Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Olka pozdrow od nas morze w Turcji
Iwka zapytaj sie szefa czy ma wolne miejsce -jade z nim
Ania super, juz niedlugo
Mój się śmieje że RODOS to Rodzinne Ogrody Działkowe....;PAnia_84, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:cała firma się go spytała czy możemy jechać z nim...ale odesłał nas do żony (kapeć!!)że ona rezerwowała
Mój się śmieje że RODOS to Rodzinne Ogrody Działkowe....;P
R - rodzinne
O - ogródki
D - działkowe
O - otoczone
S - siatką
Ania_84, zizia_a, Iwka, olka30 lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Marronek wrote:R - rodzinne
O - ogródki
D - działkowe
O - otoczone
S - siatką
Iwka dziekuje -
nick nieaktualny
-
Wątek nam umiera ...;/ Nudzę się ostatnio w domu po pracy i wczoraj zaczęłam wysyłać CV stwierdziłam że pójdę sobie do dodatkowej roboty i po jednym dniu dostałam już zaproszenie na rozmowę http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gif
Ania1986, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa teraz mam trochę załatwiania z nową pracą,też bym chciała tak szybko znaleźć robotę, a tak biorę co mi się pod ręke powinie, niestety zero doświadczenia...
I tak cicho u mnie bo jakiś humor ostatnio dziwny, dużo mam przemyśleń, co do mojego związku, życia, wole przemilczeć poza tym po co komuś dupe zawracać problemami jakby nie dość było własnych, jak się wszystko uspokoi pewnie częściej będe się udzielać
Pozdrawiam kobietkiIwka, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy odłożyliśmy remont i teraz jezdzimy na rozne wypady Dziś obecjalismy pol miasta i bylismy na łonie natury. Iwka ja juz mam 1,5 etatu i mi wystarczy ale rozumiem jak masz sily i checi to dorabiaj
Brunette moze sie ulozy, tego Ci zycze
Jutro tez chyba gdzies pojedziemy jezeli pogoda wypali, bo ma padac.Iwka lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:My odłożyliśmy remont i teraz jezdzimy na rozne wypady Dziś obecjalismy pol miasta i bylismy na łonie natury. Iwka ja juz mam 1,5 etatu i mi wystarczy ale rozumiem jak masz sily i checi to dorabiaj
Brunette moze sie ulozy, tego Ci zycze
Jutro tez chyba gdzies pojedziemy jezeli pogoda wypali, bo ma padac.
A siły nie wiem czy mam ale czuję że muszę coś zrobić no i marzy mi się zmiana samochodu a kredytu nie chce brać...
Brunette pamiętaj u nas zawsze możesz się wygadać, czasami jak się spisze swoje myśli a potem przeczyta okazuje się że rozwiązanie i odpowiedzi same przychodzą. Trzymaj sie dzielnie i życzę pozytywnych przemyśleń
ps. dzisiaj o 13 mam rozmowę aż nogi mi się trzęsą ;/ -
nick nieaktualnyIwka nam zostal juz duzy pokoj do pomalowania, ale "olewamy" bo co tam trzeba korzystac z pogody a poza tym za cieplo teraz na malowanie Dzis jednak robimy sobie wolne w domu, pełne lenistwo, moze na jakis spacer skoczymy -niestety w tym roku niegdzie nie jedziemy bo ja biore te wspomagacze i dobrze ze tak zdecydowałam bo juz na 1 cyklu miałam takie bóle ze jednak najlepiej w domu wtedy siedziec, jak sie chce to sie poloze i mam z głowy. Kiedys nadrobimy
Iwka powodzenia! Napisz jak było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:54
Iwka lubi tę wiadomość
-
Pewnie kiedy indziej sobie pomalujecie...a u nas troszkę większy remont dlatego tak cały czas przekładamy...bo aż głowa mnie boli jak sobie pomyśle ile pracy nas czeka. A wakacje w tym roku jedziemy w góry ale we wrześniu.
Rozmował była super ALe zaproponowali 2 tys. na rękę na cały etat, więc podziękowałam, szkoda bo byli sympatyczni :)i praca ciekawa. No trudno szukam dale.....ale gorąco !!1Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hej kochane my szykujemy sie do wyjazdu ale wz przygodami ..w pon maz myslal ze nadciagal sobei meisien dzis poslzismy do lekarza bo go a to kluje pulsuje jak podnosi cos i jak chodzi.. no i sie dorobil..ma mala przepukline ;/
poki co ma chodzic w pasie ze by sie nei powiekszala ;/
we wtorek usg ;/
a jeszce mnie znerwil bo dzowni do mnei i mowi zalatwilem sobie fuche na dzis.. nozesz kurwosci jestesmy w szarej dupie z pakowaniem a on jedzie na fuche .. bedzie z 2 h skrecal ta kuchnie ;/ -
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Iwka szukaj co sie odwlecze to nie uciecze.
Ania wez go i niech odpoczywa a nie lata i dostaje przepuklin..ech faceci.
Dziewczynki a jakie plany na weekend? Ja dzisiaj idę na grilla elektrycznego do siostry a jutro na wieś Na urodziny koleżanki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny