Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej postanowilam załozyc watek w ktorym mam nadzieje zbiorą sie dziewczyny ktore są tu na ovu rok i dłuzej i które nadal walczą o dzidzie, jest tu na forum coraz wiecej uzytkowniczek ktore sie pojawiaja i za chwile sie im udaje ale sa tez takie ktore tak jak ja sa tu duzo dluzej i nadal czekaja na II kreseczki
vanessa, inessa, Marronek, Iwka, stysia lubią tę wiadomość
-
Ja na OF jestem niecały rok ale staramy się już hohoooo i już raczej nie liczę na cud więc chyba nie spełniam kryteriów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 14:44
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:W między czasie większość dziewczyn z którymi się zdążyłam zaprzyjaźnić już stąd znikło.
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ech to ja się nie łąpię pewnie NA ovu jestem jakieś 3-4 miesiące ale staram się prawie 4 lata w lipcu będzie skończony 4 rok i dalej nic.
-
Witam
No to i ja sie maleduje ) jestem tu od 8 maja 2013 staramy sie w sumie od wrzesnia 2012
w dalszym ciagu nie widziałam II oprocz testu owulacyjnego
Raczej pobedziemy tu jeszcze z rok .. bo nasz droga tak naprawde dopeiro sie zaczeła
Mam nadziejeze za rok o tej porze bede trzymała test ciazowy z II albo juz bede w ciazyolka30, Iownka lubią tę wiadomość
-
I ja tez dolaczam staramy sie juz od dwoch lat i mysle ze troche jeszcze to nam zajmie....ale bede walczyla jak nie o zostanie mama naturalnie to adopcyjnie i napewno mi sie to uda tylko potrzebny jest czas:D
vanessa, Krysti lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:To samo mogę powiedzieć. Wiesz czasem mi jest smutno z tego powodu bo niby byłyśmy blisko a jak się udało to już o mnie zapomniały wraz z przejściem na fioletową stronę ale nie wszystkie bo jest wyjątek
vanessa, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie kochane! ja sie staram na powaznie z celowaniem w owulacje 11 miesiecy za chwilke zaczne 12 miesiac(bez zabezpieczania sie ale i bez celowania wrecz bym powiedziała omijania owulacji to troche dłuzej dopiero od kiedy zaczełam obserwowac cykl skumałam ze te bole co miesiac to owu, a szybciej nie dałam sie nawet w ten dzien co bolalo dotknac, teraz znasze to dzielnie;)) i tyle tez jestem na ovu za mna 2 ciaze bichemiczne:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:28
-
Aniu bardzo mi przykro ale damy rade kochana w koncu doczekamy sie dzidziusia:D pozytyw w twojej sytuacji to fakt ze wiesz ze dochodzi do zaplodnienia teraz podleczyc kochanie kolejne sprawy niestresowac sie i bedzie kropek:D
Ania1986 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
inessa....tak mi przykro.....kurcze nie wiem co napisac nigdy nie wiedzialam jakimi sloami wyrazac to jak naprawde mi przykro...nawet nie porafie soie wyobrazac co czujecie po tak wielkiej stracie....ale w koncu wyjdzie sloneczko i zawita w waszych ramionach...musi prawda?
vanessa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKasiu dziekuje
wiesz tak ja już trace nadzieje mimo usilnych starań ale motywuje mnie do walki mój maż oraz tutaj dziewczyny z ovu.
Chciałabym aby Wam sie udało naprawde z całego serca
a my pożyjemy zobaczymy chociaż za wiele czasu już nie mamy bo lata nam lecą. Staramy sie o adopcje równolegle już rok i tutaj też pietrzą sie różne problemy niezależne od nas ale czy musi być ciagle pod góre ??? mam nadzieje,że nie!!!
Myszka-Minnie lubi tę wiadomość
-
My niestety odlozyismy starania bo maz przygotowuje sie do dosyc powaznej operacji i bierze silne antybiotyki...wiec bezsensu sie starac...i walczyc o plemniczki...a akurat z tym mamy problem...tez zastanawiamy sie na adopcja ale narazie musimy pozalatwiac sprawy osobiste zeby dodatkowych rzeszkod nie bylo...i mi lata tez leca ja mam 28 a maz rok starszy...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja też tu jestem "rok". Pierwszy raz dołączyłam w maju 2013, potem przed ślubem zaniedbałam konto, a w listopadzie założyłam to.
Madzianka - zgadzam się... Tak parzę na zakładkę przyjaciółki i... te które są na szczycie listy już tu nie zaglądają - przeszły na fioletową stronę. Kilka z tych na dole też... To strasznie dołujące...olka30, vanessa, inessa lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
potforzasta wrote:Ech to ja się nie łąpię pewnie NA ovu jestem jakieś 3-4 miesiące ale staram się prawie 4 lata w lipcu będzie skończony 4 rok i dalej nic.
-
vanessa wrote:Ja na OF jestem niecały rok ale staramy się już hohoooo i już raczej nie liczę na cud więc chyba nie spełniam kryteriów
Vanessa,
Nie badz taka pesymistyczna. Napewno sie uda. Trzeba byc dobrej mysli. Tez miałam pesymistyczne mysli na samym poczatku staran, ale wyrzucilam je wszystkie z głowy, Ukochany zaczal wspierac, odganiał moje mysli i tak sie udalo. Zycze Ci również tego samego.
inessa lubi tę wiadomość
-
Myślę, że nikt nikogo wypędzać nie będzie
Niestety w każdym temacie jest tak, że co miesiąc dołącza sporo nowych dziewczyn (wiele takich które dopiero rozpoczynają starania) i za chwilę znikają, bo po miesiącu czy dwóch pojawia się zielona kropka.. To takie frustrujące. Ja już przeszłam stymulację, leczenia na wszelkie sposoby i nic. Próbuję jeszcze naturalnie bez pomocy w postaci inseminacji i in vitro, ale pewnie niedługo trzeba będzie i nad tym przejść do porządku dziennego.Ania1986 lubi tę wiadomość