Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale moja owu jest dowcipna przyszła sobie wczoraj a tak wyraźnie ją czułam że szok jak nigdy. Dzisiaj temp. ładna. Ech taki prezent od losu na 4 rocznicę ślubu
Ania_84, olka30, Iwka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Mnie napędza z kolei słońce, w zimie cierpię, dlatego tylko słońce i ciepełko.
Ja też wole ciepełko Zimna nie dla mnie...
potforzasta wrote:Ale moja owu jest dowcipna przyszła sobie wczoraj a tak wyraźnie ją czułam że szok jak nigdy. Dzisiaj temp. ładna. Ech taki prezent od losu na 4 rocznicę ślubu
Życzę Ci tego z całego sercaIwka lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
potforzasta wrote:Ale moja owu jest dowcipna przyszła sobie wczoraj a tak wyraźnie ją czułam że szok jak nigdy. Dzisiaj temp. ładna. Ech taki prezent od losu na 4 rocznicę ślubu
olka30, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:
hihi i ja też ze stycznia, zimę i śnieg kocham, ale nienawidzę tej pluchy co się robi na jasień brrrIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No wezz
Zakładam ze użył sobie z sunia będzie. Tatusiem ale jak wyluze sue calkiem z tego to jedziemy na obcięcie jajek bo to juz 3 raz go pogryziony
Moja mama ma Tose inu, pies waży 80kg, jajka musiał mieć obcięte na wejściu bo rodzice maja jeszcze dwie sunie po 6kg, i ich amory mogłyby się skończyć źle, po za tym i bez tego czasem nam zwiewa i starszy sąsiadów (2 razy przywiozła go starż miejska), a co dopiero jakby zakochał sie w jakieś suni :xolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z rana tzn od rana próbowałam tu wejść ale moja kochana praca mi nie dała chyba muszę się rozejrzeć za czymś innym bo ta mnie wykańczaolka30 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam w kwietniu
olka30 lubi tę wiadomość
-
my mielismy 29 wrzesnia bylo pieknie slonecznie wrecz upalnie .. dopiero po 24:00 troche pokropilo
olka30, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane, bardzo dobrze kojarzę Was bo razem z Wami walczyłam o moją Fasolkę, a teraz cały czas Wam kibicuję
Ja byłam na ovu dłużej niż rok, a starałam się 3 lata i 6 miesięcy i do tej pory nie wiem dlaczego właśnie cykl rozpoczęty 23 lutego był właśnie Tym Najważniejszym!!! Fasolka ma przyjść na świat kilka dni przed moimi 33 urodzinami. Piszę to abyście wiedziały, ze wszystko jest możliwe...
Uściski dla Was.olka30, aszka, samira, Iwka, Ania_84 lubią tę wiadomość
Fasolka -
Dzięki Mili Dajesz nadzieję
Ja właśnie wróciłam z monitoringu, mam pęcherzyk 18 mm, szczegół taki, że to 8 dc tak, że spoko. Ostatnio owulacje miałam 17 dc, a teraz chyba będzie 11 dc. Biorąc do tego moją zajebistą fazę lutealną - całe 11 dni, to @ dostanę 23 dc. Takie rzeczy tylko w erze.. I pomyśleć, że nie tak dawno moje cykle trwały 28-29 dni. Idzie zgłupieć z tym wszystkim.aszka, Iwka, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brunette wrote:Dzień dobry Dziś pierwszy dzień w pracy, trzymajcie kciuki oby wszystko dobrze poszło, boję się tylko o dojazdy, praca za miastem 14km, ja bez prawka, latem moge rowerem śmigać, a tak chyba na stopa
A autobusy/tramwaje?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka