Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyThank youKaja wrote:Ewelina oby wam sie udało , a jeśli nasz roczek sie pospieszy to może bedzie prezent na 2 rocznice ślubu oraz na urodziny mojego m czyli na 5 Maja 2014 ......

Ewelina for you oraz dla starczek wiruski , abyscie w sylwestra nie pily alkoholu tylko soczek jak Ja !!!!!!
 *************☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡**************************  
- 

Kochane, wir przedświąteczny przed każdą z Nas....
 wiec już teraz życzę Wam spełnienia marzeń tych zielonych, szczęścia i pomyślności. Wszystkim zaciążonym, spokojnych i zdrowych ciąż, pięknych dzidzi... Wam wszystkim i sobie życzę na te święta. Bądźcie radosne...pełne wiary i nadziei.
  LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia, LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
 usunięty jajowód z wodniakiem
 Ciężka oligozoospermia
 ****************************7 lat walki.
 5 zarodków bardzo dobrej jakości.
 Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
 1 podana blastka
 Mamy dwie kreski 
 CUDA się zdarzają 

- 
                        nick nieaktualny
- 

Witajcie kochane! Przygotowania do Świąt ruszyły pełną parą, więc wiadomo, że człowiek już nie ma tyle czasu, ale zaglądam jeszcze do Was 

Wutaj Agrafko! Niech Ci się spałnią wszystkie marzenia! Niech Ci się spałnią wszystkie marzenia!

A Wam tutaj wszystkim chciałam złożyć dzisiaj życzenia świąteczne!
 Wiary, co góry przenosi,
 nadziei, która nie gaśnie,
 miłości w każdej ilości
 i spełnienia tego czego wszystkie tutaj pragniecie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:50  burzaZpiorunami lubi tę wiadomość burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Wiecie co? Mam taką koleżankę u której tak jak u Lucy, czekolady zawsze były przeterminowane, bo nikt ich nie jadł.. hmmm... cóz mogę powiedzieć. Do tej pory jest to dla mnie niezwykłe 
 Tym bardziej, że teraz ( nie wiem czy przez duphaston czy z innego powodu) pochłonęłabym wszystko i słodkie i słone i kwaśne i każde inne również 

Hmm a co do sprzątania... część było w sobote, a jutro trzeba dokończyć.. Jedynie gotowanie świątecznie mnie omija bo do teściów jadę, a moja wspaniała teściowa już dwa tygodnie temu zaczęła przygotowania ;P Tak więc będzie co jeść  
- 

Zazdraszczam. Moja teściowa jest taka , że pewnie kupi słik śledzi i na tym koniec Jak ja nie zaniosę jedzenia to nie pojemy sobie nic Jak ja nie zaniosę jedzenia to nie pojemy sobie nic 
 Tak więc musi być wszystko zrobione, zapakowane w pudełka, zaniesione.

Któregoś roku się zbuntowałam i zaszliśmy tylko z opłatkiem Ale to nie bło fajne, bo co herbata i opłatek? Dziwna Wigilia.. Już trudno, niech poczuje moje serce raz do roku Ale to nie bło fajne, bo co herbata i opłatek? Dziwna Wigilia.. Już trudno, niech poczuje moje serce raz do roku   

- 

Witamy, wspieramyAgrafka wrote:Cześć 
 Stawiam tu swoje pierwsze kroki. Przejrzałam forum i bardzo podoba mi się atmosfera, którą tu utrzymujecie.
 Od zawsze miałam regularne cykle 29 dni, wszystko przewidywalne, aż nudne:) Od czterech miesięcy przestaliśmy się zabezpieczać, ale też nie powiem, żebyśmy się szczególnie starali. Uznaliśmy, że jeśli dziecko się pojawi to cudnie, jeśli nie, to ok, mamy jeszcze czas.
 3 grudnia, 3 dni po spodziewanej miesiączce zrobiłam test, dwie kreski, ale druga słabo widoczna. Trochę mnie to zaniepokoiło, poziom hormonu powinien być na tyle wysoki, by pokazały się dwie porządne krechy. Odczekałam 2 dni, 2 kolejne testy, niestety z jedną kreską, a b-hcg – 4,97 ;/
 Od tej pory wiem, że bardzo chciałabym już zostać mamą! Postanowiłam lepiej poznać swój organizm, być może obserwacja i wykresy mi w tym pomogą i już niedługo zobaczę dwie wyraźne kreseczki:)
 Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałych ciepłych Świąt  W kupie raźniej, a nawet cieplej W kupie raźniej, a nawet cieplej   Agrafka lubi tę wiadomość Agrafka lubi tę wiadomość 

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Mysiulek wiesiołka stosuje się w pierwszej fazie cyklu do owulacji.

Poza tym cześć Wszystkim, wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam prawdziwie szczęśliwych Świąt, żeby wszystkie kłótnie odeszły w kąt, żeby nikt niczym nie zdołał wyprowadzić Nas z równowagi, a Nowy Rok przyniósł każdej z Nas upragnione MALEŃKIE szczęście. mysiulek, burzaZpiorunami lubią tę wiadomość mysiulek, burzaZpiorunami lubią tę wiadomość