Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czy tylko ja tu nie jadam ciast?
Nie jadam, nie tykam, fu. Nie przechodzą mi takie rzeczy przez gardło. Ale ja w ogóle słodyczy nie lubię i nie jadam.
Za to słone, pikantne, ostre mmmmmmmm
My święta tez spędzamy u moich, mama większość robi. Mówi, ze dokąd ma siłę, to będzie robić. A my ze szwagierką pomagamy, jedna robi sałatki, druga rybke jakąś, śledzie itdWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 17:02
-
nick nieaktualny
-
Lucy to szczęściara jesteś, że nie jadasz słodyczy. Chętnie bym się z Tobą zamieniła Ja, jak mnie najdzie, to co chwilę coś skubię. Dziś mam taki dzień, że żarłok ze mnie niesłychany. A żeby się pohamować trochę, dopadłam pomarańczę i w minutkę zniknęła w brzuchu
Saramago, Macierzanka:), Lucy lubią tę wiadomość
-
No pozazdrościć Lucy:) Ja lubię wszystko co zawiera czekoladę zguba trochę, ale co poradzić? Ale piec lubię jeszcze bardziej.
Ja mogę Wam polecić ciasto snickers, jest naprawdę smaczne. No i tradycyjne pierniczki ozdabiane lukrem, choć jest przy nich zabawy niemało -
dziekuje za p;rzepis.... na 100% zrobie:)
no ja tez lubie pierniczki... ale trzeba duzo czasu i pracy w nie wlozyc.... a czasu nie ma.... moj M pracuje w piekarnio-cukierni to zamowilam takze bez pierniczkow nie zostalismyEwelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, ja też nie przepadam za słodkimi, aż mi nie dobrze,jak na to wszystko patrzę,jedyne ciasto które lubie to sernik, bo najmniej słodki,torta nie tkne.
A dziś jestem nie wyspana,bo zasnąć nie mogłam,wszystko mnie boli.gardło, uszy, ten męczący katar i gorączka.
Nie podaje dziś tempki bo będzie sfałszowana,mialam 37.7 -
nick nieaktualny