Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarronek wrote:A autobusy/tramwaje?
-
brunett - a mezu nie moze podrzucac ??
ja dzis znowu u lekarza ide umyc lowe a tam na kosci barkowej kleszczor ;/ no zesz kurwosci mnie to sie toustrojsttwo co rusz czepia ..no i musialam jechac do lekarza bo maz sie nie tknie ja nie mialam jak wyjac a tesciowej nie bylo ;/
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pryjaciolke w ciazy, ostatnio urodzilo nam sie w rodzinie dwoje dzieci..ale nie mam z tym problemow..staram sie byc dobra ciocia
i wiem ze mi sie to pozniej przyda
owszem wiadomo chcialabym kiedys i ja miec bruszek i dzieciatko.. ale wiem teraz ze nie jest to takie proste.. i moze nie bedzie nam dane miec naszego dziecka.. jednak jedno co wiemy na penwo ze w naszym domu bedzie dzieckoolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny : ) cos tu nie zagladalam ale z powodu roznicy czasu czasem ciezko mi nadrobic to co napisalyscie przez caly dzien haha : ) Jak wam mowilam zaczelam mierzyc temp (pod jezykiem) i jak na razie jednego dnia mialam ponad 36 a tak to 35,2- 35,9 to normalne? nie mam pojecia xD
i tak jak mowisz Ania trzeba sie cieszyc ale to czasem zalezy kto jest w ciazy haha -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja mam pryjaciolke w ciazy, ostatnio urodzilo nam sie w rodzinie dwoje dzieci..ale nie mam z tym problemow..staram sie byc dobra ciocia
i wiem ze mi sie to pozniej przyda
owszem wiadomo chcialabym kiedys i ja miec bruszek i dzieciatko.. ale wiem teraz ze nie jest to takie proste.. i moze nie bedzie nam dane miec naszego dziecka.. jednak jedno co wiemy na penwo ze w naszym domu bedzie dzieckona swoje
-
nick nieaktualnyjoannaBS wrote:hej dziewczyny : ) cos tu nie zagladalam ale z powodu roznicy czasu czasem ciezko mi nadrobic to co napisalyscie przez caly dzien haha : ) Jak wam mowilam zaczelam mierzyc temp (pod jezykiem) i jak na razie jednego dnia mialam ponad 36 a tak to 35,2- 35,9 to normalne? nie mam pojecia xD
i tak jak mowisz Ania trzeba sie cieszyc ale to czasem zalezy kto jest w ciazy haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:....nie ogląda meczu, mój kiedyś też nie oglądał
Ale dzięki bogu za 10 minut koniec
Ale dzis fajna pogoda, bylismy w parku, na lodach a teraz obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 16:10
Iwka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Hej dziewczynki, pozdrowienia od turków.. Zapraszam nad morze Śródziemnomorskie, miał być Bałtyk, a nie brudna Turcja, ale za to morze tu jest tak cudowne, że chyba go zabiorę ze sobą do Polski
mój szef właśnie oznajmił że jedzie na dwa tygodnie na RODOS.... za godzinę !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:45
-
Dzien dobry
a my pozostalismy przy Bałtyku
17 lipca godzina 3:00 start kierunek Gdańsk -BrzeźnoIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny