Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam znajomą co przez invitro zaszla w tym ze ze 4miesiące lezala w szpitalu na podtrzymaniu ?udalo się ma zdrowego synuśia kacperka:) w tym 5razy poroniła wczesniej !co ona perzeszla mimo ze juz 37 lat ma dała rade :)jestem dumna z tych kobiet ze probują in vitro choc kiedys bylam przeciwniczka metody in vitro teraz uznaje to za normalne I mówię Pomóć Szczęściu
Ania_84, olka30, Iwka, aszka lubią tę wiadomość
-
Krysti Gratulacje
ja mam mini stresaprzed jutrzejsza genetyka..a oprocz tego ... naparza mnie krzyz takjakkorzonki ;/
Krysti lubi tę wiadomość
-
juz wam wkleje z apmietnika bo troche sie pozmieniala przez ten czas hehe z ndia na dzien
Troche zmien wiec czas sprostowac kilka rzeczy
ostatnie tygodnie byly zarazem fatalne ale znalazy sie dn kiedy stwierdam ze jednak oprocz tego ze nie mamy dziecka i kupe kasy jestesmy po porstu szczesliwi.. szczesliwi ze mamy siebie i nasza rodzinke
oczywiscie decyzja o dawcy dalej aktualna
Co do pracy meza..o coz po 2 dniach praca zakonczona..dlaczego booczywiscie ludzie sa pazerni .. ;/ a innych traktuja jak smieci ;/
i tak zaproponowano mezowi race na czarno za cale 80mzl za dzen i tu uwajga praca 11 h dziennie od 7-18 oraz soboty 6-14 .. kpiny czy zart z ludzi...
juz sama nie wiem jak to nazwac ;/
maz zadzownil powedzial ze nie bedzie robilna czarno ;/
a baba jeszcze do niego z tekstem ze tak sie nie robi ze powienen uprzedzisc w sobote..i ze oni wymagaja od pracodawcy bog wie czego .. dzisus nie wiem moze ta baba byla n haju ...
mam ochote puscic donos do PIP-u ;/
wykrzystuje sytuacje rodzinne innych ;/ na 6 osob tam "zatrudnionych " tylko jedna ma umowe.. facet 4 lata tyra a oni zero umowy mu nie chca dac ;/
n ale .. na poczatku przerazeni.. no bo za co zyc..ale ne mozna soba dac tak pomiatac ;/
i to byla chyba trafna decyzja..weekend i pon, wt spedzilismy z mezem jak za czasow kiedy sie poznalismy czyli...randki hihi
juz myslalam o tym ze moz e L4 ..niestety sie nie udalo.. i chyba to ten ktos o kim mowilam ze sie na nas obrazil .. chyba zadziałał.. bo moze godzine po tym jak wyszlismy od lekarza tel.. od kiedy Maz jest dysozycyjny odezwal sie facet z produkcji i montazu mebl na wymar
maz powedzial ze w sumie od razyu moze zaczac ( czyliod srody ) tyle ze ma w piatek wizyte u lekrza ..poza Kielcami .. niby tam pracuja do 16 wiec by sie wyrobil..ale facet podszedl racjonalne .. i odp.. dobrze panie Michale .. to nech pan przyjdzie w czwartek zobaczy pan jak sie pracuje ja zobacze co pan umie .. i od poniedzialku ruszymy na maxa z umowa
mina mojego meza.. bezcenna
ak wiec CZwartek 07/8/2014 Pierwszy dzien pracy meza
8/8/2014 - Łodz odbior genetyki ..choc wiemy ze to tylko formalnosc
poniedzialek 11.08.2014 start w noewj pracy mam nadziejeze pierwszy dzien testowy w czwartek bedzi eok i dotanie ta umowe
jaa no coz.. pieke 2 pieczneie na jednym ruszcie
reklamuje szkole za 1300 zl zawse cos wpadne a przy okazji jakbede ja reklamowac poreklamuje moja firme
uff.. to by l na tyle..nooo oczywiscie na poprawe humoru
2 senase filmowe.. lody .... obiady .. iii zakupy
Ja sukieneczka i obciecie wloskow
maz zaupy (odziez )olka30, Iwka, zizia_a, Krysti, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola no co Ty Iwka tak sie opierniczyla ze nie dostalas kottka uuu.. Iwuś no co TY :p
dziekuje dziewczynki jakos mam taka swiadomosci chyba pierwszy raz od jakiegos czasu ze wszytsko sie ulozy ..i nawet do IUI z dawca chyba bede chciala podejsc na wiosne bo zanim zrobie badania, HSG pozniej zima..a ja czesto wtedy choruje.. wiec moze wlasnie trzeba bedzie zregenerowac sieolka30, aszka, Iwka lubią tę wiadomość
-
oby to zdrowe podejscie sie utrzymalo
boje sie ze jak jutro uslysze zle info to znowu popadne w zlyhumor .. zaczynam sieobawiac..a moze i umnie cos wyszlo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia trzymam kciuki!!!
