Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarronek wrote:A autobusy/tramwaje?
-
brunett - a mezu nie moze podrzucac ??
ja dzis znowu u lekarza ide umyc lowe a tam na kosci barkowej kleszczor ;/ no zesz kurwosci mnie to sie toustrojsttwo co rusz czepia ..no i musialam jechac do lekarza bo maz sie nie tknie ja nie mialam jak wyjac a tesciowej nie bylo ;/
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pryjaciolke w ciazy, ostatnio urodzilo nam sie w rodzinie dwoje dzieci..ale nie mam z tym problemow..staram sie byc dobra ciocia i wiem ze mi sie to pozniej przyda
owszem wiadomo chcialabym kiedys i ja miec bruszek i dzieciatko.. ale wiem teraz ze nie jest to takie proste.. i moze nie bedzie nam dane miec naszego dziecka.. jednak jedno co wiemy na penwo ze w naszym domu bedzie dzieckoolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny : ) cos tu nie zagladalam ale z powodu roznicy czasu czasem ciezko mi nadrobic to co napisalyscie przez caly dzien haha : ) Jak wam mowilam zaczelam mierzyc temp (pod jezykiem) i jak na razie jednego dnia mialam ponad 36 a tak to 35,2- 35,9 to normalne? nie mam pojecia xD
i tak jak mowisz Ania trzeba sie cieszyc ale to czasem zalezy kto jest w ciazy haha -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja mam pryjaciolke w ciazy, ostatnio urodzilo nam sie w rodzinie dwoje dzieci..ale nie mam z tym problemow..staram sie byc dobra ciocia i wiem ze mi sie to pozniej przyda
owszem wiadomo chcialabym kiedys i ja miec bruszek i dzieciatko.. ale wiem teraz ze nie jest to takie proste.. i moze nie bedzie nam dane miec naszego dziecka.. jednak jedno co wiemy na penwo ze w naszym domu bedzie dziecko -
nick nieaktualnyjoannaBS wrote:hej dziewczyny : ) cos tu nie zagladalam ale z powodu roznicy czasu czasem ciezko mi nadrobic to co napisalyscie przez caly dzien haha : ) Jak wam mowilam zaczelam mierzyc temp (pod jezykiem) i jak na razie jednego dnia mialam ponad 36 a tak to 35,2- 35,9 to normalne? nie mam pojecia xD
i tak jak mowisz Ania trzeba sie cieszyc ale to czasem zalezy kto jest w ciazy haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:....nie ogląda meczu, mój kiedyś też nie oglądał Ale dzięki bogu za 10 minut koniec
Ale dzis fajna pogoda, bylismy w parku, na lodach a teraz obiadWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 16:10
Iwka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Hej dziewczynki, pozdrowienia od turków.. Zapraszam nad morze Śródziemnomorskie, miał być Bałtyk, a nie brudna Turcja, ale za to morze tu jest tak cudowne, że chyba go zabiorę ze sobą do Polski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:45
-
Dzien dobry
a my pozostalismy przy Bałtyku
17 lipca godzina 3:00 start kierunek Gdańsk -BrzeźnoIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny