Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Ewelina oby wam sie udało , a jeśli nasz roczek sie pospieszy to może bedzie prezent na 2 rocznice ślubu oraz na urodziny mojego m czyli na 5 Maja 2014 ......
Ewelina for you oraz dla starczek wiruski , abyscie w sylwestra nie pily alkoholu tylko soczek jak Ja !!!!!!
*************☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡************************** -
Kochane, wir przedświąteczny przed każdą z Nas....
wiec już teraz życzę Wam spełnienia marzeń tych zielonych, szczęścia i pomyślności. Wszystkim zaciążonym, spokojnych i zdrowych ciąż, pięknych dzidzi... Wam wszystkim i sobie życzę na te święta. Bądźcie radosne...pełne wiary i nadziei.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane! Przygotowania do Świąt ruszyły pełną parą, więc wiadomo, że człowiek już nie ma tyle czasu, ale zaglądam jeszcze do Was
Wutaj Agrafko! Niech Ci się spałnią wszystkie marzenia!
A Wam tutaj wszystkim chciałam złożyć dzisiaj życzenia świąteczne!
Wiary, co góry przenosi,
nadziei, która nie gaśnie,
miłości w każdej ilości
i spełnienia tego czego wszystkie tutaj pragniecie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 18:50
burzaZpiorunami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Mam taką koleżankę u której tak jak u Lucy, czekolady zawsze były przeterminowane, bo nikt ich nie jadł.. hmmm... cóz mogę powiedzieć. Do tej pory jest to dla mnie niezwykłe
Tym bardziej, że teraz ( nie wiem czy przez duphaston czy z innego powodu) pochłonęłabym wszystko i słodkie i słone i kwaśne i każde inne również
Hmm a co do sprzątania... część było w sobote, a jutro trzeba dokończyć.. Jedynie gotowanie świątecznie mnie omija bo do teściów jadę, a moja wspaniała teściowa już dwa tygodnie temu zaczęła przygotowania ;P Tak więc będzie co jeść -
Zazdraszczam. Moja teściowa jest taka , że pewnie kupi słik śledzi i na tym koniec Jak ja nie zaniosę jedzenia to nie pojemy sobie nic
Tak więc musi być wszystko zrobione, zapakowane w pudełka, zaniesione.
Któregoś roku się zbuntowałam i zaszliśmy tylko z opłatkiem Ale to nie bło fajne, bo co herbata i opłatek? Dziwna Wigilia.. Już trudno, niech poczuje moje serce raz do roku
-
Agrafka wrote:Cześć
Stawiam tu swoje pierwsze kroki. Przejrzałam forum i bardzo podoba mi się atmosfera, którą tu utrzymujecie.
Od zawsze miałam regularne cykle 29 dni, wszystko przewidywalne, aż nudne:) Od czterech miesięcy przestaliśmy się zabezpieczać, ale też nie powiem, żebyśmy się szczególnie starali. Uznaliśmy, że jeśli dziecko się pojawi to cudnie, jeśli nie, to ok, mamy jeszcze czas.
3 grudnia, 3 dni po spodziewanej miesiączce zrobiłam test, dwie kreski, ale druga słabo widoczna. Trochę mnie to zaniepokoiło, poziom hormonu powinien być na tyle wysoki, by pokazały się dwie porządne krechy. Odczekałam 2 dni, 2 kolejne testy, niestety z jedną kreską, a b-hcg – 4,97 ;/
Od tej pory wiem, że bardzo chciałabym już zostać mamą! Postanowiłam lepiej poznać swój organizm, być może obserwacja i wykresy mi w tym pomogą i już niedługo zobaczę dwie wyraźne kreseczki:)
Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałych ciepłych ŚwiątAgrafka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysiulek wiesiołka stosuje się w pierwszej fazie cyklu do owulacji.
Poza tym cześć Wszystkim, wpadłam się tylko przywitać i życzyć Wam prawdziwie szczęśliwych Świąt, żeby wszystkie kłótnie odeszły w kąt, żeby nikt niczym nie zdołał wyprowadzić Nas z równowagi, a Nowy Rok przyniósł każdej z Nas upragnione MALEŃKIE szczęście.mysiulek, burzaZpiorunami lubią tę wiadomość