Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzy miała może któraś robione usg pęcherzyka? W jakim dniu pojechałyście to zrobić ( myślę pojechać na usg po 14-15 dniu licząc od pierwszego dnia miesiączki), to moje pierwsze taki usg jestem ciekawa jak to będzie wyglądać
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycykle mam 30 dniowe
Jeszcze jedno pytanko
od dłuższego czasu utrzymuje mi się wysoka temperatura, mierzę pod pachą i czasem w pochwie, dziś, mierzyłam najpierw pod pachą, temp wynosiła 36, 8, później w pochwie i termometr pokazał 37,4 ! Czy tak wysoka temp jest normalna czy po prostu termometr mi szwankuję? )
Jestem 3/4 dni prze okresem (mam nadzieję że nie ;> )Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 09:58
Iwka lubi tę wiadomość
-
Wiesz co możesz po prostu mieć takie temperatury w fazie lutealnej, jest to kwestia zupełnie indywidualna i może u ciebie jest to normalne, ja w fazie lutealnej mam ok. 37, a przed 36,3. Inne dziewczyny potrafią mieć w drugiej fazie temp. ok. 36,6 tak że na prawdę kwestia indywidualna. Albo.. coś jest na rzeczy.
Iwka lubi tę wiadomość
-
Brunette wrote:cykle mam 30 dniowe
Jeszcze jedno pytanko
od dłuższego czasu utrzymuje mi się wysoka temperatura, mierzę pod pachą i czasem w pochwie, dziś, mierzyłam najpierw pod pachą, temp wynosiła 36, 8, później w pochwie i termometr pokazał 37,4 ! Czy tak wysoka temp jest normalna czy po prostu termometr mi szwankuję? )
Jestem 3/4 dni prze okresem (mam nadzieję że nie ;> )
W pochwie zawsze temperatura jest wyższa. Na 2-3 dni przed okresem może zacząć spadać.Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:ale ja wolę nikomu nic nie wmawiać, bo na początku też mi wmawiano , a do dziś nic z tego. Trzeba podejść do tego zdrowo rozsądkowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:42
olka30, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:hej ja się staram z A. już ponad półtora roku . A na ovu jestem od jakiś 8 mieś . Jakoś tak .
Mogę dołączyć ? Rozpoczęłam podobny wątek do tego więc chyba nie ma sensu dwóch prowadzić .
Trzymam kciuki żeby wam się udało .
Przepraszam ze zapomniałam o Was ale nie mam czasu ostatnio Ale już jestem i zostanę skoro mogęaszka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka szukamy. Obie z landryneczką leczymy tarczycę Ja miałam clo ale nie zadziałało a bez niego miałam ładny skok zawsze a teraz już 2 cykl z nim i 2 cykl do d...
Iwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na szczęście już po @, jak ładnie aszka napisała 'nowy cykl nowe nadzieję'
Szkoda że ten cykl nie zaczął się tak jakbym chciała, ostatnie 3 dni kłócę się z moim D., on przestaje o siebie dbać (chodzi mi o zdrowie), je niezdrowe rzeczy, codziennie po piwku po pracy... Nie wiem jak mam z nim rozmawiać, czuję że mu coraz mniej zależy żeby mieć ze mną dziecko, nie wiem co myśleć...
Przepraszam że tak tu piszę ale muszę to z siebie wyrzucićIwka lubi tę wiadomość
-
Brunette wrote:Ja na szczęście już po @, jak ładnie aszka napisała 'nowy cykl nowe nadzieję'
Szkoda że ten cykl nie zaczął się tak jakbym chciała, ostatnie 3 dni kłócę się z moim D., on przestaje o siebie dbać (chodzi mi o zdrowie), je niezdrowe rzeczy, codziennie po piwku po pracy... Nie wiem jak mam z nim rozmawiać, czuję że mu coraz mniej zależy żeby mieć ze mną dziecko, nie wiem co myśleć...
Przepraszam że tak tu piszę ale muszę to z siebie wyrzucić
Nie masz za co przepraszać - od tego jest to miejsce, aby się wyżalić na całe zło które nas spotyka.
olka30, vanessa, Iwka lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
nick nieaktualnyolka30 wrote:To mu to powiedz! Powiedz mu, że jak coś to są banki nasienia jak mu nie zależy żeby mieć swoje. Na mojego podziałało
Wiem że jakbym mu tak powiedziała to byłby foch jak stąd do Chin, ale jeśli dziś znów go zobaczę z piwem w ręku to chyba mu tak powiem, bo mam dosyć proszenia go żeby w końcu o siebie zadbał, on chyba myśli że nadal ma 20 lat, i może sobie na wszystko pozwolić...Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja zawsze w pochwie mam wyzsza
nawet dzis sie zastanwialam czy nie mam temp bo mi goraca co rusz ale nie 36,56 a na dole 37,06 rano wiec por postu wiadmo w srodku zawsze cielejolka30, Iwka lubią tę wiadomość