuje :D. Cyrk na kółkach :D.

Blondik, Landryneczka, mana, Cigaretta, aneta91, Mona_M, Redhotka, Mega, rah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urodziłam córkę 29 grudnia. Za 3 tygodnie będzie miała 3 latka. Jej babcia pracuje w przedszkolu, obecnie prowadzi 5-latki, obserwuję te dzieciaki i uważam, że moje dziecko jest mądrzejsze od niejednego z nich. Jestem nieskromna, ale taka jest prawda. Moje dziecko zna kolory, umie liczyć, rozróżnia figury geometryczne. Niektóre 5-latki tego nie potrafią i to jest straszne.
    Nie data urodzenia warunkuje potencjał dziecka. Ale czynniki środowiskowe, czas poświęcany dziecku, czynniki genetyczne, kulturowe. Tym bardziej, że z każdym rokiem różnice się zacierają, niejednokrotnie dzieci młodsze idą szybciej do szkoły i radzą sobie lepiej niż starsze dzieci.
    Bzdurą dla mnie jest przerywanie starań, aby wstrzelić się w termin. Nie wiadomo co nam pisane, być może byłby to szczęśliwy bezstresowy traf i poród odbyłby się w grudniu. A jak para zrezygnuje z seksu w lutym i wyjdą klocki w postaci licznych problemów, to wtedy będą się modlić, żeby było i w grudniu popołudniu.

werni, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    To jest choroba psychiczna.

Panna, ja Ci nic nie sugeruję, ja Cię cytuję :D.

A doświadczenia własne potrafią bardzo zaburzyć rzetelny obraz świata - jako osoba światła, wykształcona pedagogicznie i psychologicznie chyba o tym wiesz O.o?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara_bella wrote:
    Ja urodziłam córkę 29 grudnia.
    Klara, nawet się nie przyznawaj, bo zaraz wyjdzie, że jesteś głupia, biedna, niewykształcona a Twoje dziecko cierpi na chorobę afektywną dwubiegunową :D.

mana, Natka88, klara_bella, Mona_M, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 15:16

Redhotka lubi tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Ale Ty jesteś po**bana. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
    No patrz, a miałaś już iść :D. I kulturalnie kończyć, jak na nie-trolla przystało - trzymaj fason do końca, panna :D.

mana, Natka88, Mona_M, Redhotka, Mega lubią tę wiadomość

• werni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klara_bella wrote:
    Ja urodziłam córkę 29 grudnia. Za 3 tygodnie będzie miała 3 latka. Jej babcia pracuje w przedszkolu, obecnie prowadzi 5-latki, obserwuję te dzieciaki i uważam, że moje dziecko jest mądrzejsze od niejednego z nich. Jestem nieskromna, ale taka jest prawda. Moje dziecko zna kolory, umie liczyć, rozróżnia figury geometryczne. Niektóre 5-latki tego nie potrafią i to jest straszne.
    Nie data urodzenia warunkuje potencjał dziecka. Ale czynniki środowiskowe, czas poświęcany dziecku, czynniki genetyczne, kulturowe. Tym bardziej, że z każdym rokiem różnice się zacierają, niejednokrotnie dzieci młodsze idą szybciej do szkoły i radzą sobie lepiej niż starsze dzieci.
    Bzdurą dla mnie jest przerywanie starań, aby wstrzelić się w termin. Nie wiadomo co nam pisane, być może byłby to szczęśliwy bezstresowy traf i poród odbyłby się w grudniu. A jak para zrezygnuje z seksu w lutym i wyjdą klocki w postaci licznych problemów, to wtedy będą się modlić, żeby było i w grudniu popołudniu.

Moja mama tez jest przedszkolanka :) i racja tu zalezy od rodzicow jak wychowuja swoje dzieci.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:39

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • werni Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opiekowałam się trzy letnim chłopcem który dużo potrafi. Kolory po angielsku tez wymieni.

Bella93 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzac w ten watek rano myslalam, ze nie bedzie cieszyl sie zainteresowaniem, a tu prosze, cyrk na kolkach:) I jaka poprawa humoru:)

Musze jeszcze brata uswiadomisc, ze jako dziecko urodzone w zimie powinien oddac w gimnazjum i szkole sredniej swoje tytuly olimpijczyka, bo jest na to za bardzo zacofany, urodzony nie w tym miesiacu i ogolnie glupi ;)

marnut, Landryneczka, mana, klara_bella, Mona_M, Redhotka, rybka, Mega lubią tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

"Lubię dwuznaczyć, to że wstawiłam tekst nie znaczy, że się z nim zgadzam. To jest choroba psychiczna." - popracuj nad rozbiorem logicznym zdań w języku polskim, taka dobra rada ;).

Nie, nie jestem wykształcona i nie wiem co to był XIX w - jestem córką ubogiej niewykształconej chłopki i w dodatku mam problemy z siatkówką uniemożliwiające naukę :D.

Arienna, Redhotka, agnes175, Mega lubią tę wiadomość

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Opiekowałam się trzy letnim chłopcem który dużo potrafi. Kolory po angielsku tez wymieni.

Ja sie opiekowalam taka agentka urodzona w lisopadzie, teraz chodzi do grupy 4-latkow w przedszkolu, majac sama 3 i po angielsku liczy do 20 w przod i tyl, przedstawi sie, opowie co robi, a po polsku, to w ogole dziecko ponad przecietna. Ale w sumie mi sie pewnie wydaje, ze ona taka madra, bo nie powinna... A nie, ona TAKA JEST, bo poswiecalam jej ogrom uwagi wraz z jej rodzicami:)

Redhotka, Mega lubią tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, ależ on się cieszy niesłabnącym zainteresowaniem, bo dostarcza mnóstwa serdecznego śmiechu :).
    Jakim cudem bratanek osiąga jakieś wyniki w nauce O.o??? Chyba się pomylili wpisując mu datę urodzenia - MAJ, to musiał być MAJ :D!!!

mana, Landryneczka, Redhotka, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