Dziewczyny które są tutaj rok i dłużej i dalej walczą o dzidzie...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam znajomą co przez invitro zaszla w tym ze ze 4miesiące lezala w szpitalu na podtrzymaniu ?udalo się ma zdrowego synuśia kacperka:) w tym 5razy poroniła wczesniej !co ona perzeszla mimo ze juz 37 lat ma dała rade :)jestem dumna z tych kobiet ze probują in vitro choc kiedys bylam przeciwniczka metody in vitro teraz uznaje to za normalne
I mówię Pomóć Szczęściu
Ania_84, olka30, Iwka, aszka lubią tę wiadomość
-
Krysti Gratulacje
ja mam mini stresaprzed jutrzejsza genetyka..a oprocz tego ... naparza mnie krzyz takjakkorzonki ;/
Krysti lubi tę wiadomość
-
juz wam wkleje z apmietnika bo troche sie pozmieniala przez ten czas
hehe z ndia na dzien
Troche zmien wiec czas sprostowac kilka rzeczy
ostatnie tygodnie byly zarazem fatalne ale znalazy sie dn kiedy stwierdam ze jednak oprocz tego ze nie mamy dziecka i kupe kasy jestesmy po porstu szczesliwi.. szczesliwi ze mamy siebie i nasza rodzinke
oczywiscie decyzja o dawcy dalej aktualna
Co do pracy meza..o coz po 2 dniach praca zakonczona..dlaczego booczywiscie ludzie sa pazerni .. ;/ a innych traktuja jak smieci ;/
i tak zaproponowano mezowi race na czarno za cale 80mzl za dzen i tu uwajga praca 11 h dziennie od 7-18 oraz soboty 6-14 .. kpiny czy zart z ludzi...
juz sama nie wiem jak to nazwac ;/
maz zadzownil powedzial ze nie bedzie robilna czarno ;/
a baba jeszcze do niego z tekstem ze tak sie nie robi ze powienen uprzedzisc w sobote..i ze oni wymagaja od pracodawcy bog wie czego .. dzisus nie wiem moze ta baba byla n haju ...
mam ochote puscic donos do PIP-u ;/
wykrzystuje sytuacje rodzinne innych ;/ na 6 osob tam "zatrudnionych " tylko jedna ma umowe.. facet 4 lata tyra a oni zero umowy mu nie chca dac ;/
n ale .. na poczatku przerazeni.. no bo za co zyc..ale ne mozna soba dac tak pomiatac ;/
i to byla chyba trafna decyzja..weekend i pon, wt spedzilismy z mezem jak za czasow kiedy sie poznalismyczyli...randki
hihi
juz myslalam o tym ze moz e L4 ..niestety sie nie udalo.. i chyba to ten ktos o kim mowilam ze sie na nas obrazil .. chyba zadziałał.. bo moze godzine po tym jak wyszlismy od lekarza tel.. od kiedy Maz jest dysozycyjny odezwal sie facet z produkcji i montazu mebl na wymar
maz powedzial ze w sumie od razyu moze zaczac ( czyliod srody ) tyle ze ma w piatek wizyte u lekrza ..poza Kielcami .. niby tam pracuja do 16 wiec by sie wyrobil..ale facet podszedl racjonalne .. i odp.. dobrze panie Michale .. to nech pan przyjdzie w czwartek zobaczy pan jak sie pracuje ja zobacze co pan umie .. i od poniedzialku ruszymy na maxaz umowa
mina mojego meza.. bezcenna
ak wiec CZwartek 07/8/2014 Pierwszy dzien pracy meza
8/8/2014 - Łodz odbior genetyki ..choc wiemy ze to tylko formalnosc
poniedzialek 11.08.2014 start w noewj pracy mam nadziejeze pierwszy dzien testowy w czwartek bedzi eok i dotanie ta umowe
jaa no coz.. pieke 2 pieczneie na jednym ruszcie
reklamuje szkole za 1300 zlzawse cos wpadne a przy okazji jakbede ja reklamowac poreklamuje moja firme
uff.. to by l na tyle..nooo oczywiscie na poprawe humoru
2 senase filmowe.. lody .... obiady .. iii zakupy
Ja sukieneczka i obciecie wloskow
maz zaupy (odziez )olka30, Iwka, zizia_a, Krysti, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola no co Ty Iwka tak sie opierniczyla ze nie dostalas kottka
uuu.. Iwuś no co TY :p
dziekuje dziewczynkijakos mam taka swiadomosci chyba pierwszy raz od jakiegos czasu ze wszytsko sie ulozy ..i nawet do IUI z dawca chyba bede chciala podejsc na wiosne
bo zanim zrobie badania, HSG pozniej zima..a ja czesto wtedy choruje.. wiec moze wlasnie trzeba bedzie zregenerowac sie
olka30, aszka, Iwka lubią tę wiadomość
-
oby to zdrowe podejscie sie utrzymalo
boje sie ze jak jutro uslysze zle info to znowu popadne w zlyhumor .. zaczynam sieobawiac..a moze i umnie cos wyszlo.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia trzymam kciuki!!!