Ja zapisałam się jednak na usg, mam iść 12 na 12:40 akurat mam dwie nocki wtedy i wrócę rano od razu do lekarza, przyjadę i na drugą nockę, nie wiem jak dam radę. Praca strasznie pochłania mi czas, dziś dzwonili do mnie z żabki żebym przyszła na rozmowę, problem w tym że koleżanka mi odradzała, mówiła ze miesięcznie musiała oddawać szefowej ok 150zł za przeterminowane produkty ;/
sama nie wiem czy pchać sie z deszczu pod rynnę
w mojej obecnej pracy pracuje 12h ale jednak jakiś grosz za tyle godzin wpadnie, a w żabce niby normalnie 8h, ale znowu nawet 1 tys nie wyciągnę, kurczę nie wiem co robić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak dobrze jest meza miec o 16 w domu
zjedlismy obiadek pozniej pojehalismy obejrzec kose spalinowa.. i bylismy 1 cm od kupna nowego tv
jutro o 9 rano jedziemy ja kupic znaczy kose z TV sie opamietalismy nie kupilismy
za to jutro kupujemy kose , sokowirówke i czajnik
kocicy kupilismy piekna toalete
o taka
jutro wyjazd
ogolnie I dzien pracy ..bardzo pozytywmny.matko dziwczyny ta happy miska dawno nie widzialam wracajacego z pracy
pracuje tam 5 osob wogole powitanie mial , maj osobny pokoj socjaly jakposzli na przerwe to chlopai odrazu zrobily mu kawy .. dali mu wode ..Michal mowi ze na luzie wszyscy rozmawiali naczyl sie sporo nwych rzeczy..facet pokazywal i pozwalal u obslugiwac rzeczy na ktorych mchal do tej pory niepracowal..spokojnie tlumaczyl chlopai wczorj chcieli go od razu brac na montaz kuchni u klienta w poniedzialek maja gadac o umowie
a ja w sobote ide na rozmowe do banku zadzownili do mnieolka30, Krysti, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia to super, w koncu maz chyba trafił na w miare uczciwych ludzi. Ta toaleta fajna, ale czy kot bedzie chciał korzystac z zamknietej moj to tez miał taką próbę, ale powąchał i narobił koło, czyli mu się nie spodobała i musi mieć odkrytą Powoli sie układa i tak powinno byc, ze po burzy słonce.
Ania_84, olka30, Iwka lubią tę wiadomość
-
odrazu bez problemu weszla teraz wchodzi i wychodzi dla zabawy
mato jak ja zaczynam sie bac czy moze cos tam jeszcze gorszego wyszlo. a jak wyszlo co tez w mojej genetyce co wykluczy IUI
cos ostatni zczyna sie dziac wsio a + i boje sie zebysmy nie spadli ;/
albo co gorsza ze wyjdzie cos co ogolne wplynie na zdrowie meza /albbo i moje ..aszka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny