Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny damy rade!!! Musimy sie przynajmniej tutaj wygadac, to tez jakby psychoterapia kazda ma czasmi doła, ale trzeba własnie sie podniesc i przec do przodu! W kupie siła!
Ja pojde za tydzien na te badania najpierw sie zapytam jaki koszt bo moze cena taka ze trzeba bedzie odkladac z 2 m-ceWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 12:42
Iwka, olka30 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:oddałam Wam cały mój optymizm...ja rzadko mam doła dlatego może ciężej mi się z niego pozbierać
aszka, Iwka, olka30, potforzasta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Ja pojde za tydzien na te badania najpierw sie zapytam jaki koszt bo moze cena taka ze trzeba bedzie odkladac z 2 m-ce
Podpytałam znajomą - ona koło 70 zł za ASA płaciła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 12:50
Iwka, aszka lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
heheh i o to chodzilo trzeba sie rozluznic posmiac
my chwile odpoczniemy nad morem bo czeka nas pozniej walka ostra maz jeszcze moze jajca sobei poobijac a poznei bedzie 2 tyg po zabiegu mial troche nie dotykalneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:05
olka30, Iwka, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Marronek dzieki
za co?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
nick nieaktualny
-
aszka wrote:za info o cenie badania.
ProszęIwka lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
Witam się wieczorkiem mąż ogląda mecz a ja mam chwilkę chociaż widzę że dzisiaj tu pustawo ...powiem Wam ciężko znoszę te upały jestem w styczniu urodzona, po obiedzie oboje padliśmy do łóżka i dopiero o 21 wstaliśmy w domu nic a nic nie zrobiłam może samo się posprząta
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Wam naszego spryciarza
28czerwca poszedl na panny wrocil poszzarpany przez psy wdala sie martwica i odpadl mu kawal skury z łba i karku a o to co potrafia hormony zrobic i jakie cuda zdzialac niedawno ledwo chodzil
tej ławy ktora jest na zdj nie bylo jak tam wskakiwal bo pozniej ja podstawilismy zeby sobi cwaniak teraz zlazl..oczywiscie nie zlazl czekal az go zniesiemy
dodam ze ma szkodzone biodro od 2 lat i chaodzi jak kaczke ale na murek o wycokosci okolo 0,8 m wskoczyl sam z satelit na glowie
znowu panny mu w głowie i juz chce isc na żeniaczke
kolo wiaty zrobil sobie przejscie do sasiadow pod siatka -
nick nieaktualny
-
Na dodatek gowno ledwo odrasta od.podłogi a taki waleczny o suczke bo mam nadzieje ze nie o drugiego psa sie bil
aszka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:
Uff wieczór a tu nadal tak gorąco -
No wezz
Zakładam ze użył sobie z sunia będzie. Tatusiem ale jak wyluze sue calkiem z tego to jedziemy na obcięcie jajek bo to juz 3 raz go pogryzionyaszka lubi tę wiadomość