Ja zapisałam się jednak na usg, mam iść 12 na 12:40 akurat mam dwie nocki wtedy i wrócę rano od razu do lekarza, przyjadę i na drugą nockę, nie wiem jak dam radę. Praca strasznie pochłania mi czas, dziś dzwonili do mnie z żabki żebym przyszła na rozmowę, problem w tym że koleżanka mi odradzała, mówiła ze miesięcznie musiała oddawać szefowej ok 150zł za przeterminowane produkty ;/
sama nie wiem czy pchać sie z deszczu pod rynnę
w mojej obecnej pracy pracuje 12h ale jednak jakiś grosz za tyle godzin wpadnie, a w żabce niby normalnie 8h, ale znowu nawet 1 tys nie wyciągnę, kurczę nie wiem co robić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak dobrze jest meza miec o 16 w domu
zjedlismy obiadek pozniej pojehalismy obejrzec kose spalinowa.. i bylismy 1 cm od kupna nowego tv
jutro o 9 rano jedziemy ja kupic znaczy kose z TV sie opamietalismy nie kupilismy
za to jutro kupujemy kose , sokowirówke i czajnik
kocicy kupilismy piekna toalete
o taka
jutro wyjazd
ogolnie I dzien pracy ..bardzo pozytywmny.matko dziwczyny ta happy miska dawno nie widzialam wracajacego z pracy
pracuje tam 5 osob wogole powitanie mial, maj osobny pokoj socjaly jakposzli na przerwe to chlopai odrazu zrobily mu kawy .. dali mu wode ..Michal mowi ze na luzie wszyscy rozmawiali
naczyl sie sporo nwych rzeczy..facet pokazywal i pozwalal u obslugiwac rzeczy na ktorych mchal do tej pory niepracowal..spokojnie tlumaczyl chlopai wczorj chcieli go od razu brac na montaz kuchni u klienta
w poniedzialek maja gadac o umowie
a ja w sobote ide na rozmowe do bankuzadzownili do mnie
olka30, Krysti, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia to super, w koncu maz chyba trafił na w miare uczciwych ludzi. Ta toaleta fajna, ale czy kot bedzie chciał korzystac z zamknietej
moj to tez miał taką próbę, ale powąchał i narobił koło, czyli mu się nie spodobała i musi mieć odkrytą
Powoli sie układa i tak powinno byc, ze po burzy słonce.
Ania_84, olka30, Iwka lubią tę wiadomość
-
odrazu bez problemu weszla
teraz wchodzi i wychodzi dla zabawy
mato jak ja zaczynam sie bac czy moze cos tam jeszcze gorszego wyszlo. a jak wyszlo co tez w mojej genetyce co wykluczy IUI
cos ostatni zczyna sie dziac wsio a + i boje sie zebysmy nie spadli ;/
albo co gorsza ze wyjdzie cos co ogolne wplynie na zdrowie meza /albbo i moje ..aszka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny